- 24 Ekim 2015
- 1.248
- 2.046
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #46.341
sabahları biz hamişler...![]()
ben de gördüm bunu geçen kahkaha attım resmen aynı bizim yataktan kalkarkenki halimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabahları biz hamişler...![]()
Ben de aldım, özellikle sezaryan doğumda işe yaıyor cünkü dikişlerin üzerinde kalıyorBen aldımda ince birşey baya, uzun gece pedi aldım onun içine, kullanir ativeririm dedim,vbi de su dependin kulot şeklinde pedleri var ondan da aldım,
Canim ben kullaniyorum ama clipsolu. Seninki oylemi. Eger clipsoluysa buhar cikmadan acilmiyor zaten ama diger turluyse o siyah seyini yatirion ya onu dik suyun altina tut salla biraz bekle ac ozaman bisi olmuo. Anneminki ole hep ole kullandm ama bilmem gec kaldimmi :)kızlar bişey sorucam düdüklü tencereden anlayanınız var mı, kuru fasulye yapayım dedim, buhar ayarını 2'ye getirdim, eskiden kaynayınca fıs sesi çok çıkardı kısardım kısıncada haliyle fıs sesi olurdu. ama bu sefer fıs sesi çok azdı, neyse yarım saat sonra kapattım ocağı, havasını alayım dedim ama hava çıkmadı, şimdi lavaboya koydum soğuk suya soğusun diye ondan sonra açıcam ama içinde ki buhar bu şekilde olur mu ya patlar mı acaba, iyice soğuyunca açıcam çünkü, tıkandı mı buhar yeri noldu anlamadım, bulaşık makinesinde hiç yıkamazdım bir kere yıkayayım dedim böyle oldu
Ben lazer yapıyordum hamilelikten önce neredeyse bitmişti zaten hamileliğim boyuncada ağda yaptırdım hepArkadaslar biraz ozel bi konu ama son aylara girdik malum epilasyon islerinizi nasil hallediyosunz sakincasi olan seyler var mi
Geçmiş olsun canım bol su iç üzülme bir şey olmamıştırKizlar bugun erken geldim eve cok bilmis elemanlar deney yaparken kükürt u yakti ortalik duman oldu esyalarimi toparlarken 2 3 dk soludum ama oda yetti eve gelince yogurt yedim smdi sanki tuzruhu koklamis gbiyimbebegime cok zarar vermemisimdir insallah yaa nedir bu aksilikler vallahi biktim. Bide ben bisi diyince sinirleniolar bi bktan anladiklari yok
Ben hiç kullanmiyorum ya anneminki patlamıstı çok korkuyorumkızlar bişey sorucam düdüklü tencereden anlayanınız var mı, kuru fasulye yapayım dedim, buhar ayarını 2'ye getirdim, eskiden kaynayınca fıs sesi çok çıkardı kısardım kısıncada haliyle fıs sesi olurdu. ama bu sefer fıs sesi çok azdı, neyse yarım saat sonra kapattım ocağı, havasını alayım dedim ama hava çıkmadı, şimdi lavaboya koydum soğuk suya soğusun diye ondan sonra açıcam ama içinde ki buhar bu şekilde olur mu ya patlar mı acaba, iyice soğuyunca açıcam çünkü, tıkandı mı buhar yeri noldu anlamadım, bulaşık makinesinde hiç yıkamazdım bir kere yıkayayım dedim böyle oldu
Nerde gördünben de gördüm bunu geçen kahkaha attım resmen aynı bizim yataktan kalkarkenki halimiz![]()
Kızlar ya ablam prima alma diyo molfix al diyor çok bi fiyat farki da yok. Ikisini de kullanmis ablam. Prima 3 4 defa değişiyodum molfixi 2 defa diyor. Kalite olarak daha iyiymis![]()
Iciyorum canim cok saolGeçmiş olsun canım bol su iç üzülme bir şey olmamıştır
Aynen canım ,geçen arabadan inerken koltuktan kalkamadim eşim arkadan iterek destekledi ancak dogruldum![]()
Iciyorum canim cok saol
Primayla baslama diyor işte. Başlarsan baska kullanamazsin diyor. Digerleriyle başla olmazsa degişirsin diyor ama molfixi bayaa övdü. Ben huggiesi beğenmiyorum ama ya çok çiş olunca icinde toplanıyodu pamugu mu ne o.ben de molfixi iyi biliyorum. yegenlerime hep kullandi ablamlar..huggies falan da. ama bebenin cildine hangisi iyi gelir o dogunca belli olur. sen zaten biliosun bunu da :) bi tane al onu da dene bise olmaz bencebizm d.tumuz amerikan bezleri gordu zamaninda
ay adi oydu herhalde birden muallakta kaldim
Canım kocana açtırkızlar bişey sorucam düdüklü tencereden anlayanınız var mı, kuru fasulye yapayım dedim, buhar ayarını 2'ye getirdim, eskiden kaynayınca fıs sesi çok çıkardı kısardım kısıncada haliyle fıs sesi olurdu. ama bu sefer fıs sesi çok azdı, neyse yarım saat sonra kapattım ocağı, havasını alayım dedim ama hava çıkmadı, şimdi lavaboya koydum soğuk suya soğusun diye ondan sonra açıcam ama içinde ki buhar bu şekilde olur mu ya patlar mı acaba, iyice soğuyunca açıcam çünkü, tıkandı mı buhar yeri noldu anlamadım, bulaşık makinesinde hiç yıkamazdım bir kere yıkayayım dedim böyle oldu
Ben de molfix göbek oyuntulu alıcamKızlar ya ablam prima alma diyo molfix al diyor çok bi fiyat farki da yok. Ikisini de kullanmis ablam. Prima 3 4 defa değişiyodum molfixi 2 defa diyor. Kalite olarak daha iyiymis![]()
Yarın işe gidecen mi sen? Bence gitme koku kalmıştırIciyorum canim cok saol
Canim ben kullaniyorum ama clipsolu. Seninki oylemi. Eger clipsoluysa buhar cikmadan acilmiyor zaten ama diger turluyse o siyah seyini yatirion ya onu dik suyun altina tut salla biraz bekle ac ozaman bisi olmuo. Anneminki ole hep ole kullandm ama bilmem gec kaldimmi :)
Ben hiç kullanmiyorum ya anneminki patlamıstı çok korkuyorum
Naptin halledebildin mi ?
Nerde gördün![]()
Canım kocana açtır
Ben de molfix göbek oyuntulu alıcam