- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #46.381
karnimdaki asi bucur Alpisle bir gece klasigi daha yasiyorum.. iyi geceler olsun ins bu gece duzgun uyuruz annisler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende anlattigin gibiyim canim. Bide gobegimin uzerine devriliyorum istemeden korkarak uyaniyorum hep 2 saatte bir.. Genellikle bende saga donunce daliyorum..iyi geceler arkadaşlar benim gibi sola yatmaktan artık bıkmış usanmış sağına yatınca daha rahat uyuyan var mı? ben sağ tarafta uykuya dalabiliyorum ancak ama vicdanım da rahat olmuyo bebeğim rahat edemiyosa diye![]()
of hayırlısıyla bi doğursaydık yaAynen bende anlattigin gibiyim canim. Bide gobegimin uzerine devriliyorum istemeden korkarak uyaniyorum hep 2 saatte bir.. Genellikle bende saga donunce daliyorum..![]()
Sorma banada fenalik geldi artik...of hayırlısıyla bi doğursaydık ya
sabahları biz hamişler...![]()
Ne gibi zarari, sesinden rahatsız oluyordur sanirsam, noluyor orda diye,,,Epilasyon aletinin bebeğe zararı yok mu
iyi geceler arkadaşlar benim gibi sola yatmaktan artık bıkmış usanmış sağına yatınca daha rahat uyuyan var mı? ben sağ tarafta uykuya dalabiliyorum ancak ama vicdanım da rahat olmuyo bebeğim rahat edemiyosa diye![]()
benimki de solda ya sola yatınca ittiriyo sırtüstü yatıyorumben de sag taraftan daha raahat daliyorum,o yon bana daha iyi geliyor. ama dedign gbi bazen dusunuyrm bebek icn rahatsz olur mu falan diye de ins olmuyordur..
Zaten o da diyor primadan başka beze gecemezsin ama başka bezi kullan olmazsa primaya geçersin bebek primayı her turlü kabul ediyor.Ben primayi tek geçerim ama ablama da saygım sonsuz o soyleseydi bi bildiği var der kullanabilirdim ilk kızıma hep prima kullandım aktif bebek olanı çok memnundum tabi bebeğe de bağlı kullanirsin baktın beğenmedin degistirirsin
yaaaaa ama bu çoooooooook güzel. kızım olsa ben de alırdımBende kızıma bunu aldımEki Görüntüle 1686082
canım benimki sola yatınca genelde hiç rahat durmuyor sanki rahatsız oluyıor. o yüzden sağa daha çok yatıyorumiyi geceler arkadaşlar benim gibi sola yatmaktan artık bıkmış usanmış sağına yatınca daha rahat uyuyan var mı? ben sağ tarafta uykuya dalabiliyorum ancak ama vicdanım da rahat olmuyo bebeğim rahat edemiyosa diye![]()
O koku zaten zor cikar belli deil aricaklar bakalim :)Yarın işe gidecen mi sen? Bence gitme koku kalmıştır![]()
Oooo gecmis olsun canim. Bana hep 7 nin alti risk dedikleri icin sanki 4lere dustugunde olcekmisim kan kaybndan die dusunuodum demekki ölünmuyormus :) insallah canim yaaa ozaman korkmama gerenkkkkk yok artikHiç böyle düşünüp üzülme benimki mutlu biten bir son değildi ama ilk doğumumda kürtaja alınmıştım kürtajdan çıkınca kanım 4 e düşmüş7 ünite kan verdiler bana..... Hiçççç üzülüppl senaryolar kurma kafanda sana Allahın izniyle hiçbişey olmazzzz:))
Evet kesinlikleİyi demişsin önemli tabi gitme dinlenmiş olursun hem de