2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Daha önce doğum yapmış anneler, sancı girdiğini nasıl anlıyorsunuz? Bu ilk doğumu olanların kolay anlayabileceği bir şey mi. Bazen o kadar belim ağrıyor ki nefesim yetmiyor, acaba sancı mı diyorum abarttığımı düşünüyorum. Herkes adet sancısı gibi diyor ama benim adet sancısı çok yaşamadım. Sadece regl olacağım zaman belim kopuyordu ağrıdan.

selam kızlar lanolin göğüs kremim geldi sipariş vermiştim. doktoruma sormadan kullanıcam ama bişey olmaz dimi?
Canım zatenndr lar onu öneriyor. 2 hafta kala kullanacam ben inşallah
aralik annelerne baktm biraz,36.haftalarda olanlar mi dersin doguma gun sayan mi.. ne heycanli boyle amaninn:anneadayı::KK200::KK51:
Evet yaaaa hadi inşallah Allahım bizlere de nasip etsin o günleri ve hayırlı sağlıklı doğumları
ben de sormadım, başladım kullanmaya . aman zaten sormasak bişi diyeceklerı yok.
o yuzden bişi demedım ben.
erken değil mi kız. Son 2 haftada kullanmayı düşünüodum ben

Daha önce doğum yapmış anneler, sancı girdiğini nasıl anlıyorsunuz? Bu ilk doğumu olanların kolay anlayabileceği bir şey mi. Bazen o kadar belim ağrıyor ki nefesim yetmiyor, acaba sancı mı diyorum abarttığımı düşünüyorum. Herkes adet sancısı gibi diyor ama benim adet sancısı çok yaşamadım. Sadece regl olacağım zaman belim kopuyordu ağrıdan.

evet kızlar bende çok merak ediyorum. bacak aram ve belim çok ağrıyor.

Ya doktor da genel cerraha yönlendirdi geçen. Anlayamazsın fıtık ağrısı mı sancı mı dedi hafta için gitcem.
Şimdi devam ederse de zaten direkt hastaneye giderim sancıların olunca mutlaka gel dedi. :KK43:
sanki bi şey kopuyo sizde oluyo mu hiç öyle
şeyler gaz mı acaba
Doğum sancısı olsa arada duraksıyor tekrar başlıyor bu durmuyo ki hiç.
1/2 ay önce öğlen çok az kısır yemistim aynı dediğin gibi yattigim yerden kalkamadim terliyorum kimildayamiyorum çok kötü oldum akşam 7de başladı 12ye doğru geçti gaz sancisiymis benim 8/9gibi yatağa girip yattım kendimi terlememe rağmen isittim azaldığını görünce anladım o gün bugündür ayagimda patikle geziyorum

ben 39+3 de sezeryan olmuştum, o zamana kadar hiç sancı çekmedim canım.
ama kayınvalidem 7 normal doğum yapmış, erkek bebekte sancı belden girer kız bebekte kasıktan dediğini hatırlıyorum.

evet kızlar bende çok merak ediyorum. bacak aram ve belim çok ağrıyor.
Doğum sancısı gelince anlayacaksınız merak etmeyin gayet düzenli bi şekilde geliyor gidiyor geliyor gidiyor zaten doğum sancısı mi acaba diye düşündüğünüz için gelip gitmeler olunca saat tutarsiniz o zaman anlaşılıyor düzenli aralıklarla geliyorsa doğum başlamış demektir

Az önce arkadaşım anlattı o da yeni dogum yaptı sayilır. yanları ve beli çok ağrımış özellikle yanlar diyor bi de durup biraz sonra yine başlıyo belirli aralıklarla durup durup başlıyomuş. sonra suyu gelmiş. Su da istem dışı su akıyo alttan diyo. Idrar olsa bi sekilde tutarsın bunu tutamıyor durduramiyosun su gidiyo diyo alttan.

Kızlar meraba 31haftalık gebeyim arada baş dönmesi ve halsizlik oluyor kolumu kaldırmak istemiyorum tansiyonum genelde 12ye7 normalmi sizce

Back
X