2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkide gayet rahat :) herşey güzel sağlıklıyız dedi :) 20 ara ile gittik bu arada 500 grm almış :) ama burdakiler çok yazınca bilemedim :)
her bebek farklı olur.
kimsenın bebegıyle kıyaslama kendi bebeğini. kıyaslarsan ya üzülür, ya da senınkı fazla diye sevınırsın.
kısacası
her bebek farklıdır. yapı meselesı de var tabi.
tabii insan ister istemez kendıyle aynı haftada olanları merak edıyor. bunlara odaklanmamaya calıs :=)
ben bazen öyle oluyorum sonra kendıme '' saçmalama, haftasıyla iyi gıdıyor'' diyorum :D
kendı kendını rahatlat yanı

Kızlar selam moralim çok bozuldu iş yerinde. Bizim bölge koordinatörüyle bugün toplantıya girdik. Bir sürü laf etti. Hafta başı 3 gün rapor almıştım. "Madem rahatsızsın niye geliyorsun, yasa size 8 hafta izin veriyor niye kullanmıyorsun, bebeği strese sokmuş olmuyormusun" falan filan diye resmen gelme dedi. Daha çalışabilir raporumu haftaya alacağım. Zaten adama bişey söyleyemiyorsun. Daha beter üstüne geliyor. Griptim o yüzden gelemedim dedim.
Eski şubesinde yeni doğum yapan bir personel hem kendi müdürüyle hem de bununla kavga etmiş, mahkemeye vereceğim sizi falan demiş. Benden çıkarttı acısını.
Niye kadınlar son ana kadar çalışmak isterlermişmiş. Soruya bak. Bebekle daha fazla vakit geçirmek için dedim.
Strese sokma bebeği diyor çok düşünüyor da benim bebeğimi.
Arkadaşlar da inatlaşma gerekirse çıkarsın izne diyor. Yaa o kadar 4 ay bulantı halsizlik günde 10 defa kusuyordum yine rapor almadan çalıştım. Ne diye o söyledi diye erkenden ayrılacağım dedim ben de. Tabiki döneceğim yer orası iyi geçinmek lazım diye sesimi çıkartmadım hiç, patron o sonuçta tayini çıkana kadar.
15000 personeli olan bir kurumdan bahsediyoruz 3 te biri kadındır. Ayy resmen nefret ettim bunlardan Allah bildiği gibi yapsın. :KK43:
Hayır birde aralıksız çalışıyoruz sabah dokuzdan akşamın 7lerine kadar internete girme fırsatı bile olmuyor gün içinde sürekli baskı.
Bugün de mobingin alasını yaptı. :mad:Çok sinirlerim bozuldu.
Bizde cok merakli degiliz bu halde ise gitmeye verselerdi dogum sonrasi 6 ay izin su halde kalkip gitmezdik seninki erkekmis bizde bazi kadinlar bugun diyorum ayyy hic gelesim yok o diyoki bosver evde iice sisiyosun aradan gecmis 15 yil digum yapali hic acimiyorlar valla bosverrrr salla gitsin 5 hafta gidebildigin kadar git bebek dogunca ondan ayrilmak daha zor olucak uykusuz ise gittigin gunler olucak cok ayip etmis mudurun sinir oluyorym boylelerine

her bebek farklı olur.
kimsenın bebegıyle kıyaslama kendi bebeğini. kıyaslarsan ya üzülür, ya da senınkı fazla diye sevınırsın.
kısacası
her bebek farklıdır. yapı meselesı de var tabi.
tabii insan ister istemez kendıyle aynı haftada olanları merak edıyor. bunlara odaklanmamaya calıs :=)
ben bazen öyle oluyorum sonra kendıme '' saçmalama, haftasıyla iyi gıdıyor'' diyorum :KK70:
kendı kendını rahatlat yanı
Evt insan merak Ediyo yok kıyaslamıyorum yanlız olunca internetten okuyorum sürekli bilgileri :) allahım sag salim kucağımıza almayı nasp eder inş .

Evt insan merak Ediyo yok kıyaslamıyorum yanlız olunca internetten okuyorum sürekli bilgileri :) allahım sag salim kucağımıza almayı nasp eder inş .
amin inşallah :=) benım için önemli olan kilosu 2500 in üzerinde olması.
yani 3 olsa ve 500 ü ödem olsa
2500 da iyi. burada en önemlı sey bebegın 2 yi geçmesiymiş :=)

amin inşallah :=) benım için önemli olan kilosu 2500 in üzerinde olması.
yani 3 olsa ve 500 ü ödem olsa
2500 da iyi. burada en önemlı sey bebegın 2 yi geçmesiymiş :=)
3 hafta sonraya verdi randevuyu inşallah doğana kadar 3 -3.5 kilo olur :) ntsye gireceğimi söyledi ozaman daha sıkı görüşücez dedi

Internetten artık bişey okumuyorum ben hep olumsuz bişeyler yazıyor ya da ben arayip buluyorum moralim bozuluyor
bende sinir oluyorum oyüzden bırda yazıyprum okuyorum soruyorum :) içimi biraz daha ferahlatıyprum .akciğer geliştirici iğne verdi mesala doktor hiç duymamıştım burda yaptıranlar varmış rahatladım :)

bende sinir oluyorum oyüzden bırda yazıyprum okuyorum soruyorum :) içimi biraz daha ferahlatıyprum .akciğer geliştirici iğne verdi mesala doktor hiç duymamıştım burda yaptıranlar varmış rahatladım :)
Benımkı de akciğer geliştirici iğne vermedi diye üzüldüm bi dahaki kontrolde soylicem bi zararı yok ki erken doğum olursa diye tedbir sadece doktorun doğrusunu yapmış erken doğum olur anlamında değil ki tedbirli davranmis

Benımkı de akciğer geliştirici iğne vermedi diye üzüldüm bi dahaki kontrolde soylicem bi zararı yok ki erken doğum olursa diye tedbir sadece doktorun doğrusunu yapmış erken doğum olur anlamında değil ki tedbirli davranmis
Çevremde duymayınca şaşırmıştım.2 gün önce yaptırdım halsizlik yaptı. Burda bi arkadaş bebek hareketlerinde azalma olur korkma demişti dediği gibi oldu .erken doğum için tedbir ama ne bileyim işte bilmeyince :)

Çevremde duymayınca şaşırmıştım.2 gün önce yaptırdım halsizlik yaptı. Burda bi arkadaş bebek hareketlerinde azalma olur korkma demişti dediği gibi oldu .erken doğum için tedbir ama ne bileyim işte bilmeyince :)
Benim de 25 haftalık iken sert öksürünce vajinamdan sıvı geldi sandım doğru hastaneye Dr hemen ciğer geliştirme iğnesi yaptı işin tuhafi turnusol kağıdı renk değiştirdi ama ultrasonda bebeğin suyu normaldi. Dr suyun gelmemiş diyor ben geldi diye inatlasiyorum adamla meğer idrar kacirmisim idrarim da alkali olunca turnusol kağıdı renk değiştirerek yanılttı Beni. Fıkra gibiydi. Dr gece vakti hastaneye geldi önce hemşire muayene etmişti idrar dedi bana. Dr a da hasta idrar kaçırmış demiş Dr da hemşireyi azarlamis "hasta veteriner hekim suyum geldi diyorsa doğru soyluyordur "demiş sonuçta hem Dr a hem hemsireye rezil oldum başkası yapsa komik olmaz da sağlıkçı biri yapınca komik oldu. .o günlerde babam yeni vefat etmişti panik ve moral bozukluğu psikolojimi bozmus demek ki ..off neler yaşandı geçti

Back
X