Kızlar selam moralim çok bozuldu iş yerinde. Bizim bölge koordinatörüyle bugün toplantıya girdik. Bir sürü laf etti. Hafta başı 3 gün rapor almıştım. "Madem rahatsızsın niye geliyorsun, yasa size 8 hafta izin veriyor niye kullanmıyorsun, bebeği strese sokmuş olmuyormusun" falan filan diye resmen gelme dedi. Daha çalışabilir raporumu haftaya alacağım. Zaten adama bişey söyleyemiyorsun. Daha beter üstüne geliyor. Griptim o yüzden gelemedim dedim.
Eski şubesinde yeni doğum yapan bir personel hem kendi müdürüyle hem de bununla kavga etmiş, mahkemeye vereceğim sizi falan demiş. Benden çıkarttı acısını.
Niye kadınlar son ana kadar çalışmak isterlermişmiş. Soruya bak. Bebekle daha fazla vakit geçirmek için dedim.
Strese sokma bebeği diyor çok düşünüyor da benim bebeğimi.
Arkadaşlar da inatlaşma gerekirse çıkarsın izne diyor. Yaa o kadar 4 ay bulantı halsizlik günde 10 defa kusuyordum yine rapor almadan çalıştım. Ne diye o söyledi diye erkenden ayrılacağım dedim ben de. Tabiki döneceğim yer orası iyi geçinmek lazım diye sesimi çıkartmadım hiç, patron o sonuçta tayini çıkana kadar.
15000 personeli olan bir kurumdan bahsediyoruz 3 te biri kadındır. Ayy resmen nefret ettim bunlardan Allah bildiği gibi yapsın.

Hayır birde aralıksız çalışıyoruz sabah dokuzdan akşamın 7lerine kadar internete girme fırsatı bile olmuyor gün içinde sürekli baskı.
Bugün de mobingin alasını yaptı.

Çok sinirlerim bozuldu.