2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kendini cok geriyosun sanki,bilmeyebilir sen yonlendir ne olcak ki.. en azindan gunlerce besik bakmis bunu goruyosun kizma canini buna skma bnce canim.. sakinles
Bende pismanim yaptiklrima konustuk istemiyom dedim reddettik esimi cok seviorum ama artan sorumluluk beni korkutu galiba herseye yetisemicem diye korktum bana yardim etsin istedim

Bende pismanim yaptiklrima konustuk istemiyom dedim reddettik esimi cok seviorum ama artan sorumluluk beni korkutu galiba herseye yetisemicem diye korktum bana yardim etsin istedim

tamamen psikoloji meselesi,cok hassas ve gergin olmak cok normal. baska zmn bunlar inan sknti bile olmaz da iste bizim halimiz boyle gel git.. her seyi birlikte gogusleyeceksiniz ama korkma.. biz de oyle herkes gibi.. boyle dusun rahatlat kendini :)

ayy ben kendimi bildim bileli acayip olur akintim. hamile kaldigmda arasttirdm cok oluyormus fln,dedm Allahh bendekinden daha fazlasiysa yandim:KK70: bildgn bazen adetin 3. 4. gunu gbi olurdum ben. hamilelik basladi kesildi ama 1.5aydir yine yogun..ben aliskinim yani,sorun olcak olsa dahi anlamam bu yuzden:KK66:
aynen benımde öyle maalesef :=)
Sürekli mi az mı. Bende sadece çamaşırda beyaz leke olacak kadar oluyor. Bu mu dahası da oluyor mu
az mı çok mu bılemıyorum
akıntım eksik olmadıgı için. evet rengi beyaz.
Olmadı hic akintı. Kirmızı lekelenmelerim oldu ama diger akıntı olmadi.
belki dr kahverengi akıntıyı kastetti ya da bildigimiz beyaz akintıyı. Bilemicem. Hiç olmadı diye belki bu saatten sonra olursa bi tahlil almak istedi. o_O

Canim benim bulantim hep vardı.
bu aralar artti dedim dr önemsemedi pek. Genelde rahim büyüyo denmiş soranlara.

ben kendımı bildim bileli beyazdı hep :KK53:

ben mesela
o kadar cok arastırdım kı nette. bana bıle gına gelmıstı. ne guzel işte, adam ılgılı arastırıyor :=)
kargoyu reddettik derken?
Begenmedigim urunu almistim ya sinirle bitsin artik diye bu gun kargo geldi istemedigimi soyledim iade ettik geri bakalim ne alicaz ama bu kez esime yardimci olcam

Begenmedigim urunu almistim ya sinirle bitsin artik diye bu gun kargo geldi istemedigimi soyledim iade ettik geri bakalim ne alicaz ama bu kez esime yardimci olcam
arastırın
ol tabii. birlikte beğenın, karar verın. iyi arastırın alın
alışveriş bir müdet sonra sıkıcı oluyor maalesef

Taşındım bitanem yerleşcem diye uğraşıyom :KK45: ben pek iş yapmadım ama onu şöle yap bunu böle yap derken ayakta kaldım hep belim ağrıo biraz ama yarın yatacam. Sıkıntı yok. Herşey yolunda mı
Cok sukur canim bi sıkıntı yok.sevindim vallaha ustunden yuk kalkmistir.bolca dinlen.bundan sonrasi yavastan olur zaten.Allah huzurla saglikla oturmak nasip etsin cekirdek ailenle insallah canimmm

Cok sukur canim bi sıkıntı yok.sevindim vallaha ustunden yuk kalkmistir.bolca dinlen.bundan sonrasi yavastan olur zaten.Allah huzurla saglikla oturmak nasip etsin cekirdek ailenle insallah canimmm
Amin Can'ım inşallah. Yaşlı kadınlar gibi oldum heryerim ağrıo artık sizdede varmı? Ya insanın totosu ağrırmı :KK45:

Çokk çokk üzüldümm gözlerim dolduu allhım var olan evladına kendine sağlık sıhat versin hepimizinde hayıtlısıyla sağlıkla sıhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Bende cok uzuldum.rabbim sabrini versin. Esim adami aradı konusamafi nasi aglio dio. Rabbim evlatlarjmjzin acisini yasatmasin bize amin
Allah sabırlar versin allahım kimseye yaşatmasın böyle bi acıyı. Yavrulamızı bize bağışlasın inşallah.
Amin canm benim

Amin Can'ım inşallah. Yaşlı kadınlar gibi oldum heryerim ağrıo artık sizdede varmı? Ya insanın totosu ağrırmı :KK45:
Yaa agirir popo kemiklerim batiyor bazen.bugun biraz ayakta kaldim.koltuga bile zor kaldiriyom simdi ayaklarimi.yorulunca belden altim felc gibi oluyor hemen.Allah guc kuvvet versin.hepimiz en az 37 leri gorelim insallahhhh

:nazar::nazar:
ne kadar vardı senın doguma?
Doktorun sana bişi dedimi şu hafta alırız falan diye? Son kontrolümde 34. Hafta itibariyle her hafta geliceksin dedi benimki. Ben şu aralar çok baskı hissediyorum kasıklarımda normal mi bilmiyorum. Coraspini bıraktırdı sadece decavit ve demir hapı kullanıyorum şu an. Başka bişi vermedi.

Back
X