- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.261
Evet canim aynenn. 11.12.2015 de 37 doluyor.son 1 ay o zaman kismetse :) hadi hayirlisi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim aynenn. 11.12.2015 de 37 doluyor.son 1 ay o zaman kismetse :) hadi hayirlisi![]()
Bende pismanim yaptiklrima konustuk istemiyom dedim reddettik esimi cok seviorum ama artan sorumluluk beni korkutu galiba herseye yetisemicem diye korktum bana yardim etsin istedimkendini cok geriyosun sanki,bilmeyebilir sen yonlendir ne olcak ki.. en azindan gunlerce besik bakmis bunu goruyosun kizma canini buna skma bnce canim.. sakinles
Masallah canim minnosa.sen ne yaptin tasindinmi.yormadin insallah kediniKaç sayfa konuşmuşsunuz yaaçarşamba bende kontrole gittim 1850 olmuş sıpam şimdilik yolunda herşey. Varmı perşembeden beri önemli haberler okuyamadım.
Bende pismanim yaptiklrima konustuk istemiyom dedim reddettik esimi cok seviorum ama artan sorumluluk beni korkutu galiba herseye yetisemicem diye korktum bana yardim etsin istedim
aynen benımde öyle maalesef :=)ayy ben kendimi bildim bileli acayip olur akintim. hamile kaldigmda arasttirdm cok oluyormus fln,dedm Allahh bendekinden daha fazlasiysa yandimbildgn bazen adetin 3. 4. gunu gbi olurdum ben. hamilelik basladi kesildi ama 1.5aydir yine yogun..ben aliskinim yani,sorun olcak olsa dahi anlamam bu yuzden
![]()
az mı çok mu bılemıyorumSürekli mi az mı. Bende sadece çamaşırda beyaz leke olacak kadar oluyor. Bu mu dahası da oluyor mu
Olmadı hic akintı. Kirmızı lekelenmelerim oldu ama diger akıntı olmadi.
belki dr kahverengi akıntıyı kastetti ya da bildigimiz beyaz akintıyı. Bilemicem. Hiç olmadı diye belki bu saatten sonra olursa bi tahlil almak istedi.
Canim benim bulantim hep vardı.
bu aralar artti dedim dr önemsemedi pek. Genelde rahim büyüyo denmiş soranlara.
ben meselaSorun galiba bende biraz bu un elen argoyu reddettik annelik sorumlulgu psikolojimi bozdu galiba pisman oldum bende
maşallah minnoşa. persembe ben de gıttım 1850 miş.Kaç sayfa konuşmuşsunuz yaaçarşamba bende kontrole gittim 1850 olmuş sıpam şimdilik yolunda herşey. Varmı perşembeden beri önemli haberler okuyamadım.
Begenmedigim urunu almistim ya sinirle bitsin artik diye bu gun kargo geldi istemedigimi soyledim iade ettik geri bakalim ne alicaz ama bu kez esime yardimci olcamben mesela
o kadar cok arastırdım kı nette. bana bıle gına gelmıstı. ne guzel işte, adam ılgılı arastırıyor :=)
kargoyu reddettik derken?
arastırınBegenmedigim urunu almistim ya sinirle bitsin artik diye bu gun kargo geldi istemedigimi soyledim iade ettik geri bakalim ne alicaz ama bu kez esime yardimci olcam
Taşındım bitanem yerleşcem diye uğraşıyomMasallah canim minnosa.sen ne yaptin tasindinmi.yormadin insallah kedini
Ay hakket ya. Maşallah kuzucuklarımıza.maşallah minnoşa. persembe ben de gıttım 1850 miş.
aynı minnoşlar![]()
Ay hakket ya. Maşallah kuzucuklarımıza.
Cok sukur canim bi sıkıntı yok.sevindim vallaha ustunden yuk kalkmistir.bolca dinlen.bundan sonrasi yavastan olur zaten.Allah huzurla saglikla oturmak nasip etsin cekirdek ailenle insallah canimmmTaşındım bitanem yerleşcem diye uğraşıyomben pek iş yapmadım ama onu şöle yap bunu böle yap derken ayakta kaldım hep belim ağrıo biraz ama yarın yatacam. Sıkıntı yok. Herşey yolunda mı
5 haftam kaldı bebiş beklerse tabi. 37 de alıncak işte. Zaman çok çabuk geçio ya
ne kadar vardı senın doguma?
Amin Can'ım inşallah. Yaşlı kadınlar gibi oldum heryerim ağrıo artık sizdede varmı? Ya insanın totosu ağrırmıCok sukur canim bi sıkıntı yok.sevindim vallaha ustunden yuk kalkmistir.bolca dinlen.bundan sonrasi yavastan olur zaten.Allah huzurla saglikla oturmak nasip etsin cekirdek ailenle insallah canimmm
Ay cok rahatsiz oldum kuzum ya sorma catimidir nedir istemiyorum normal dogum flndahepimiz dokulmeye basladik hakkaten.bugun ilk defa korktum.ama sabahtan beri yatiyorum.2 ay napicam boyle merak icindeyim:)
Bende cok uzuldum.rabbim sabrini versin. Esim adami aradı konusamafi nasi aglio dio. Rabbim evlatlarjmjzin acisini yasatmasin bize aminÇokk çokk üzüldümm gözlerim dolduu allhım var olan evladına kendine sağlık sıhat versin hepimizinde hayıtlısıyla sağlıkla sıhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canm benimAllah sabırlar versin allahım kimseye yaşatmasın böyle bi acıyı. Yavrulamızı bize bağışlasın inşallah.
Yaa agirir popo kemiklerim batiyor bazen.bugun biraz ayakta kaldim.koltuga bile zor kaldiriyom simdi ayaklarimi.yorulunca belden altim felc gibi oluyor hemen.Allah guc kuvvet versin.hepimiz en az 37 leri gorelim insallahhhhAmin Can'ım inşallah. Yaşlı kadınlar gibi oldum heryerim ağrıo artık sizdede varmı? Ya insanın totosu ağrırmı![]()
Doktorun sana bişi dedimi şu hafta alırız falan diye? Son kontrolümde 34. Hafta itibariyle her hafta geliceksin dedi benimki. Ben şu aralar çok baskı hissediyorum kasıklarımda normal mi bilmiyorum. Coraspini bıraktırdı sadece decavit ve demir hapı kullanıyorum şu an. Başka bişi vermedi.
ne kadar vardı senın doguma?