2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

beeen :mad: saat 1.30 da yattım 5.30 da uyandım bi da uyku yok üfffff

Ben hiç uyumadım ya öle esniyorum :KK43:

Günaydın herkese...

Gunaydinnnn bende 4 saat uyudum :) şükür yinede hadi bi kahvaltı masası hazirlayalim ortaya uyanan gelsinnnnnn :) Ayyy ne güzel olurdu :)

Günaydın kızlaaaaarrrr :)
Uyuyup napacaz boşverin uykuyu ya :KK59::confused::confused::rolleyes::rolleyes::KK53:

günaydınnnnn.teyzeleri bizim odamız yavaş yavaş tamamlanıyor avizemizi de aldık bir tek perde kaldı =) stor ya da zebra istiyorum ama sizce çocuk odasına tül daha mı iyi olur sağlık açısından?siz nasıl aldınız perdeleri arkadaşlar?

Eklentiler

• 192712871_tn120_0.webp
    192712871_tn120_0.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Selam kizlar.doktordan geldik.bebek dogum pozisyonuna girmis.catinin tam ustunde duruyomus.kafasi cok asagidaymis.calisma olayin bitti sadece yaticaksin dedi doktor.sadece tuvalete kalkmaya izin var.antibiyotik verdi.nst ye bagladilar.allahtan rahim agzi acilmamis.acilmis olsaydi hastaneye yatisini yapicaktim dedi.bu rahim acilma muayenesindende hic hoslanmadim :KK43: annem gelicek yanima.bu halde nasil tasinicam ben bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine, hiççç kalkma boşverr herşey olacağına varır sen dinlenmene bak.. Hatta erteleyebiliyosanız erteleyin bile taşınma işini.. Rabbim hayırlı vakitte hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Can'ım bende özledim valla size yazmayı. Şükür taşındım bitanem çok güzel oldu yuvam. Teşekkür ederim.
Olmazmo canimmm okdr ugrastin didindin. Gule gule oturun mutlulukla insallah :)
sarımtrak benimki günlük ped kullanıyorum ondan mı oluyor bilmiyorum.Birde şu nişan illa renklimi geliyor yani kahverengi,pembe ,kırmızı gibi
Benimki de ayni. Demekki normal bunlarda. Insallah canim

Back
X