2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydinlaarrr olsunnn :KK23:ben uyuyamiyorum hadi anladim da bnm pitirciga ne oluyosa o da uyanik saatlerdir. dun aksamdan beri karnimin sol yanini mesken tutmus,ordan baska yere de gitmiyo..sanki cikcak tobe yarabbi:KK70::KK66:
Benimkide ayagiyla bi vuruo ittirio da ittirio gel annecim gel cik ordan diyorum :D

Evet dedigin gibi bu gun geldi siparis reddettik onu da kirdim ama bilyorum herseyi bana sormadi iyi de bazi seyleride kendisi yapmaya baslasa iyi olcak bebek buyuk sorumluluk ben herseye nasil yetisicem

canım erkekler anlamaz ki fazla genelde beşik işinden, genede ilgilenmiş, ben de eşimin dediği beşiği aldım ben çok beğenmedim ama onunda gönlü olsun diye, benim beğendiğim başkaydı, önemli olan bişeyler yapmak istemesi, beceremeyebilir normal

Gunaydin tatli göbüşler. Mutlu bi pazar olsun insallah.
Kizlar gogus pompasi olarak ne tercih ettiniz. Bi arkadasim aventi, biride medelanin swing modelini onerdi. Sizlerden alan var mi? Cok da pahalilar:KK57:

Hastane takip kartıma baktim rahim kanalımda hâla açıklık varmış la ben de fin fin geziyorum :eek:
Bi de nts sancı+ yazıyo sancı var mı demek oluyor bu ay dr bana demedi dinlen en ufak sancıda akıntıda hemen gel dedio_O

günaydınnnnn.teyzeleri bizim odamız yavaş yavaş tamamlanıyor avizemizi de aldık bir tek perde kaldı =) stor ya da zebra istiyorum ama sizce çocuk odasına tül daha mı iyi olur sağlık açısından?siz nasıl aldınız perdeleri arkadaşlar?
Canım avize çok güzel benim de bunda gözüm var :) cumagünü bende perdeciye gittim zebra ve store baktım ama hep gönlüm tülden yana oldu. Neden dersen evin gelinliği gibi ya tül çok seviyorum ben :) tül almaya karar verdim
:)) çok şükür yolunda herşey. Minnoş pek memnun değil halinden hortumlarla başı dertte, bi çıkarabilse onları :p
Maşallah maşallah kuzuya :) sağ salim kurtulur onlardan da inşallah :)
Günaydın kızlaaaar kahvaltıya gittik biz :cool::KK60:
Nere gittiniz kız afiyet olsun :)
Gunaydin tatli göbüşler. Mutlu bi pazar olsun insallah.
Kizlar gogus pompasi olarak ne tercih ettiniz. Bi arkadasim aventi, biride medelanin swing modelini onerdi. Sizlerden alan var mi? Cok da pahalilar:KK57:
Canım doğumdan sonra eğer gerek okursa al bence ben öylr yapıcam

Back
X