2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine, hiççç kalkma boşverr herşey olacağına varır sen dinlenmene bak.. Hatta erteleyebiliyosanız erteleyin bile taşınma işini.. Rabbim hayırlı vakitte hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Insallah canim sagol .senin kuzucugun nasil .kilo aldimi biraz daha.hergun hastaneye gidip gorebiliyomusunuz?

sweetgiirl sweetgiirl bak ne buldum (ben dayanamayıp hemen aldım) bizim küçük prenseslerin takımı tamamlanır böylece... :KK200:

http://www.geliyore.com/Little-Princess-Havlu-75x80-cm,PR-560455.html
Ayy biz dün aybibabynin mağazasına gittik , izmirdeymiş :)) bu beşik için uyku setini aldım :) bez torbasını aldım , havlu battaniye falan bu takımın herşeyi var yaa ama ben onları almıştım oyüzden almadım, çok kaliteli bu arada ürünler gerçekten ;)

Benimkide ayagiyla bi vuruo ittirio da ittirio gel annecim gel cik ordan diyorum :KK70:

Benimki de solda ya soluma yatırmıyor sırt üstü uyumuşm :KK43:

ben de diyorum oglum kazi yaptin resmen, napiyon sen orda fln diye takiliyom cocuga.. ama cidden masallah ne vuruslari var bu bebelerin bazen.. sag sol duz ben valla done done yatmayacalisiyorum. ztn her pozisyonda en fazla 5 dk durabiliyorum. halim yaman:KK43: daha dogrusuz halimiz :KK53:

Slmmmm kızlarrr biz kocişle kahvaltıya geldikkk :)) birazdan yola çıkıcaz alaçatıya bugün fotoğraf çekimimiz var :anneadayı:
Süper canım afiyet olsun, bgn hava da çok güdel süper bi çekim olur..1.5 yıl çeşmede görevliydim, nisanda merkeze geldim... Kumtu yemeden dönme ya da asucanda atom :KK66:))dün pazarı vardı off offf :KK66:

Günaydın güzel anneler... musmutlu geçsin gününüz. :KK200: ben beşik işinde hala karasizim. Daha doğrusu kararlı yaptığım bir iş yok diyebiliriz.bu hormonlar alt üst etti beni.sizlerden yardım istiyorum.ikea nin beşiğini alan kuran memnun olmayan varmı? Malum Antalya'da ikea yok.internetten siparis vericem.kargo ücreti ve montajı degermi sizce bu ürünü almaya. Şimdiye kadar eski par yatagimizi süsleme fikri vardı.dünden beri bu beşik hoşuma gidiyor ama dedigim gibi karasizim.fikirleriniz için şimdiden teşekkürler :KK54:

Eklentiler

• 20151115_123711.webp
    20151115_123711.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 75
Günaydın güzel anneler... musmutlu geçsin gününüz. :KK200: ben beşik işinde hala karasizim. Daha doğrusu kararlı yaptığım bir iş yok diyebiliriz.bu hormonlar alt üst etti beni.sizlerden yardım istiyorum.ikea nin beşiğini alan kuran memnun olmayan varmı? Malum Antalya'da ikea yok.internetten siparis vericem.kargo ücreti ve montajı degermi sizce bu ürünü almaya. Şimdiye kadar eski par yatagimizi süsleme fikri vardı.dünden beri bu beşik hoşuma gidiyor ama dedigim gibi karasizim.fikirleriniz için şimdiden teşekkürler :KK54:
Canim bende bu yataga cok bakmistim, kullanan 2 tane arkadasim var, ikiside cok memnunlar. Ikeanin bebek mobilyalarinin kanserojen boya icermemeside guzel bi ozellik. En az 3 yasina kadarda kullanilabiliyormus. Ben ilk etapta chicconun anne yani besigini aldim, 9 aydan sonra bu besige geccem insallah. Hep yanimda dursun yuzunu goreyim diye anne yani besik istedim :))

Kızlar haftaya
Kızımın doğum gününü kutlayacagim evde yapayım dedi o bu derken 25 kişi oluyoruz azaltamiyorum da cafe de kahvaltı şeklinde yapayım dedim 600 700tl yi buluyor hiç uğraşma diyor eşim cafede yapalım bende çok diye evde yapayım diyorum yarısı annem ablam seklinde yabancı değil yardimci olur herkes ama eşli falan da evde canım çıkar mı bilmiyorum değer mi şu yorgunluğa karar veremedim

Kızlar haftaya
Kızımın doğum gününü kutlayacagim evde yapayım dedi o bu derken 25 kişi oluyoruz azaltamiyorum da cafe de kahvaltı şeklinde yapayım dedim 600 700tl yi buluyor hiç uğraşma diyor eşim cafede yapalım bende çok diye evde yapayım diyorum yarısı annem ablam seklinde yabancı değil yardimci olur herkes ama eşli falan da evde canım çıkar mı bilmiyorum değer mi şu yorgunluğa karar veremedim
Bence yorma kendini canım. Zaten masrafin hemen hemen o fiyati bulur.

Kızlar haftaya

eşin de hazır cafede diyorsa bence cafede yap, hiç evde girişme bu işlere boşver artık hamileliklerimiz ilerledi

Canim bende bu yataga cok bakmistim, kullanan 2 tane arkadasim var, ikiside cok memnunlar. Ikeanin bebek mobilyalarinin kanserojen boya icermemeside guzel bi ozellik. En az 3 yasina kadarda kullanilabiliyormus. Ben ilk etapta chicconun anne yani besigini aldim, 9 aydan sonra bu besige geccem insallah. Hep yanimda dursun yuzunu goreyim diye anne yani besik istedim :))
Teşekkürler canım sende Güle güle kullan inşallah sağlıkla beşiğini.

Back
X