2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar haftaya
Kızımın doğum gününü kutlayacagim evde yapayım dedi o bu derken 25 kişi oluyoruz azaltamiyorum da cafe de kahvaltı şeklinde yapayım dedim 600 700tl yi buluyor hiç uğraşma diyor eşim cafede yapalım bende çok diye evde yapayım diyorum yarısı annem ablam seklinde yabancı değil yardimci olur herkes ama eşli falan da evde canım çıkar mı bilmiyorum değer mi şu yorgunluğa karar veremedim
Aman canım kendini yorma. Bu haftalarda bebiş daha çok hissediyor yıpranıyor bence

Günaydın güzel anneler... musmutlu geçsin gününüz. :KK200: ben beşik işinde hala karasizim. Daha doğrusu kararlı yaptığım bir iş yok diyebiliriz.bu hormonlar alt üst etti beni.sizlerden yardım istiyorum.ikea nin beşiğini alan kuran memnun olmayan varmı? Malum Antalya'da ikea yok.internetten siparis vericem.kargo ücreti ve montajı degermi sizce bu ürünü almaya. Şimdiye kadar eski par yatagimizi süsleme fikri vardı.dünden beri bu beşik hoşuma gidiyor ama dedigim gibi karasizim.fikirleriniz için şimdiden teşekkürler :KK54:

ben de ikeadan aldim besigi cnm,hatta en iyisi de degil orta pahalilikta olanindan aldim kurduk cok da guzel duruyor. duydugum kadariyla hayet iyiymis ve ben guveniyorum. sorun ciksa dahi ne zaman olursa olsun git degis sknti yapmiyorlar da.. ha park besik de aldim evim dubleks diye mecburen,o da cok hosuma gitti :) gerci fiyat olarak digeryle ayni ve kaliteli de.. artik neye karar verirsen :)

Afiyet olsun canim. İnsallah cekimler guzel gecer. Hava da guzel orasi da iyidir. Foto bizde bekleriz:)))
Süper canım afiyet olsun, bgn hava da çok güdel süper bi çekim olur..1.5 yıl çeşmede görevliydim, nisanda merkeze geldim... Kumtu yemeden dönme ya da asucanda atom :KK66:))dün pazarı vardı off offf :KK66:
Saolunnn kızlaaarrr :)
Bakalım umarım güzel olurrr :))
Tatlım yaa kumru yiyememki onun içinde şeyler var sölemiim adını şimdi ama canımın çok istediği doğrudur :)

Bence yorma kendini canım. Zaten masrafin hemen hemen o fiyati bulur.

eşin de hazır cafede diyorsa bence cafede yap, hiç evde girişme bu işlere boşver artık hamileliklerimiz ilerledi

Aman canım kendini yorma. Bu haftalarda bebiş daha çok hissediyor yıpranıyor bence
hepinize çok teşekkür ederim sanırım komple iptal edip o parayla kızıma kocaman bi hediye alacagim:))) oyuncak bebek evi gibi bişey yani daha mantıklı dimi annemlerle de bi pasta keseriz tamam bitti gitti ay çok sıkıntı yaptım günlerdir düşünüp duruyorum nasıl yapsam diye 4 yaşında zaten ne anlayacak bi de okulda da kutlayacagiz zaten annemler ablamlar gelir bi akşam suslerim kızımı bi de pasta keseriz bitti gitti dimi

hepinize çok teşekkür ederim sanırım komple iptal edip o parayla kızıma kocaman bi hediye alacagim:))) oyuncak bebek evi gibi bişey yani daha mantıklı dimi annemlerle de bi pasta keseriz tamam bitti gitti ay çok sıkıntı yaptım günlerdir düşünüp duruyorum nasıl yapsam diye 4 yaşında zaten ne anlayacak bi de okulda da kutlayacagiz zaten annemler ablamlar gelir bi akşam suslerim kızımı bi de pasta keseriz bitti gitti dimi
Enn güzeli. Hayırlı yaşlar :KK15:

ben de ikeadan aldim besigi cnm,hatta en iyisi de degil orta pahalilikta olanindan aldim kurduk cok da guzel duruyor. duydugum kadariyla hayet iyiymis ve ben guveniyorum. sorun ciksa dahi ne zaman olursa olsun git degis sknti yapmiyorlar da.. ha park besik de aldim evim dubleks diye mecburen,o da cok hosuma gitti :) gerci fiyat olarak digeryle ayni ve kaliteli de.. artik neye karar verirsen :)
Teşekkürler canım.Görmeden alacagim için Fikirlerinize ihtiyacım var.:KK66:

Ayy biz dün aybibabynin mağazasına gittik , izmirdeymiş :)) bu beşik için uyku setini aldım :) bez torbasını aldım , havlu battaniye falan bu takımın herşeyi var yaa ama ben onları almıştım oyüzden almadım, çok kaliteli bu arada ürünler gerçekten :KK66:

neresinde izmir in ben de izmirdeyim canım.ben de uyku setini diktirmeyi düşünüyorum.bir sürü yorgan yastığım var sadece beşik çevirmesini ve baş korumalığını istiyorum bakalım fiyat araştırmasındayım.olmadı ben de alıcam.battaniyesini görmedim ona da bakayım o zaman :KK15:

Canım avize çok güzel benim de bunda gözüm var :) cumagünü bende perdeciye gittim zebra ve store baktım ama hep gönlüm tülden yana oldu. Neden dersen evin gelinliği gibi ya tül çok seviyorum ben :) tül almaya karar verdim
ben temizliğinden dolayı tülü çok sevmiyorum canım yıkaması asması bi dert ama stor zebra ne derece hijyenik olur onlar da toz barındırır diye düşündüm avize düşünüyosan n11de ve gittigidiyor da bikaç güzel model var ben gittigidiyordan aldım

İnş bitanem şimdi kuaföre gidiyorum ağdaya ve süslenmeye... Gaziemirdeyim atla gel bişiler yiyelim :KK66:)

sağolasın tatlım ama şu an foçadayım kahvaltı ve yürüyüş için geldik hava değişimi olsun diye.keşke gelebilsem ama biraz uzaktaymışsın : ( iyi süslenmeler sana çok güzel ol bizim yerimize de süslen püslen :KK68:

sağolasın tatlım ama şu an foçadayım kahvaltı ve yürüyüş için geldik hava değişimi olsun diye.keşke gelebilsem ama biraz uzaktaymışsın : ( iyi süslenmeler sana çok güzel ol bizim yerimize de süslen püslen :KK68:
Tamam tatlım;) tşk ederim. Size de bol keyifli bi gün diliyorummm...:KK25:

neresinde izmir in ben de izmirdeyim canım.ben de uyku setini diktirmeyi düşünüyorum.bir sürü yorgan yastığım var sadece beşik çevirmesini ve baş korumalığını istiyorum bakalım fiyat araştırmasındayım.olmadı ben de alıcam.battaniyesini görmedim ona da bakayım o zaman :KK15:
Ben de izmirdeyim kızlar :)

Back
X