- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #47.881
Kafası sağ aşağıda ayakları yukarıda yandacanım bebeğin pozisyonu ters miydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafası sağ aşağıda ayakları yukarıda yandacanım bebeğin pozisyonu ters miydi
Kızlar şunu buldum korktum beaa Nolmuş barsaklarımıza:)
ben de bağırsaklarımı kaburgalarımın altında hissediyorum.
yavrucuğum altta durunca bağırsaklarım üste mi çıktı nedir?
Bi zümre dahaKızlar bende ingilizceciyim ama atanamadım :) özel sektörde çalışıorum :)
Benimde var bulantım hatta iki gündür çıkarıyorum da maalesef,doktora sordum kaburga ağrısını.kaburgalar genişliyodur dedi.ağrıyı o yapıomuş.bi de mide bulantım var dedim mutlaka idrar tahlili yaptır dedi.sağlık ocağına gidip yaptırıcam bikaç gün içinde.mide bulantınız varsa siz de ihmal etmeyin valla allah korusun
ben bunu cok goruyorum arastirirken fln ayy ayni tepkiyi ben de verdim..esime gosteriom bak ne hale gelmis bnm organlar dieEki Görüntüle 1690977
Kızlar şunu buldum korktum beaa Nolmuş barsaklarımıza
Geçmiş olsun canım,Beni özlediniz mii
Napıyonuz bakim. Ben grip oldum![]()
BENİMKİDE ÖLE MİDE VE kaburgalarımı tekmeliyorKafası sağ aşağıda ayakları yukarıda yanda
269 lira beşik. Kargoyla 304 lira tutuyor. Monteyi kendimiz yaparız diye düşünüyorum. Ama bir kaç model daha var. Onlara da bakıyorum.beşik ücreti nedir? bir de nakliyesi ne kadar tutuyor? montajı kendiniz de yaparsınız bence? kime monte ettirceksinz?
aynen orada hissediyorum, içinde dolaşan gazları bile tam da orada hissediyorum.Eki Görüntüle 1690977
Kızlar şunu buldum korktum beaa Nolmuş barsaklarımıza
Merhabakızlar merhaba.. progestan kullanan var mı aranızda vajinal olarak alan
vajinal kullanıyorsan akıntın çok olur merak etme.ilacın bir kısmıda dışarı çıkıyor.Akıntını sorcaktım nasıl oluyor çok mu
Benimde var bulantım hatta iki gündür çıkarıyorum da maalesef,![]()
mustela aldım ben çevremden de önerdiler bakalım görcez artıkHangi sampuani aldınız ? Kararsız kaldım
Insallah canm bende otrma odama koyucam. Oda kucuk zaten ilk 3 ay besik gbi yatar icinde. Evet canm sezeryanda daha cok kan kaybi oluomus normal iimis gorumce demisti. Bu ay zaten tum tahlilleri yapip vericek kani dr. Yada o kan arttiran ilactan vericek once.baksana cogu kisinin bebegi usgden buyuk cikms valla bizim bebisle4in kg nasi olucak acaba cok olsnda sezeryana alsnlar. :) o cati muayenesi olan arkdsm bugun sezeryan oldu. Dr normalciydi ama bu sezeryan istiodu hep ve bebis gelmedi sanciyla :)
canım doktor bunu tavsiye etti çok iğrenç ama ya çamaşır hep ıslakMerhaba
Ben crinone jel kulaniyorum, progestan fitiller cok kasinti yapiyor, bide zor oluyor, elle temasda var, bunda cubuk seklinde rahatca uygulayabiliyorsun. Birde proluton depot igne oluyorum haftada bir, progesteron takviyesi icin.
evet çamaşır hep ıslakvajinal kullanıyorsan akıntın çok olur merak etme.ilacın bir kısmıda dışarı çıkıyor.