2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar,
Ben hala bebek mobilyası alamadım ya. Bütün gün netten bakmaktan gına geldi artık. İnternetten alan varsa tavsiye edebilecek olan var mı aranızda?
Canım biz oda yapmadık beşik aldık ahşap 60*120 boyutları babytech kurduk simdilik iyi gibi ama sen oda düşünüosun sanrm arkadaşlar yardımcı olur ;)

Ben Ankara çubukta bi meslek lisesindeyim. İlk atamada hiç açmıyorlar buraları. Özür grubunda da herkes zaten ankara merkeze gidiyor kimse gelmiyor malesef. Çok zor gerçekten cnm her şey bana kalıyor. Sizler nerelerdesiniz?

ben izmirdeyim canım.amann az kaldı sabır ikinci dönemi düşünelim sabredelim

eşlerinizle özel durumlar ne alemde kızlar o_Obenim pek o taraflarda gözüm yok ama illa ki bişiler oluyo mecburen benimki eskileri özlüyo bu koca göbekle olmuyo malum eskisi gibi hiç bişey ben de al tutturdun çocuk diye sen istedin diyorum :KK45:bi de lohusalıktaki kırk gn olayını bilmiyomuş yandık diyo he he :KK48:
bize doktor yasakladı kanamam oldu diye

eşlerinizle özel durumlar ne alemde kızlar o_Obenim pek o taraflarda gözüm yok ama illa ki bişiler oluyo mecburen benimki eskileri özlüyo bu koca göbekle olmuyo malum eskisi gibi hiç bişey ben de al tutturdun çocuk diye sen istedin diyorum :KK45:bi de lohusalıktaki kırk gn olayını bilmiyomuş yandık diyo he he :KK48:

hahaha ayni reaksiyon :KK45: ama ben de aynisini dusunuyorken onu dusunemiyorum :mad: bizde oluyor ama tabi bana bazen iskenceye donuyor:KK70:valla bizde de kendi istedi hemen bebek,gerisine o dayansin haha

canım doktor bunu tavsiye etti çok iğrenç ama ya çamaşır hep ıslak

evet çamaşır hep ıslak
Evet malasef o islaklik bende de var hatta suyum mu geliyor acaba diye sordum doktora, jelden oldugunu soyledi. Vajinaya fitil gibi konulan tablet aslinda iciledebiliyor ama cok agir geliyor bana, bas donmesi ve bulanti yapiyor.
35. Haftaya kadar devam edicem ben bide :( o gunleri goreyimde insallah raziyim

Kızlar iyi akşamlar,
Ben hala bebek mobilyası alamadım ya. Bütün gün netten bakmaktan gına geldi artık. İnternetten alan varsa tavsiye edebilecek olan var mı aranızda?
İstanbuldaysan biz havuzluhandan aldık 2 ila 3 arası bir fiyat oluyor dolabı yatağı vs yatak büyüyenlerden aldık biz 80 180 oluyor büyüyünce 12 14 yaşına kadar çocuk kullanabiliyor kullanır mı bilemem ama dolabı iki kapılı camlı olanlar var çekmeceli hatta gidersen bizide söyle indirim yaparlar. Arkadaşım almış dersen

Benimki birinciden deneyimli bunda da iki ay önce kesti istemiyor zaten hiç bişey anlamıyorum diyor :) ama en azından ne zamana kadar süreceğini sonrasında normale donecegimizi biliyor geçici yani bi de normal doğum sonrası dikisin oluyor orda sen de ilk zamanlarda bişey olacak diye çok korkuyorsun 40tan sonrada uyum sağlamak zor oluyor ama geçiyor hepsi

gebelık testınden sonra olmadı hiçbişi :KK53:

Benimki birinciden deneyimli bunda da iki ay önce kesti istemiyor zaten hiç bişey anlamıyorum diyor :) ama en azından ne zamana kadar süreceğini sonrasında normale donecegimizi biliyor geçici yani bi de normal doğum sonrası dikisin oluyor orda sen de ilk zamanlarda bişey olacak diye çok korkuyorsun 40tan sonrada uyum sağlamak zor oluyor ama geçiyor hepsi
ay bu süreçler bitse bi
an önce herşey normale dönse biz ilk olduu için geleceği kestiremiyoruz tabiki

hahaha ayni reaksiyon :KK45: ama ben de aynisini dusunuyorken onu dusunemiyorum :mad: bizde oluyor ama tabi bana bazen iskenceye donuyor:KK70:valla bizde de kendi istedi hemen bebek,gerisine o dayansin haha
aynen bn de bir yıllık evliyim şu an ama istedi bebek diye yaptık sonuçlarına katlansın dimi :) bana da işkence gibi geliyo şu sıralar o iş zaten nadir oluyo artık

aynen bn de bir yıllık evliyim şu an ama istedi bebek diye yaptık sonuçlarına katlansın dimi :) bana da işkence gibi geliyo şu sıralar o iş zaten nadir oluyo artık
Bana tiksine geliyor hamilelikte hiç olmadı istemedik....normaldede pek sevdiğim söylenemez konuşmak bile gıcık geliyor bu konuları :KK20::KK20:

Eski randimaninda olmasada haftada 1-2 devam :KK8: son 1 aydir pek yanasmiyo korkuyorum diyo ama ben aklina giriyorum, hayir hepten daraldi zaten normal dogum falan olacaksa bile hepten dar olmasin bari :KK75:

Özel gün mü? O da neydi? Benimki 10 günden 10 güne bulsa öpüp başına koycak

Back
X