Yarin cikickms bakalm
Insan hemen gelsin istio yaa :) keske nette olmasada yerinde olsa yakinda is yerime hemen oradan aliverirdik

ohh mis mis dagitin annesiii. Bende yapicaktim kolonya ama dogum gnnde yaparim dedim vazgectim. Ayyy igne kan artiricimi.

dr bana 3 unde gelirsin ozaman kan artirici ilac vericez hepatit vs tum degerlerine bakilacak eger yukselmzse kan vericez dedi. Bu ay kacis yok sona yaklastik

kesinlikle. Rabbim onu 40 hafta olarak belirlemis zaten. Arkdasm devlette 41 de dogurmust yurtdisinda bile bekliolarmis ya 42 ye kdr. Ama bizimkiler bklemez. Sabirsiz. Bana 38 39 alalim sancin yok derse aldirmicam 40 i gorucem. Yazik yaa. Ayy benim esimde ellesmio bana hersey oglumuz icin dio. Zaten 5 yil erteledik hayat nucadelesinden ben onun icin herseye katlanirim dio askkkk ya askkkk

dunde servis gecikince sacimi duzlestirdim cok sevio at kuyrugu yaptigimda. Bu sabah beni opuo sen dunyanin en guzel anne adayisin biliomusun dio. Oglum doguncada en guzel anneso olucaksin dio. Dedim eminim suan herkes karisina ayni seyi diodur

herkes kendine guzel gelir :)