2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ayakustu bakmıstım ölçüsü ufak gelmişti ama emin olamadım yatak odasına koyacağım odamda büyük değil ama o zaman ben yinede 70/130 alayım çocugumun rahatı daha önemli bide katlanabilen özellikte olanlardan m almıstın sen

yok canım ahşap aldım ben. e bebekten aldım.bende yatak odasını daraltmamak için o ölçüde aldım ama 10 cm için gerek yok bence 70x130 al nacizane tavsiyem.. ben yorganını ve nevresim takımını büyük aldım.60x120 ebatlarda beğendiğim olmadı.sonra dedim ki yorganı bu sene zaten kullanamıcak.uzun ömürlü olsun büyüdükçe rahat kullansın.kenarlardan kıvırarak kullanıcam. 100x150 ölçüsü:p

kızlar günaydın dün doktora gittim 32.haftalık raporumu aldım ama doktor bana 35.hafta da gel dedi, ama suyum az dedim, suyun az ama artık azalmıyor o sınırda kalmış dedi ama sonuçta 3 hafta çok değilmi ya daha da azalırsa bana çok saçma geldi. gönlüme göre doktor yok ya. birde erken doğum olursa beni bursaya ya da kocaeline yönlendiriyorlar yalova da küvöz sorunu varmış, her şeyi olan yalova güya çok güzel evleri 1000tl'den aşağı değil ama küvüzü yok, pahalılığa gelince on numara
Canim benim dr da 36 da cagirdi. Canm yalovadaki ozel hastaneler malesef bes para etmez ama devlette o sana adini dedigim dr cok iimis bi ona sira alip gitsen ya

kızlar annem gelince bebeğimin cicişlerini yıkadık...ben battaniyeleri makinaye attım..battaniye kundak örgü olan polar olan hepsini 20 derecede bebek sabunuyla yıkattım 800 devirde..onlar güzelce yıkandı bişey olmadı.

annem tutmasa bütün zıbın hahstane cıkısı falan onları da aynı bu sekilde yıkıycaktım..nasıl olsa dusuk seviye diye..ay annem iyi ki yıkatmamış..arada solan maviler olmus cunku :KK43:( elinde yıkadı anneciğim..Allah ondan razı olsun yoksa hepsio curcuna olucaktı..aklınızda olsun..

aa benimkilere bişi olmadı 30 derecede renklerine göre yıkadım.

canım gelir gelir merak etme :) bende nevresimi aldım hala gelmedi.. kolonyaları sipariş vericem bugün :) iğne kan için canım. kansızlıkta iğne yapılıyormuş son ay.yeterse kan alımına gerek kalmıyormuş. ay işte o çok kötü.dr lara emanetiz. sancı gelmeden hemen sezeryana almalarını bende anlayamıyorum.neymiş açılma olmıcakmış nerden biliyorsun? yok eve göndersem geri gelceksin ağrın tutcak.oysaki daha 1.5 hafta var dusun bebecik karnımızda ya yararı var ki allah öyle ayarlamış.
Yarin cikickms bakalm
Insan hemen gelsin istio yaa :) keske nette olmasada yerinde olsa yakinda is yerime hemen oradan aliverirdik :D ohh mis mis dagitin annesiii. Bende yapicaktim kolonya ama dogum gnnde yaparim dedim vazgectim. Ayyy igne kan artiricimi. :( dr bana 3 unde gelirsin ozaman kan artirici ilac vericez hepatit vs tum degerlerine bakilacak eger yukselmzse kan vericez dedi. Bu ay kacis yok sona yaklastik :D kesinlikle. Rabbim onu 40 hafta olarak belirlemis zaten. Arkdasm devlette 41 de dogurmust yurtdisinda bile bekliolarmis ya 42 ye kdr. Ama bizimkiler bklemez. Sabirsiz. Bana 38 39 alalim sancin yok derse aldirmicam 40 i gorucem. Yazik yaa. Ayy benim esimde ellesmio bana hersey oglumuz icin dio. Zaten 5 yil erteledik hayat nucadelesinden ben onun icin herseye katlanirim dio askkkk ya askkkk :D dunde servis gecikince sacimi duzlestirdim cok sevio at kuyrugu yaptigimda. Bu sabah beni opuo sen dunyanin en guzel anne adayisin biliomusun dio. Oglum doguncada en guzel anneso olucaksin dio. Dedim eminim suan herkes karisina ayni seyi diodur :D herkes kendine guzel gelir :)

FB_IMG_1447749235192.webp

Aynen canım, tuhaf bi ağrı ama hep aynı tarafta..
Catlak var mı sende? O bolge catlayabilir benim gecen oyle oldu sabahina baktım catlak :(
kızlar günaydın dün doktora gittim 32.haftalık raporumu aldım ama doktor bana 35.hafta da gel dedi, ama suyum az dedim, suyun az ama artık azalmıyor o sınırda kalmış dedi ama sonuçta 3 hafta çok değilmi ya daha da azalırsa bana çok saçma geldi. gönlüme göre doktor yok ya. birde erken doğum olursa beni bursaya ya da kocaeline yönlendiriyorlar yalova da küvöz sorunu varmış, her şeyi olan yalova güya çok güzel evleri 1000tl'den aşağı değil ama küvüzü yok, pahalılığa gelince on numara
Canim sen arada başka dr.a görün istersen. 3 hafta çok. Burda da evler 1000tl urfa yani düşün koskoca şehir ama hastaneleri iki tane iyi var gerisi boş.
günaydın canikom. benim ki de sivri. herkes erkek sanıyor :KK70:
yaa çok tuhafima gidiyor bi metre önde :D eltime de erkek olur dedik kız çıktı onun da sivriydi. :D

Yarin cikickms bakalm
Insan hemen gelsin istio yaa :) keske nette olmasada yerinde olsa yakinda is yerime hemen oradan aliverirdik :KK70: ohh mis mis dagitin annesiii. Bende yapicaktim kolonya ama dogum gnnde yaparim dedim vazgectim. Ayyy igne kan artiricimi. :KK43: dr bana 3 unde gelirsin ozaman kan artirici ilac vericez hepatit vs tum degerlerine bakilacak eger yukselmzse kan vericez dedi. Bu ay kacis yok sona yaklastik :KK70: kesinlikle. Rabbim onu 40 hafta olarak belirlemis zaten. Arkdasm devlette 41 de dogurmust yurtdisinda bile bekliolarmis ya 42 ye kdr. Ama bizimkiler bklemez. Sabirsiz. Bana 38 39 alalim sancin yok derse aldirmicam 40 i gorucem. Yazik yaa. Ayy benim esimde ellesmio bana hersey oglumuz icin dio. Zaten 5 yil erteledik hayat nucadelesinden ben onun icin herseye katlanirim dio askkkk ya askkkk :KK70: dunde servis gecikince sacimi duzlestirdim cok sevio at kuyrugu yaptigimda. Bu sabah beni opuo sen dunyanin en guzel anne adayisin biliomusun dio. Oglum doguncada en guzel anneso olucaksin dio. Dedim eminim suan herkes karisina ayni seyi diodur :KK70: herkes kendine guzel gelir :)
ayy çok hoş eşinin söyledikleri çok takdir ettim:KK200:

Yarin cikickms bakalm
Insan hemen gelsin istio yaa :) keske nette olmasada yerinde olsa yakinda is yerime hemen oradan aliverirdik :KK70: ohh mis mis dagitin annesiii. Bende yapicaktim kolonya ama dogum gnnde yaparim dedim vazgectim. Ayyy igne kan artiricimi. :KK43: dr bana 3 unde gelirsin ozaman kan artirici ilac vericez hepatit vs tum degerlerine bakilacak eger yukselmzse kan vericez dedi. Bu ay kacis yok sona yaklastik :KK70: kesinlikle. Rabbim onu 40 hafta olarak belirlemis zaten. Arkdasm devlette 41 de dogurmust yurtdisinda bile bekliolarmis ya 42 ye kdr. Ama bizimkiler bklemez. Sabirsiz. Bana 38 39 alalim sancin yok derse aldirmicam 40 i gorucem. Yazik yaa. Ayy benim esimde ellesmio bana hersey oglumuz icin dio. Zaten 5 yil erteledik hayat nucadelesinden ben onun icin herseye katlanirim dio askkkk ya askkkk :KK70: dunde servis gecikince sacimi duzlestirdim cok sevio at kuyrugu yaptigimda. Bu sabah beni opuo sen dunyanin en guzel anne adayisin biliomusun dio. Oglum doguncada en guzel anneso olucaksin dio. Dedim eminim suan herkes karisina ayni seyi diodur :KK70: herkes kendine guzel gelir :)
Hepsi aynı :D
Benimki de benim karım dünyadaki herkesten güzel diyor. Yaa dedim bu halde mi. Her halinle diyor. :D
Sabah da elimi tuttu ne hissediyosun dedim. Daha tam uyanamamiş tek gözü açik aşk diyor hadi len dedim :D

Catlak var mı sende? O bolge catlayabilir benim gecen oyle oldu sabahina baktım catlak :KK43:

Canim sen arada başka dr.a görün istersen. 3 hafta çok. Burda da evler 1000tl urfa yani düşün koskoca şehir ama hastaneleri iki tane iyi var gerisi boş.
yaa çok tuhafima gidiyor bi metre önde :KK70: eltime de erkek olur dedik kız çıktı onun da sivriydi. :KK70:

Karnımda yok henüz de totomda var :KK53: ayy orda da olmaz İnşallah yaa :KK17:

Catlak var mı sende? O bolge catlayabilir benim gecen oyle oldu sabahina baktım catlak :KK43:

yaa çok tuhafima gidiyor bi metre önde :KK70: eltime de erkek olur dedik kız çıktı onun da sivriydi. :KK70:

aynen canım haklısın, arada gözükmem iyi Allahtan diğer doktora da gidiyorum,bu adama kalsa her şey rahat

Back
X