2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah allah olur mu öyle şey ya, o kadar da yazın geleni gideni var Yalova'nın. Kuzum doktorun 3 haftayı abartmış artık son düzlükteyiz. 2 hafta arayla gitmemiz gerekiyor. Hatta birçok hastane 10 günde 1 çağırıyor ki kontrol olarak gösterip ücretlendirmiyor. Senin doktor biraz paragöz olmasın. Üstelik suyun da az, en ufak bir sızıntı seni ve bebeğini nasıl etkileyecek bilmiyor mu bunu. Eğer ki acil bir durum olursa, doğum gibi kesinlikle araştırma hastanesi veya devlet hastanesi var ise önceliğin o olsun. Bebek için kuvöz gerçekten çok önemli.

aynen canım ya bende ona sinir oldum suyum az Allah korusun daha da azalırsa, dönüşü yok bazı şeylerin, Allah ne diyim doktorlara akıl fikir versin ya, eğer mal gibi bir şey olsak doktora uysak vay halimize

Merabalar dun dr gittim cok şükür ki hersey normal. Karniniz top gibi oluyor mu bebek dayiyor biyerlerini kisa bi sure icinde geciyor bu normal mi ? Dr sordum kasilmalar erken dogum belirtisi olabilir 10 dan fazla olursa görüşelim dedi cok korktum.. Bir de sulu akinti geliyo benden bu aralar akintim da cogaldi o_O

Benim dr da bu haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı .....direk nst ye gir sonuçla giriş yaptırmadan g3l dedi.....

Alışveriş demişken kızlar,zaman azalıyor şöööyle bi neyim eksik bi kağıda dökem dedim.
Şöööyleki;
göğüs ucu kremi
hastane için tekerlekli valiz
pembe düz tülbent (kendim için)
emzirme sütyeni
banyo termometresi
bebek bezi-bi kaç tane daha ıslak mendil
bebe saç fırçası takım
bebek çantası
emzik kutusu
önlük
Bunlar kalmış benim :KK34: Bu arada hala sipariş ettiğimiz odamız ve bebek arabamız gelmedi:KK62:Ben sinir ben asabi:rolleyes:
Hastane odası için düşündükleri var onların eksikleri daha bi uzun, o kısma hıç girmiyorum :KK47:

Merabalar dun dr gittim cok şükür ki hersey normal. Karniniz top gibi oluyor mu bebek dayiyor biyerlerini kisa bi sure icinde geciyor bu normal mi ? Dr sordum kasilmalar erken dogum belirtisi olabilir 10 dan fazla olursa görüşelim dedi cok korktum.. Bir de sulu akinti geliyo benden bu aralar akintim da cogaldi o_O
Canim ihmal etme cok olursa, doktoruna haber ver, onemli gercekten. Benim cok olmaya baslamisti, doktorum adalat diye bi ilac basladi rahatladim. Tamamen gecmedi ama sayisi cok azaldi. O kadarcikda normalmis zaten.

Nst ye de 36 dan sonra girecekmisim niye her dr farkli bunun bi standarti yok mu :KK57:
Cumartesi benimle aynı gün nst ye giren benim dr um un hastası 36.haftasindaydi ilk kez giriyormus o da......o gün dr um yoğundu sanırım boş duran kadar nst de zaman geçirelim diye gönderdi. ....

oluyor canım akşamları özellikle bence bu butun gun yedıgımız ıctıklerımızle de ılışkili.Ben sordum dr gazdan dolayıdır dedi.Birde ben göbek deliğimi yokluyorum arasıra,gobek deliğime işaret parmagımla çok hafif bastırıyorum,azcık içeri girdiği zamanlarda çok rahat hissediyorum midemi,bağırsaklarımı, ve de bu genelde sabahları oluyor.Akşamları ise gobek deliğim taş gibi oluyor,bence tamamıyle mıdenın dolu boş olmasıyla ilgili.Çok takılma hepimiz benzer seylerı yasıyoruz.Erken doğumla bı ılgısı olmaz.
Benim dr da bu haftadan sonra 2 haftada bir çağırdı .....direk nst ye gir sonuçla giriş yaptırmadan g3l dedi.....

Bana da 4 hafta dedi :KK17:
Genelde 32.haftadan sonra 2 haftada bir görüşelim demiş dr lar.Sanada bı sonrakı muayeneden sonra der.
Nst ye de 36 dan sonra girecekmisim niye her dr farkli bunun bi standarti yok mu :KK57:
Bende öyle biliyorum.

Merhaba bende babytech düşünüyorum ama henüz almadım. 60/ 120 ölçüsü iyi mi boyut olarak ben 70/130 arasında karasız kaldım da alıncada duruma göre 3 4 yasına kadar yatar diye düşünüyorum
canım biz sonrasında oda yapicaz diye bu boyu aldık tayin durumumuz var olana kadar bununla idare edicez özellik olarak çok beğendik sallanıp tekerlekleri ile kolay taşınıp park yatak gibi iki kademe oluyor bir de katlanıp kaldırılabilir o yüzden bunu tercih ettik eğer yerin varsa uzun sure kullanacak şan 70*130 daha iyi olur ama 60*120 de 3 yaşına kadar yeter dedi kullanan arkadaşlar ;)

Herkese günaydın hatunlar. Şuan da evden bildiriyorum evde olmak çooooook güzel :KK28::KK71: dün işte son günümdü acayip heyecan yaptım mesai bitse de kurtulsam diye. 3 gündür giremiyorum umarım çok şey kaçırmadım :KK53:
ay canım gozunaydin inşallah biz de görürüz o günleri 30+6 yım gün sayıyorum ama 37 te kadar çalışmayı düşünüyorum :KK43::KK43:

10 degil 20den fazla oluyo benim ya. Poposu saniyodum ben onu.
aa ultrasona almicak mi artık

yahu bebeğin biyerlerini dayaması kasılmamıymış bende poposunu fln dayıyo sanıyorum. göbek deliğimin üst kısmı geriliyo acayip bazen. çok sık olan bişey değil bendeki. kasılma o mu ki ya ben doğursam haberim olmicako_O

Hepsi aynı :KK70:
Benimki de benim karım dünyadaki herkesten güzel diyor. Yaa dedim bu halde mi. Her halinle diyor. :KK70:
Sabah da elimi tuttu ne hissediyosun dedim. Daha tam uyanamamiş tek gözü açik aşk diyor hadi len dedim :KK70:
Aynidir tabi canim.herkesin esi kendine yakisikli herkesinki kendine guzel. Bende ole dedim zaten esime :D

Back
X