2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu arada dun kontrolum vardi calisabilir raporumu aldim tekrar sordum erken olursa kullanmadigumiz izinleri ekliyebiliyomuyuz diye hepsini ekliyoruz dediler bebis 2200gr olmus bana cok geldi 10 gun ondeydi dr.her seferinde sende seker varmiydi diye soruyo acikcasi gidip tekrar yaptirsammi diyorum vajinal enfeksiyon olmusun gynomax ve travazol ilac verdi bunlari kullan yoksa gebelik kesesi erken acilir suyun gelir dedi ilaclara baktim c kategorisinde kullanmayi dusunmuyorum simdilik sac kurutma utu karbonatli ve sirkeli suyla idare ediyorum oglumdada oyleydi oglumdaki drum yapcak bisey yok ilac vermek istemiyrm demisti oyle bekluceksin dedi nitekim 36da dogum yaptim cok sukur hic bi sikinti yasamamistim siz ne dusunuyosunuz bana bi fikir verin yanlismi yapiyrm sizce kullanmamakla
Bu tür durumlarda fayda mahzur durumunu iyi değerlendirmek lazım ilaçla bebeğe zarar vermemek istemekte haklsın ama erken doğum da bebek için daha zararlı olabilir canım. Ben olsam dr güveniyorsam onu dinlerdim

Kizlar bu arada dun kontrolum vardi calisabilir raporumu aldim tekrar sordum erken olursa kullanmadigumiz izinleri ekliyebiliyomuyuz diye hepsini ekliyoruz dediler bebis 2200gr olmus bana cok geldi 10 gun ondeydi dr.her seferinde sende seker varmiydi diye soruyo acikcasi gidip tekrar yaptirsammi diyorum vajinal enfeksiyon olmusun gynomax ve travazol ilac verdi bunlari kullan yoksa gebelik kesesi erken acilir suyun gelir dedi ilaclara baktim c kategorisinde kullanmayi dusunmuyorum simdilik sac kurutma utu karbonatli ve sirkeli suyla idare ediyorum oglumdada oyleydi oglumdaki drum yapcak bisey yok ilac vermek istemiyrm demisti oyle bekluceksin dedi nitekim 36da dogum yaptim cok sukur hic bi sikinti yasamamistim siz ne dusunuyosunuz bana bi fikir verin yanlismi yapiyrm sizce kullanmamakla
canım senınle aynı haftada bebeklerde aynı kılodayız,bizimkide 10 gun ileri.Şimdi seni okuyunca bende evham yaptım.Çünkü bende şekerime hiç baktırmadım,şeker yuklemesı yaptırmadım.Normal yememe devam edıyorum.
Birde vajınal enfeksıyon tanısını nasl koydu,muayenemı ettı alttan?

bana sınırsız kahve, nescafe, redbul bile iç dediler.
hepsini içtim, artı günde 5 parol.
banamısın demedi.
tam 5 gün sürdü canım.
dilerim sizlerde olmaz.
onun dışında sezeryan ile ilgili bir zorluk hatırlamıyorum.
Redbuluda hic duymamistim:KK48: ay insallah olmaz.normal cok nadir baş agrim olurr.Allah yardimcimiz olur insallah

Redbuluda hic duymamistim:KK48: ay insallah olmaz.normal cok nadir baş agrim olurr.Allah yardimcimiz olur insallah
inşallah canım.
zaten emziren birine bu saydıklarımı kimse iç demez herhalde :)
neyse sadece 5 gün sürdü.
onun dışında sezeryan kesisinin ağrısı, anestezinin uygulanması vs zor değil. korkmayın.

Ben de kalktım 1 saattir lohusa bardaklarının süsünü yapiom :KK70: napim kemik ağrılarından çekeceğime en iyisi iş yapayım dedim :KK70:
Vallahaa gece uyku yok....bize yarasagillerden olduk:)))iyi yapiyorsun bwn.kalkip dolanamiyorum bile icerideki odada yani salonda k.v yatiyor....

canım başını oynatmaman gerekiyorumuş.
spinalde, epiduralden farklı olarak, omurilik sıvısından bir parca alınıp, yerine anestezik madde veriliyormuş.
başını azıcık oynatsan bile şiddetli baş ağrısı yapıyormuş.
ben başımı çok oynattım, solunum problemim yüzünden. ondan oldu.
herkeste olmuyor sanırım.
bir de ben kan sulandırıcı kullanıyordum, normalde kan sulandırıcı kullanana bu anestezi türünü uygulamıyorlarmış.
genel yapıyorlarmış.
ama o da benim için riskli bulundu, mecbur bunu seçmiştik.
Canim sezeryan esnasindami sonrasindami basimizi oynatmamamiz gerekiyor acaba:110:

inşallah canım.
zaten emziren birine bu saydıklarımı kimse iç demez herhalde :)
neyse sadece 5 gün sürdü.
onun dışında sezeryan kesisinin ağrısı, anestezinin uygulanması vs zor değil. korkmayın.
Insallah zor degildir canim yaa vakit yaklastikca korkuyo insan.peki eve gelince hemen dus alabiliyomuyuz.duş almakda süt gelmesini sagliyomus bide.

Insallah zor degildir canim yaa vakit yaklastikca korkuyo insan.peki eve gelince hemen dus alabiliyomuyuz.duş almakda süt gelmesini sagliyomus bide.
sezeryandan 2 gün sonra eve geliyorsun zaten. geldiğinde de sıcak duş alabiliyorsun.
gerçekten sütü arttırıyor canım.
korkma...

Stokkeyi gözümle gördüm ama Quinny Mood'u sadece internetten biliyorum. Sanırım Stokke'ye daha yakınım:) Sen?
Ben de stokkeye daha yakınım ama arada da 1000 lira gibi bi fark var ve illaki sonunda baston alacaksak ki maclarenler hem çok hafif hem de çok rahatmış acaba quinny mi aldam diyorum. Beni düşündüren sanırım parası

sezeryandan 2 gün sonra eve geliyorsun zaten. geldiğinde de sıcak duş alabiliyorsun.
gerçekten sütü arttırıyor canım.
korkma...
Canım bu spinal ile epidural arasındaki fark nedir bu konuda Biraz cahilim sanrsam:oops: doktorumla da konusmadık daha bu konuyu ikisinin birden uygulandığı durumlarda oluyorms galiba

Ohh cok sukur canimmmm . Bebisin odasi nezaman gelicekmis. Dinlenseydin dicem az daha ama durumunu da biliyorum. Yormadin dimi kendini. Ben bu ara yogunum baya. Diger alinan cocuk isi gorunce kacti yeni kiz alindi ona ogretiyorum bir yandan da musteriler gelio zor bakiyorum buraya. Hizli hizli okuyup geciom onemli bisi varmi die. Oglusumda bende iyiyiz teyzesi ama gun sayiyoruz. :) biyandan ii oluo zaman nasil gecio anlamiyorum. Son 2 hafta kaldi evimde ayaklarmi uzatip otrmama gerci ozamanda oturamam ya :KK43:
nasıl 2 hafta kaldı kız doğumamı? ay dur heyecan yaptım benim 4 haftam var. ay vakitler geldi ya. bu aralar benimki hep uyuyo :)) 2 gün önce arkadaşım mecburi doğum yaptı. kontrole gidiyo doktor bi bakıyo kordon boynuna dolanmış hemen ameliyata almışlar. kız diyo ki funda bebk harekette ediyodu hiç anlamadık. aklınızda bulunsun. allah korusun. hergün kontrolemi gitsek napsak? eşyalar aralık 24 de gelcekmiş. sipariş verirken 1 hafta diyolardı alın g... sokun dedim ben doğurcam o zamana. hesabıma göre 21 aralıkta ben yolcuyum :)

Evet maalesef çok şeye geç kaldım gibi hissediyorum :KK17: Beşiği alabilmem, hastaneye karar verebilmem için Ana Vatan'a bir ayak basmam lazım:) Ayrıca bir de burada 2. bir beşik daha almam lazım. Türkiye'deki beşikte 40 gün yatacak sonra buraya gelecek inşallah. Birkaç kıyafet aldım sadece. Çocuğum doğsa yıkanmış bir kıyafeti bilem yok:) Uzak olunca öyle.. Bir de burada doğurmayacağım için her şeyi Türkiye'ye dönüşüme bıraktım. Stokke'yi ben de gereksiz pahalı buluyorum.. Ama kullanan arkadaşlar, özellikle benim gibi çok seyahat edenler için uygun olduğunu, bebeğin çok rahat ettiğini söylediler. Sonuçta ben çocuğu bi oturtcam onun içine 40 günlükken 5 saat yolculuk yaptırıcam. Ayrıca uçağa da kabul ediliyor Stokke. dediğim gibi gelip gözümle görüp almam lazım. Senin söylediğin markaya da bakıyorum hemen.. :KK55:
ahh dimi ya senin öle bir sorununda var birde ne zaman geliosun Türkiye'ye peki.?
bak canım bak çok güzel bir araba oda.. rahat gerçekten..
ama kıyafetlerini hallet en azından canım..

Mrb kizlar..bugun ise gidemedim daha dogrusu esim gondermedi.sabah burnum kanadi cok korktum. Gomlegim batti o kadar yani. Dr um onemsemedi. Saglik ocagina gidip burnumun icine baktircam birde okyanus suyu isterim :KK53: var mi duyan bilen normal mi:KK12:

En korktuğum şey baş ağrısı. başım ağrır da bebeğe yeterince bakamam diye korkuyorum ben de.. Başım ağrıdığı zaman gözüm bişi görmüyor çünkü.. :KK57: Herkeste yapıyor mu acaba baş ağrısı.
ayy sorma canım bnmde öle ya bende birde migren var o tutarsa die çok korkuorum :(

canım başını oynatmaman gerekiyorumuş.
spinalde, epiduralden farklı olarak, omurilik sıvısından bir parca alınıp, yerine anestezik madde veriliyormuş.
başını azıcık oynatsan bile şiddetli baş ağrısı yapıyormuş.
ben başımı çok oynattım, solunum problemim yüzünden. ondan oldu.
herkeste olmuyor sanırım.
bir de ben kan sulandırıcı kullanıyordum, normalde kan sulandırıcı kullanana bu anestezi türünü uygulamıyorlarmış.
genel yapıyorlarmış.
ama o da benim için riskli bulundu, mecbur bunu seçmiştik.
hadi yaa.. iğne mi oluodum kan sulandırıcı bende 32. haftaya kadar coraspin kullandım..

Back
X