2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Dr dan geliyorum canım çok sıkkın :KK61: devamlı gittiğim Dr dan son bi kaç muayenedir memnun değildim,herşeye ii ii deyip geçiştiriyor gibiydi,bir kaç kişiden de çok paracıl olduğunu duydum, :KK43: bugünde bir kaç tavsiye üzerine başka bir Dr a gittim,çok güzel ilgilendi ve bilgilendirdi... Ve bebeğin suyunun çok az olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi :KK17: uzun uzun ne yapmam gerektiğini tembihledi.. çok canım sıkıldı yani ben bu Dr a gitmesem bilemeyecektim böyle bir durumu :KK57:
canım suyun azlığı bi belirti vermiyo mu annede bebek hareketlerin azalmadı mı :KK64: doktorları da anlamak gerçekten zor ya.. çok sinirlendim o doktora :KK62:

aynen. önce hayırlısı dıyorum. ben de 2 hafta sonra gıdıcem
o zaman belkı bişi der. demezse ben derım:KK53:
Cnm benimde doktor kendi söylemedi ki tarihi ben sordum da söyledi hiç bekleme boşuna kendin sor onlar ağzından kerpetenle laf alınan kesim unutma :63:

sayfalar ne kadar hızlı ilerliyor, takip edemiyorum :KK43:
hastane çantasına muhakkak koyulacak 2 şeyi hatırlatıyım: zemzem ve hurma :KK66:
anne sütünden önce bebeğe hurma verilmesi (ağızda ezip sulu kısmını yalatmak ya da suyunu sıkmak suretiyle) enfeksiyon riskini azaltmaktan tutun diyabeti önlemeye kadar onlarca faydası varmış. tabi hurma olması şart değil bal gibi tatlı bi şey de olabilir ama hurmanın sünnet olması da unutulmamalı :)
zemzemin hikmetini görmedim henüz. sünnet de olabilir (ki sünnetse muhakkak bilimsel bir açıklaması da vardır) ya da sadece gelenek de olabilir. ama ben bu tip gelenekleri de severim :KK68:
Evet canim duydum bende.zemzemle dudaklarini islatin bebeklerin ilk defa diyolar

plastik biberonları da kaynattınız mı?
ben alırken çok üstünde durmadım tipine bakıp aldım :) şimdi nasıl sterilize edeceğimi bilmiyorum. temizleyim de dursun bi kenarda dedim ama... önceliğim emzirmek olduğu için her ihtimale karşı diye aldım. sterilazatör de şimdilik gereksiz gibi o yüzden
Hastanede sut gelmezse mamayi biberonla vermiyolarmis canim haberin olsn

aynen. önce hayırlısı dıyorum. ben de 2 hafta sonra gıdıcem
o zaman belkı bişi der. demezse ben derım:KK53:

bence soyle canim,keske en son gittiginde soraydin :KK51: seninki de sanki burdaki ebeler gibi,hi evt oyle iyi vs :mad: biz de dogumla ilgili ya bu cuma ya da 3 hafta sonrasinda konuscaz oyle bise demisti ama unuttum. hos zaten sezeryan secenek degil onlar icin ama bakalim ne konuscaz:KK66:

cuma randevum var,en son gittigmle 1 ay olmus olacak.. ama hic gecmedi ya bu ay :/ bu 10 hafta nasil gececk ya anlatin bana yaa:KK53:o_O

aynen. sormadan bişi söylemıyor
sankı her seyı bılmek zorundayız. uzman olan sensin.
hem üşendiğimden hem artık zaman gectıgınden dolayı degıstırmıyorum
artık yolun sonuna kadar geldım çünkü.
Bayan mı canım senin Dr? Bir de sen sezeryan düşünüyordun di mi, güveniyor musun Dr a?

Kızlar Dr dan geliyorum canım çok sıkkın :KK61: devamlı gittiğim Dr dan son bi kaç muayenedir memnun değildim,herşeye ii ii deyip geçiştiriyor gibiydi,bir kaç kişiden de çok paracıl olduğunu duydum, :KK43: bugünde bir kaç tavsiye üzerine başka bir Dr a gittim,çok güzel ilgilendi ve bilgilendirdi... Ve bebeğin suyunun çok az olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi :KK17: uzun uzun ne yapmam gerektiğini tembihledi.. çok canım sıkıldı yani ben bu Dr a gitmesem bilemeyecektim böyle bir durumu :KK57:
Sinirlenmekte haklısın iyi ki başka bir dr gitmişsin

canım suyun azlığı bi belirti vermiyo mu annede bebek hareketlerin azalmadı mı :KK64: doktorları da anlamak gerçekten zor ya.. çok sinirlendim o doktora :KK62:
Ben hareketli diye düşünüyordum ama bugünkü gittiğim Dr kıpır kıpır olması gerekir, sen bilememişsin dedi. Bi de yeri rahat değil, dedi. Aynen canım ya, biz güveniyoruz onlara yani ağzından ne çıksa pür dikkat dinliyoruz ama adamlar da o dikkat yok, benim taşıdığım can Dr için de önemli olmalı :KK64:

Back
X