2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cevaplıyorum :KK70: ;

önceden hazırlayıp kavanozla buzdolabına koyucam. kayısı ya da kızılcık ya da başka bi şey. şimdilik emin değilim en etkilisi hangisiyse artık :) hem doğum sonrası kan kaybı falan derken kendimi toparlamam için doğal bi şeylere ihtiyacım olur gibi düşündüm. bi de humana steal tea alıp koyucam çantama inşallah

Hemen icmesek evde icsek olmaz mi ki bi gun sonra.

Kaç hafta geride kaldıı cok sükür ama :110: hastane cikisi ,kiyafetler,bebek bezleri derkennnnnn yaaaaauuuuu vakit geçmi iii iii :KK61:

ben daha başlamadım ama küçük valiz alıcam büyük ihtimal. tekerlekli pratik olur. baş ucu kompostosuydu, süt sağmasıydı, biberonuydu, kendime havlu şampuan (normal olursa hastanede ılık bi duş alırım muhakkak), bebişe kıyafet, kapı süsü falan filan derken ben ancak sığarım :KK70:
Onlarin en kucuklerinin ici cok dar.bir boy buguyuyle aralarinda 20 tl fark vardi ben onu aldim. Havlu da lazim olcak evet birde geri donus kiyafeti.bez.islak mendil rulo kagit.ben reflu yatagi da koycam. Ark in bebisi hastanede duz yatrmislar tukurugu bogazina kacmis.kuvezde kalmsti :(

Kızlar valiz falan çok değilmi? En fazla 1 gece yatilir.yani benim diğer cocuklarimda öyle oldu.bence o kadar kıyafeti hastaneye götürüp kirletmeye gerek yok.kendimiz için 2 takim pijama çamaşır çorap yeterli. Bebis için biraz daha fazla olabilir. Zaten aksi bir durumda eşler evden getirebilir.ama tabii siz bilirsiniz.
Eve neyle donuyorsun pijamayla mi canim? Beziydi islak mendili terlik havlu..vs.. bunlar lazim olur diye dusundum ben.ben birde reflu yatagi koycam.

Valla tam sut gibiydi. :KK48:Kivamli krem rengi gibi.tadina bakmadm :KK50: bi iki kere de koyu kivamli bisiler vardi ucunda :kk77: oyle acik akinti gibi degildi. Tisortumde bi islaklik vardi. Az dokuniim dedim ucuna nolmus diye fist yapti:KK70:buyuyunce mutlaka anlasiliyo ama.ama olur eninde sonunda bence hic sut olmayan vakalar var mi acaba ki :KK31:
benden de geliyo iğrenç bi sarı rengi var:KK70:

Kızlar valiz falan çok değilmi? En fazla 1 gece yatilir.yani benim diğer cocuklarimda öyle oldu.bence o kadar kıyafeti hastaneye götürüp kirletmeye gerek yok.kendimiz için 2 takim pijama çamaşır çorap yeterli. Bebis için biraz daha fazla olabilir. Zaten aksi bir durumda eşler evden getirebilir.ama tabii siz bilirsiniz.

Canim bide eve giderken kalin citcitli battaniyeye sarcam ben o da var epey doluyor sanki valiz bunlarla :KK70:

Ne guzel canim buyusun bebis saglikla.. bana sprey kullanma daha cok kanatir dedi. Vitamin zaten deli gibi meyve yiyorum kullandirmiyor bana..bende cok merak ediyorm normal dogurabilcek miyim.ne guzel normal yaptrmasi cok iyi canim.benimki de oyle. Lansonih gogus ucu kremi alcaktim ben ya sormadan almiim bari
novuxol kremi mememi muayene eden cerrah söyledi. Lansiloh almıştım ben de. Ablam da doktor o da eskiden hastalarına yazarmis novuxol kremi. Artık yok sanırım ben de Lansiloh kullandım dedi bana. Bulursam Eğer bulunsun diye alacağım. Normal doğum iyi güzel de ben çok korkuyorum. Bebeğe bişey olur diye. Nefes egzersizi yapmaya çalışıyorum doğru yapabiliyor muyum bilmiyorum tabi. Kısmet bakalım eşinde sagolsun moral bozuyor bitek. Sen sezeryan olursun diyip duruyor. İnsan gaz verir azcık dimi. Kolay doğum videosu izliyorum. Niye izliyorsun boşver falan diyor gıcık.

işe ilk baş askıları sirkeli suyla temızlemekle baslasam
devamı gelıcek aslında :KK53:
Başladın mi devamı gelir sanki. Ben de haftaya yikayacagim. Kvalide k.peder ile gelir biz utuleriz diyor. Bakalım
artık evde olsam yavaş yavaş kendim ugrasirdim.

novuxol kremi mememi muayene eden cerrah söyledi. Lansiloh almıştım ben de. Ablam da doktor o da eskiden hastalarına yazarmis novuxol kremi. Artık yok sanırım ben de Lansiloh kullandım dedi bana. Bulursam Eğer bulunsun diye alacağım. Normal doğum iyi güzel de ben çok korkuyorum. Bebeğe bişey olur diye. Nefes egzersizi yapmaya çalışıyorum doğru yapabiliyor muyum bilmiyorum tabi. Kısmet bakalım eşinde sagolsun moral bozuyor bitek. Sen sezeryan olursun diyip duruyor. İnsan gaz verir azcık dimi. Kolay doğum videosu izliyorum. Niye izliyorsun boşver falan diyor gıcık.

Başladın mi devamı gelir sanki. Ben de haftaya yikayacagim. Kvalide k.peder ile gelir biz utuleriz diyor. Bakalım
1-2 hafta sonra baslarım heralde

benden de geliyo iğrenç bi sarı rengi var:KK70:

Evet cok kotu ya yagli demekki :KK48: benim ark kizini ablasina birakmis dugune gitmis.sut sagmis bide.o da isitmis onu. Unutmus kendi oglu buyudugu icin hep ne kadar isindigina agzina damlatarak bakiyor ya pastorize sut sanmis.agzina goturmus icmis:KK70: ayni pastorize sut gibiymis tadi :KK70::KK70: midesi bulanms sonra... annemde diyor ki zaten kardestiniz iyice sut kardes oldunuz.iiyykk gercekten kendi sutumun bile tadina bakamam:KK53:

Novuxol krem.bulursan haber ver cnm ondan alalim.kiz izleme video felan.hikayeler de okuma.ben manuel gidicem valla herkesin hikayesi farkli ve bisiler bilmek her zaman daha cok korkutur.ben sezeryandan daha cok korkuyorum.bebege normal dogum ne yapcakki.bir hastalgi yoksa hicbiseycik olmaz.esim ole dese inadina dogururdum :KK70:

canım senınle aynı haftada bebeklerde aynı kılodayız,bizimkide 10 gun ileri.Şimdi seni okuyunca bende evham yaptım.Çünkü bende şekerime hiç baktırmadım,şeker yuklemesı yaptırmadım.Normal yememe devam edıyorum.
Birde vajınal enfeksıyon tanısını nasl koydu,muayenemı ettı alttan?
Evet cnm alttan muayene etti ona gore ilac verdi ama kullanmadim

Evet cok kotu ya yagli demekki :KK48: benim ark kizini ablasina birakmis dugune gitmis.sut sagmis bide.o da isitmis onu. Unutmus kendi oglu buyudugu icin hep ne kadar isindigina agzina damlatarak bakiyor ya pastorize sut sanmis.agzina goturmus icmis:KK70: ayni pastorize sut gibiymis tadi :KK70::KK70: midesi bulanms sonra... annemde diyor ki zaten kardestiniz iyice sut kardes oldunuz.iiyykk gercekten kendi sutumun bile tadina bakamam:KK53:

esim ben daha hamile degilken diyordu tadina bakcam diye:KK45: kesin bakacak :KK48: ben de yapamam sahsenn

Bu tür durumlarda fayda mahzur durumunu iyi değerlendirmek lazım ilaçla bebeğe zarar vermemek istemekte haklsın ama erken doğum da bebek için daha zararlı olabilir canım. Ben olsam dr güveniyorsam onu dinlerdim
Haklisin aslinda gercekten ne yapicami bilemedim cunku 14 haftalikken b grubu antibiyotik vermisti dr.birde yaninda buscopan o da c grubu yegenim doktor ona sordum valla abla dayanabiliyosan buscopan kullanma sonda agri yapmasin diye vermis doktor diyince kullanmadim dayanmaya calistim hal boyle olunca acikcasi kimseye pek guvenemiyorum bi bakayim simdi o bolgeyi kuru tutma iyi geldu gibi kotulesirse belki kullanirim

Back
X