2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu spinal ile epidural arasındaki fark nedir bu konuda Biraz cahilim sanrsam:oops: doktorumla da konusmadık daha bu konuyu ikisinin birden uygulandığı durumlarda oluyorms galiba
Bildigim kadariyla birinde surekli narkoz veriliyor birinde uyusturulhyor o anda islem yapiliyor spinal sanirim oyle ama tam emin degilim

Mrb kizlar..bugun ise gidemedim daha dogrusu esim gondermedi.sabah burnum kanadi cok korktum. Gomlegim batti o kadar yani. Dr um onemsemedi. Saglik ocagina gidip burnumun icine baktircam birde okyanus suyu isterim :KK53: var mi duyan bilen normal mi:KK12:
Bir onceki aralij ve ya kasim annelerinde okumustum olabiliyomus ama sen yinede doktoruna sor tansiyon falan bakilir cnm gevcmis olsun

Bizim hastane susluyormus :KK73: ama seninki daha guzel olablr tabi baktim kapi susleri cok gzldi gercekten.icerden bebis sesleri geliodu:KK46::KK200:
Bizim hastane sadece kapı süsü ve şerbet veriyor o yüzden bende kendim yapacağım malzemeleri aldım bugün gecelik kısmınıda hallettim bir altlı üstlü aldım birde elbise aldım sabahlıklı neredeyse tüm hazırlıklar bitti bir puset kaldı desem yeridir zaten karar verince 2 günde halloluyor herşey

Eve neyle donuyorsun pijamayla mi canim? Beziydi islak mendili terlik havlu..vs.. bunlar lazim olur diye dusundum ben.ben birde reflu yatagi koycam.
Ben eve pijamayla döndüm :)) tekerlekli sandalyeyle çıkarıyorlar zaten hastane kapısına kadar eşim arabayi kapıya getirmişti bindim gittik vardı yanımda kiyafetim de usendim aman ne olacak dedim öyle çıktım götürdüğüm bezlerin de hiç birini kullanmadik hep bebek odasında degistirdiler altını bizden hiç bi şey istemediler bi takım hastane çıkışı yetti yani bana da hasta bezi verdiler iki alt pijama bir üst pijama yetti valla gerisini heep boşa götürdüm getirdim tabi ne olur ne olmaz götürmek lazım bi de her hastane aynı değil yine de yanında fazla fazla götürmekte fayda var

Azosilin kullanacak arkadaş kim di acaba? Benim alıntılar gene gitti. Sanırım sen sistit olmuşsun ben de hamile diilken olmuştım ama o zamnda bebek düşünüyorduk doktor murlskullan demişti azosilin ve agumentin. bence sen de mutlaka kıllan kullanmaman gereken bişi olmsa doktorun vermez zaten ilaçlar da hemen etki gösterir süsrek çişin varmış gibi olması, yanma, kanlı idrar ilaçsız zor düzelir

günaydın annişler.biz yine uyuyamadık.sabah hıçkırığımız da cabası.günde 3-4 kere hıçkırık tutuo yaa kuzumu kıyamıyom valla :KK43:
günaydınn ben de beşte uyandım benimki de kıpırdıyodu uyandığımda her zmnki gibi ay bu saatlerde uyanık olup günaydınlaşçamı hiç düşünmezdim artık sabah beşte altıda uyanmak normal bişi gibi geliyo :KK45:günde bi kaç kez bnmkine de hıçkırık tutuyo yazıkkk

günaydınn ben de beşte uyandım benimki de kıpırdıyodu uyandığımda her zmnki gibi ay bu saatlerde uyanık olup günaydınlaşçamı hiç düşünmezdim artık sabah beşte altıda uyanmak normal bişi gibi geliyo :KK45:günde bi kaç kez bnmkine de hıçkırık tutuyo yazıkkk

aynen canım yaa doğal bişey oldu artık erken kalkmak.vücut kendini doğumdan sonraya hazırlıyo galiba.hıçkırık normalmiş araştırdım.bebek sıvıyı yutmayı beceremediği için oluomuş ama insan yine de sinir oluyo :)

günaydın annişler.biz yine uyuyamadık.sabah hıçkırığımız da cabası.günde 3-4 kere hıçkırık tutuo yaa kuzumu kıyamıyom valla :KK43:
su an uyandim ve bebis yine hickiriyo tam da su anda.. valll ben de kiyamiyorum oyy baya da suruyo. dun aksam resmen karnimi ziplatti 3 4 dk,o kadar sertti ki hickirigi ilkk defa. esim de sahit oldu adam korktu bak askm kotu bise dgl dmi bu hep boyle mi oluo die:KK61:

su an uyandim ve bebis yine hickiriyo tam da su anda.. valll ben de kiyamiyorum oyy baya da suruyo. dun aksam resmen karnimi ziplatti 3 4 dk,o kadar sertti ki hickirigi ilkk defa. esim de sahit oldu adam korktu bak askm kotu bise dgl dmi bu hep boyle mi oluo die:KK61:

kıyamam yaa : ( ben doktora söyledim çok hıçkırıyo diye hoşuna gitti demek ki iyi bişey :)

Günaydın bgün anı 0lsun diye bn de bundan denicem, ikiz kızlarına hamile olan arkadasım çizicek;)

Eklentiler

• FB_IMG_1447858822683.webp
    FB_IMG_1447858822683.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 95
ben hep 40 hafta olarak hesap yapmıstım
belkı 1 ocaga denk getırırım diye düşündüm hep.
41 olması olmadı, yıktı hayallerımı. aralık kesın gözüyle bakıyorum artık:KK53:
bu arada, bizim her seyımız aralıga denk geldı
çok garıp
Yaaa hiç mi umut yok, bende ocak istiyorum... Aralık olsun istemiyorummmm... Bu arada bende daha yıkamadım eşyaları, dalan roxy siparişini yeni verdim, bugün yarın gelir herhalde....

Back
X