2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kaçıncı haftadasın?Ben 2 hafta da bir gitmeye başladım ve 9 gün sonra yine gidicem. Bebeğim dönmüş normal. Bu gittiğimde de muayene olacağım. Bakalım normal mi sezeryan mı diye? Senin yorumunu okudum da. Sezeryan mı istiyorsun yoksa gidişhat mı öyle. Yoksa henüz kontrol etmediler mi? :) Ne çok soru sordum değil mi?

Benimde basasagi duruyor bebek, ama ben hep asagida tekme hissediyorum gibi sanip dondumu diye soruyorum ultrasonda. Doktorda hayir diyor. Meger onlar bicirigin elleriymis. Elini kafasina koyuyormus. Sonradan farkettim, gercekten oyle iki taraftan minik minik eseliyor :)
Bıcırıklar yaa bi çıksınlarrr ısırcam o popoyu :)

Ben de 10 günde bir gidiyom iki seferdir 1,5 kilo almışım her seferinde. Ctesi de kontrolüm var bu seferde 1,5 kilo almışsam düşüp bayılıcam oracıkta
Ben de 2 hafta da bir gitmeye başladım. Her gittiğimde 1 kilo alıyor gibiyom. Çok almadım almadım. son 2 ay da almaya başladım. Çok rahatsız ediyor. Aldığım kilo içinde bebeğin kilosu çok az. Nereye alıyoruz bu kiloları anlamıyorum :(

Oyun parkı yatağı önerileriniz var mı peki? Visco mu,pamuk mu yoksa sünger mi? Ve önerilen marka var mı?

Keremce
ozmo
kraft
babyjem

Bir çok marka var. :S

Ay yazmiyim diyorum tutamiyorum kendimi ya. Gecen otururken biz soyle calistik boyle calistik diye mirildaniyodu yine (ben 4.ayimda dayanamayarak ayrildim isten) bende cok calistim simdi sefasini suruyorum.. Dedim, azini acamadi. :KK34: Aralik annelerini okuyorumda bazen onlarda bu konuda cok muzdarip. Esler cok onemli, yeri geldigi zaman biz degil onlar laf soyletmemeli, ben benimkini egittim gozunun icine bakinca o lafa giriyo :KK39: yoksa cok zor bu isler, allah hepimizin yardimcisi olsun

evet onlarn cok dertli olanlari var vallaha,dedign gbi este bitiyo zaten. benmki misal bana soyletmez cnku kendi gerektigi kdar rezil edio onlari yeri gelince. sen kotu olma hic girme araya diyo.. milletn umrunda dgliz ama islerne gelince ay soyle boyle diyip eslerimizi kafalamaya calisyolar. diyorum keske herkes eskiden de anlayisli olsaymisz hamilelere karsi,keske onlar da simdiki zamanin olanaklarndan yararlanabilselermis. napalim simdi gidip tarlaya calisalim mi hah tovbe yarabbi:KK62:

Back
X