- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #52.501
ben unuttum onugöz yakıyo mu diye denicektin ya denedin mi yakıyomuymuş?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben unuttum onugöz yakıyo mu diye denicektin ya denedin mi yakıyomuymuş?
Ayyy herşey yolundadır İnşAllah canım, sezeryan tarihini de sorcak mısın?selamlar, bugun doktora gıdıcez bakalım minnoş ne alemde![]()
Merhaba 2 haftada bir gitmeye mi başladın?selamlar, bugun doktora gıdıcez bakalım minnoş ne alemde![]()
yokMerhaba 2 haftada bir gitmeye mi başladın?
inşallah öyledır. allah hepımızın yardımcısı olsun. kolaylık versin inşallah.Ayyy herşey yolundadır İnşAllah canım, sezeryan tarihini de sorcak mısın?
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorz.. Saat kaçta gideceksin?inşallah öyledır. allah hepımızın yardımcısı olsun. kolaylık versin inşallah.
eğer bişi demezse sorucam
sormak zorundayım![]()
Güzel haberler alırsın inşallah.yok
en son 3 hafta önce gıtmıştım.
Merhaba Mine Kaymakçıdan memnıun kaldınız mı? Ben de haftaya kendisinden randevu aldım ve bu 4. doktorumİnşallah yarın gideceğim Mine Kaymakçı içime siner. İnşallah hayırlı olur. O kadar sorun yapıyorum ki yaa inanamazsın![]()
Nasıl yaptın neler yaptın cnm .?Ben ufak çapta yaptım
Kendim düzenledim
Güzel oldu :)
Bıcırıklar yaa bi çıksınlarrr ısırcam o popoyu :)Benimde basasagi duruyor bebek, ama ben hep asagida tekme hissediyorum gibi sanip dondumu diye soruyorum ultrasonda. Doktorda hayir diyor. Meger onlar bicirigin elleriymis. Elini kafasina koyuyormus. Sonradan farkettim, gercekten oyle iki taraftan minik minik eseliyor :)
Canım bnm arkadaşım evolvia almıştı o çok iimiş gazda yapmamıştı ama şimdi sma kullanıo bende ne alcağımı bilmiorumÖnerileri bekliyoruz..... :)
Bnmki hazır sayılır daha kapatmadım eksik bişiler daha varBebekleriniz hissediyor bunları ve hep pıskolojilerini etkiliyor. O yüzdem hanımlar umursamamaya çalışın.
Bebek çantasını ne zaman hazırlamak gerekiyor. Kontrollerimize göre mi?
Ben de 2 hafta da bir gitmeye başladım. Her gittiğimde 1 kilo alıyor gibiyom. Çok almadım almadım. son 2 ay da almaya başladım. Çok rahatsız ediyor. Aldığım kilo içinde bebeğin kilosu çok az. Nereye alıyoruz bu kiloları anlamıyorumBen de 10 günde bir gidiyom iki seferdir 1,5 kilo almışım her seferinde. Ctesi de kontrolüm var bu seferde 1,5 kilo almışsam düşüp bayılıcam oracıkta
Eksikler hiç bitmiyor emin ol. :)Bnmki hazır sayılır daha kapatmadım eksik bişiler daha var
Yeni mi uyandınnnselamlar, bugun doktora gıdıcez bakalım minnoş ne alemde![]()
selam canım ama emzirirken olmza diye biliyorum.bende gidicem ancak en az 1-1,5 yılımız vardır.Ben de istşyorum doğumdan sonra
Özel bökge için 4 seans gitmiştim daha önce ama bitmedi tamame n
Ay yazmiyim diyorum tutamiyorum kendimi ya. Gecen otururken biz soyle calistik boyle calistik diye mirildaniyodu yine (ben 4.ayimda dayanamayarak ayrildim isten) bende cok calistim simdi sefasini suruyorum.. Dedim, azini acamadi.Aralik annelerini okuyorumda bazen onlarda bu konuda cok muzdarip. Esler cok onemli, yeri geldigi zaman biz degil onlar laf soyletmemeli, ben benimkini egittim gozunun icine bakinca o lafa giriyo
yoksa cok zor bu isler, allah hepimizin yardimcisi olsun