2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım, rabbim verir rızıklarını :) geçen gün bende sürekli internette bebekle ilgili yazılar okuyorum resimlere bakıyorum falan. Bi an bi farkettim uzun süredir doğru düzgün facede bile takılmıyorum instagramda kendim alakalı bişey paylaşmıyorum yine bebekle ilgili şeylere bakıyorum :KK70:
Canım artık bütün dünyamız onlar oldu, kendimizi değil onları düşünüyoruz bundan sonra çok çok normal yani...

CANIM BİŞEY SORUCAM SENİNLE AYNI HAFTADAYIZ günümüz de aynı sen çalışamaz raporunu 36 da mı alacaksın benim hesabıma göre aralık 18 doluyo 37 hafta ben mi yanlış hesaplıyorum kafam karıştı:)
Yok cnm sen doğru hesaplıyorsun,ben 37.haftamın dolmasını beklemeden bozdurucam raporumu.Çalışamaz raporu alıcam.
Ben süt iznimi topluca kullanmayı talep ettim henüz cvp gelmedi,eğer olumlu olursa,36.haftada bırakmm daha mantıklı oluyor.Arkasından 1 ay ücretsiz izin felanda yapacağım için,bayram haftasına denk getirmek için işe dönüşü,36.haftada bırakıyorum inş. Yoksa dediğin gibi 3 nisan bat için 37.hafta 18 aralık ;)

cnm bnm doktorda su klasik tartidan var,dedigin gbi ayakkabiyla fln çıkıyorum yine de evdekinden 1 kg az tartio.. evde digital var ve bildgm kdariyla digital 1 kg fazla tartio en az..boyledir herhalde dimi :KK45:
Bizim dr da da şu boy ölçen aynı zamanda ağır metal dökme zebellak gibi bir tartı var ama göstergesi onunda dıgıtal.Benim kılom dr da her zman bı 1-2 kılo fazla cıkıyor,ayakkabı pantalon farkettiriyor.En doğru ölçüm boş mideye sabah tartılınandır ;)

Amin canım, rabbim verir rızıklarını :) geçen gün bende sürekli internette bebekle ilgili yazılar okuyorum resimlere bakıyorum falan. Bi an bi farkettim uzun süredir doğru düzgün facede bile takılmıyorum instagramda kendim alakalı bişey paylaşmıyorum yine bebekle ilgili şeylere bakıyorum :KK70:

bekarken gider magaza magaza bakardim,deli gbi alisveris yapan biri degildim hic ama sonucta sdce kendine bakiosun. simdiyse ihtiyacm olmasina ragmen en basindan beri sadece bebe reyonunu geziyorum:KK51: esime diyorum ya buraya geliyorum ya cennete dusmus gibi oluyorum:anneadayı: guzel bi duygu ya.. su an bile kendime hcbise almadim ama yine bebeyi dusunuyorum:KK22:

Bizim dr da da şu boy ölçen aynı zamanda ağır metal dökme zebellak gibi bir tartı var ama göstergesi onunda dıgıtal.Benim kılom dr da her zman bı 1-2 kılo fazla cıkıyor,ayakkabı pantalon farkettiriyor.En doğru ölçüm boş mideye sabah tartılınandır :KK66:

dogru ama bizde o da pek dogru olmuyor ya... yani ozellikle wc sorunu olanlar icin diyorum. asiri fark ettiriyo sahsen bende amaaannn olsn ne edek :oops:

Cok haklisin.. Yeni kv gundemim bebegin dogumunda azina soda koymak, sehir efsaneleri bitmedi yok o oyle yapti bebegin hic gazi olmadi falan, belkide olacagi yoktu... Sezaryen olursam falan verirlermi acaba, verirlerse bisey olurmu :KK43: bilemedim..
Soda benim bile midemi yakıyor bebeğin yakmaz mı ? Annen olacaksa söyle bensiz hiçbirşey vermesinler

Slm kızlar , Bebişimi gördüm azönce. Doyamadım tonton yanaklarına bakmaya. Of zaman geçsede dışarda sevsek.
Gelişimi 2,5 hafta önden gidiyor. Doğum erken olacak yani. Fiyatları sordum ÇEkirge dorukta 2100 sezeryan doğum epidural içinde 300 lira fark alıyorlarmış. Çalışamaz raporu verdiler . Ama ben napıcam onu bilmiyıorum.
Muhasebecine söyle Sgk nın sisteminden onaylaması lazım raporu bildiğim kadarı ile

kimse hamile psikolojisinden anlamiyor vallaha. bnm ablam bile 2 cocugu olmus-o bile kirici olabiliyor.. halden ceken anlar derler de nafile. kaynanalar da laf cakiyor,biz boyle yaotik soyle dogurduk sunu soyle yasadik... bana dio bzmki,yanlis anlama daaaa sen bise de ypmiyon evdesin.. ben boyle boyle.... bu mesele uzaaar gider yani malesef. bi biz anliyoz birbirmizin halinden:KK50:
banada kv hep kendi hamileyken zeytin toplamaya giderlermiş kıçını yerde sürükleyerek zeytin toplarmış vs. sen masabaşısın vs.. Bende kusura bakma senin gibi olmamı bekleme bende 4 yıl okuyup çile çektim elbette meyvesini şimdi toplayacam dedim.. yanlış anladın vs vs.. he he dedim geçtim

banada kv hep kendi hamileyken zeytin toplamaya giderlermiş kıçını yerde sürükleyerek zeytin toplarmış vs. sen masabaşısın vs.. Bende kusura bakma senin gibi olmamı bekleme bende 4 yıl okuyup çile çektim elbette meyvesini şimdi toplayacam dedim.. yanlış anladın vs vs.. he he dedim geçtim

sen boyle payini verdikce bz de rahatlioz yavv :)

Back
X