2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kısmet valla arali k annelerini kasım annelerini erinmedim hepsini okudum 39da dönen var son anda dönen var çok mutlu
Valla canım baktım yaziyo yüzde 3u donmezms bende baktım buara aramzda ters olan çok bende dedim kasım ile aralık annelerinde var miymis bende hiç erinmedim okudum bizim gibilermis 34 35daha öncesi ters olanlar var doğuma yakın dönen bisuru arkadaş var ha donmeyende var ama genel anlamda dönmüş baya umut oldu bana
sen öyle diyince bana da umut oldu yüzde 97 dönmesi bizim için iyi yani inş o yüzde üçlük kısımda olmayız ben normal doğurmak istiyorum çünkü

Kızlar hastane de giyecek oldugunuz geceliklerinizi nerelerden aldınız hangi marka ben bi türlü karar veremıorm emZirme sütyeni alanlar kaç tane gerekir acaba normalleri hiç kullanılmaz mı ki bir de gecliklerinizi kısa kollu nu uzun kollu mu aldınız ben hala karar vermıorm ya :(

Kızlar hastane de giyecek oldugunuz geceliklerinizi nerelerden aldınız hangi marka ben bi türlü karar veremıorm emZirme sütyeni alanlar kaç tane gerekir acaba normalleri hiç kullanılmaz mı ki bir de gecliklerinizi kısa kollu nu uzun kollu mu aldınız ben hala karar vermıorm ya :KK43:
özellikle izmirdekiler magazalardan aldıysanz nerelerde bu haftasonu bunu halletmeliyim artk 34. Haftaya başladık ;)

özellikle izmirdekiler magazalardan aldıysanz nerelerde bu haftasonu bunu halletmeliyim artk 34. Haftaya başladık :KK66:
valla ben loyadan aldım herşeyimi. iki tane emzirme sutyeni aldım biri düz penye olandan evde giymelik biri kalıpsız ama ucu belli etmeyenden dışarda giymelik. bnm memişler büyüdü çok eskiler denk gelirse giyerim dicem de süt dolunca da denk gelmez bi süre daha evdekileri giyemicem sanırım :( loyada lohusa pijaması vardı çeşit var yani bi tane ondan aldım, bi tane de normal pijama takımı aldım.

kst06 kst06 nerdesn cnm doğurmadın dimi :)
Surrender Surrender naptn cnm?
Canimmmm yok dogurmadimm kontrolumuz vardi bugun.alttaki kizim iyice kanal yolunda cok baski yapiyo iyice agirlastimm.11 gunum kaldi doguma insallah beklerlerrr.cok giremiyorum annemde geldiya gelen giden oluyo.sen nasilsin canim iyisin dimi

Kizlar, ne olur ne olmaz diye hastaneye giderken yanimizda goturecegimiz mamayi arastirdimda. SMA marka olan mamanin protein orani yuksemis ve seker yokmus. Tadi kotuymus o yuzden bebek, anne sutune rahat geciyormus. Ben sanirim ondan alcam. Baska fikri olan varmi?

Valla canım baktım yaziyo yüzde 3u donmezms bende baktım buara aramzda ters olan çok bende dedim kasım ile aralık annelerinde var miymis bende hiç erinmedim okudum bizim gibilermis 34 35daha öncesi ters olanlar var doğuma yakın dönen bisuru arkadaş var ha donmeyende var ama genel anlamda dönmüş baya umut oldu bana
ya bi de dönünce evde kendimiz anlar mıyız acep? benim alt tarafa kasığıma eli mi ayağı mı ne bişileri değiyo oynuyo orda merak ediyorum valla

valla ben loyadan aldım herşeyimi. iki tane emzirme sutyeni aldım biri düz penye olandan evde giymelik biri kalıpsız ama ucu belli etmeyenden dışarda giymelik. bnm memişler büyüdü çok eskiler denk gelirse giyerim dicem de süt dolunca da denk gelmez bi süre daha evdekileri giyemicem sanırım :KK43: loyada lohusa pijaması vardı çeşit var yani bi tane ondan aldım, bi tane de normal pijama takımı aldım.
anladm canm ben de loyaya baktm da pijamaları güzel bende aldm bi takım ama gecelik cok beğenemedm çogu kişi de gecelik al dio ya kullanıslı falan diye bilemedim bende

anladm canm ben de loyaya baktm da pijamaları güzel bende aldm bi takım ama gecelik cok beğenemedm çogu kişi de gecelik al dio ya kullanıslı falan diye bilemedim bende
doğum yapan arkadaşlarım ve ebe arkadaşlarımın hepsi bana geceliği tavsiye etti...bende bi tane uygun fiyatlı alıp koydum çantaya

Kızlar hastane de giyecek oldugunuz geceliklerinizi nerelerden aldınız hangi marka ben bi türlü karar veremıorm emZirme sütyeni alanlar kaç tane gerekir acaba normalleri hiç kullanılmaz mı ki bir de gecliklerinizi kısa kollu nu uzun kollu mu aldınız ben hala karar vermıorm ya :KK43:
Ben kısa kollu aldım canım
Serum olursa daha rahat olur diye
Südyen de 2 tane götürücem
Bi de emzirme atleti aldım onu da koyucam çantama

özellikle izmirdekiler magazalardan aldıysanz nerelerde bu haftasonu bunu halletmeliyim artk 34. Haftaya başladık :KK66:
Canım mağazalar çok pahalı
Ben bostanlı pazarından almıştım iki tane
Çeyizimden var pudra pwmbe
Bi de annem almıştı bi takım
Ama kemeraltının derinliklerinde kestanepazarı camii civarknda 40 -50 ye de vardı

selam :=)
2350 g olmuş zilli
her sey yolunda. yalnız yine gün vermedı :D
sordum '' 4 hafta sonra bakarız'' dedı. '' 4 hafta sonra ya sancılanırsam ?'' dedim
-gelırsın o zaman dedi.
e tabıı ben fikrimi söyledım 2-3 hafta için falan
2 hafta sonra cagırdı '' o zaman konusuruz'' dedi

idrarda iltihap cıktı yine hap verdi
ben zaten anlamıstım geçmediğini enfeksıyonun. akıntıdan bellıydı.

Back
X