2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yeni gördüm biran önce kucağına alır inşallah. insana iyice heyecan basıyor cumartesi kontrolüm var bakalım bize ne diyecek
İnsallah canim kilosu sezaryan dogum yaptigi fln yaziyo o yuzden bi onceki sayfaya bak dedim..ayy kuzum benimde yarın çok heyecanliyim sen progestana devam ediyon mu ben bıraktım artık canimhani dogsada olur diye ama ters ya bebek zaten sezaryan olcak dogmazsa senin kız nasil

İnsallah canim kilosu sezaryan dogum yaptigi fln yaziyo o yuzden bi onceki sayfaya bak dedim..ayy kuzum benimde yarın çok heyecanliyim sen progestana devam ediyon mu ben bıraktım artık canimhani dogsada olur diye ama ters ya bebek zaten sezaryan olcak dogmazsa senin kız nasil
progestana devam bu gişimde bıraktırabilir.37 de bırktırıcam demişti.valla benim kız en son 10 gün önce gittiğimizde kilosu 2350 di doktor gayet iyi dedi.Maşallah hareketleride iyi ama iyice ağırlaştım tersdönmüş kaplumbağa gibiyim.ağrı acıda var tabi ama alıştım iyice onlara.

progestana devam bu gişimde bıraktırabilir.37 de bırktırıcam demişti.valla benim kız en son 10 gün önce gittiğimizde kilosu 2350 di doktor gayet iyi dedi.Maşallah hareketleride iyi ama iyice ağırlaştım tersdönmüş kaplumbağa gibiyim.ağrı acıda var tabi ama alıştım iyice onlara.
Maşallah canım kilosu fln iyims bu hafta birktirir sanada kiyamam aynen bende oleyim okadar acı cekiom ki bazen diom doğum yapsam anlar miym;))

Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
Canım bnm cok geçmiş olsn tebrik ederm... Sütün imer merak etme, gönlünü ferah tut
...küvez gercekten can üzücü birsey ama bu evladının iyiliği için, sık dişini...zaten bi ömür birlikte olacaksnz Allahm izniyle
..MAşallah kilosu ve haftası da güzel... Bnm 35 haftalık dgm yapmıştım, 2500 doğmuştu... Dua ile canımmm....

34+2 ilk oğlum aynı sebepten doğum sonrası çok sıkıntı yaşamıştı aynı şeyleri bundada yaşamak korkutuyo beni inşallah korktuğumuz şeyleri yaşamayız

Bu arada lansinoh kullandım ben memnun kaldım inşallah sende memnun kalırsın
inşallah canım ;)

Ben kısa kollu aldım canım
Serum olursa daha rahat olur diye
Südyen de 2 tane götürücem
Bi de emzirme atleti aldım onu da koyucam çantama
bu haftasını gideym Kemeraltı na karşıyaka da mağazalara baktm çok pahalı dediğin gibi

Canım mağazalar çok pahalı
Ben bostanlı pazarından almıştım iki tane
Çeyizimden var pudra pwmbe
Bi de annem almıştı bi takım
Ama kemeraltının derinliklerinde kestanepazarı camii civarknda 40 -50 ye de vardı

Kızlarrr ben doğum yaptım bebişimm küvezde Rabbim tez zamanda büyütsün inş çok erken geldi yawrum
ayyy canım geçmiş olsun kiyamam ya size sakin sıkma canını olgusunu kucağına aldığını günleri de göreceksin yakında inşallah sağlıklı olsun da sütun de gelir inşallah bi an önce sen iyi dusun oğlusun için güçlü olmalısın

Bi izmir de burda..izmir deki arkadaşlar nereye gidiyorsunuz hastane olarak ben medikalpark
çınarlı canim güngör bey

Back
X