2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

( aralık annelerıne yazmısım )
doktorum omega3 yazdı ama almadım. zaten balık yıyorum. hiç sormadan yazdı
gerek varmıydı acaba?

cimcim16 cimcim16 canim benimmm gozunaydin. Bozma moralini muhakkak ki kolay deil ama artik yasamicak haftalarda deiller. Insallah tez zamanda kucagina alirsin dualarim seninle. Okuyamadim. Nezaman oldu nasil oldu

Kilo konusu geçmiş büyük bir zevkle yazıyorum 15 kilo aldım doğuma kadar 5 daha alırım inşallah normalde kilo alamayanalrdanım çünkü

Bu arada cimcim16 cimcim16 allah analı babalı büyütsün göğüslerine susam yağı sür sık sık sağma makinasıyla sağ bi de ılık duş alma şansın varsa duş al sütün gelecektir küvezede üzülme annesi kavuşacaksın en kısa zamanda minnakına

Bugün yine kontrolüm ve ciğer geliştirici iğnem vardı ikinci dozuydu mahvetti beni acı eşiğim yüksek olmasına rağmen nst iyiydi ödem hakkında pek yorum yapmadı günlük takibe devam doğum bu tabloya göre ne zmn dedim 2 saat sonrasıda olabilir haftayada hatta şansımız varsa sonraki hafta bile olabilir dedi yani herşey ödem durumuna bağlı sezeryan olacağı kesin olmasına rağmen tarih belirsizliği insanın canını sıkıyor en azından netleşse ona göre gerekli hazırlığımı tamamlarım çanta vs hazır ama pimpirk yapıyo insan

Ben üzgünüm biraz işte ama Rabbime şukur iyi oğluşum nekadar kalacağı belli değil sutumde yok

Canim gozunaydin Rabbim anali babali buyutsun insallah
Sut icin bi abla tavsiye verdi banada dereotu tohumu cok iyiymis cayini yapip icmek gerekiyomus veya isirgan tohumu oda sut icin kullanmis aşırı sutu olmus sende istersen bi dene simdi cok akil veren olucak ama canim uzuldugunu gorunce yazmak istedim :KK15:

Kizlarrrr daha once doguranlarrrr suni sanci yasal olarak zorunlu mu veriyolar, yoksa bende istege bagli sezaryen olurum diye dusunuyorum, sancimi bekleyecekmis doktorda, eger sancim olmazsa verirlermi acaba diye dusunuyorum :110:

Kizlar cuma kontrolum var boyle doguran arkadaslari okuyunca heyecan basiyor benide korku heyecan hepsi bi yandan Rabbim cok sanci cekmeden kurtulmayi nasip etsin dogum yapan arkadaslarda gozunuzaydin Rabbim anali babali buyutsun insallah :KK15:

Bu arada aktardan rezene,kimyon,anason,isirgan karisimi aldim cayini yapip icicem bebisin gazina ve sute iyiymis. Ilk gun gelmezse sut hemen yapip icerim diye dusundum sizinde aklinizda bulunsun canlar malum cogunun dogumdan sonra sutu gelmiyor bende oyle olcagini dusunuyorum simdiden
:KK12:

Kizlar bikac haftadir kasilmam ve karnimda sertlesme var suan baya artti surekli sertlesiyo..gecen hafta muayene olmustum herhangi bir sıkıntı yoktu ama simdi ne yapmam gerekiyi bilmiyorum adet ve gaz sancisi gibide..sizce acile gitmelimiyim hemen
Evet canim muhtemelen sancilarin çıkar. Ben hafif bel agrisiyla gittim bebegimin hareketleri yavasti diye 40 larda duzenli sancim cikti iki gun hastanede kaldim biraz dustu arada 60 lara çıktı. Ama imza atip hastaneden çıktım hastanede kalmak daha stresli gelmisti

Canım bende senin gibiydim hatta atmıştım buraya küçük demişlerdi ama 2hafta sonra bianda sisecek

Yok canım onlar turkuaz ismini değiştirmişti turkuaz nerdesn doğum yapan 2 kişi var cupcake ve zipircik..sağol kuzum yiyom ama ceviz fln yiyemiom 4diaim curudu zaten isiramiyom bise doğumdan sonra cektircem hepsini
Ay dis ağrısı kotu canim Rabbim yardimcin olsun annemde kardesime hamileykencok. Cekmisti biraz hatirliyorumda zordu baya neyseki az kaldi canim kurtulursun b utun sıkıntılardan insallah muz ye sen gunde 1 tane

Back
X