- 7 Ağustos 2015
- 207
- 122
- 53
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #52.861
Kızlar günaydın
Emzirme yastığı alan yada yapan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim Allaha emanetTesekkur ederim canım benim yanı sallandik bise olmadı geçen de sallanmistk ama hamile olunca daha bi panik oluyon sanirim
Ben almıştım ama alt acmanin yastığı da o tarzmis bilsem almazdım. Gayet kullanışlı görünüyorKızlar günaydın
Kiyamam canım benim..beni biliyosan ben hamileliğinin başından beri zor bi hamilelik geçirdim 5cm acilmam var o yuzden dönsün istiyorum çünkü doktor sen kolay dogurursan dedişimdi gelelim sana ümidini kesme canım benim 2defa döndü tekrar döndü suyum az diye dönmesi zor şuan baya arastrdim kasım aralık anneleri başka siteler fln son anda bile dönen oluyomus 38de dönen var arlık annelerinde kasimdada gordum yanı erinmedim okudum hepsini yüzde 3u donmuyomus zaten oda gebelik yaşı rahim tersligi gibi etkenlermis Rabbim büyük hiç ümitsizliğe kapılma ama kimseye de bise deme valla bende gebeliğin başından beri normal dogurcam dedim gordum normali..ama sezaryan olcam korkuyorum cart curt diyen arkadaslarn normal doğurdu inş dönecek ben inanıyorum bakalm benimki dönmüş mu bugün doktor ne diyecek kafasi üstte farkindayimda
![]()
Canim ya benim de seninle aynı 2 hafta kaldı ben bi de anaokulu öğretmeniyim hep kosusturmaca öz bakım işleri zor oluyor ayakkabılar giy çıkart işleri ne kadar personel yapsa da her dakika çağırmak olmuyor hep kosusturuyorlar senin yine 3 gunmus sabret azıcık daha dayan rapor alınca aktaramiyoruzGünaydın,,, bana doktorum çalışabilir raporu verdi, her ne kadar her gittiğimde tamam ayıralım seni dese de, bu 3. Haftamdayim, 2 haftam kaldı, sadece 3 günü çalışıyorum ama ogretmenim nefesin kesiliyor bacaklarim çok sisiyor, kalan iki haftayı raporla gecistirebiliyormuyum, kalan iki haftayida aktarabilmek için,
Ben almıştım ama alt acmanin yastığı da o tarzmis bilsem almazdım. Gayet kullanışlı görünüyor
CAnim hiç korkmayın benim bebiste tersti iki gun arayla ultrason a girmek zorunda kaldım başka sebeple doktor dönmüş dedi bukadar çabuk donecegini dusunmemistim ama hareket ve yürümek çok önemli doktor atkadasimada tetsken bol bol yürü demiş onunkide dönmüştü :)[/QUOTE][QUOThiç korkmayın"CRAZYBEL, post: 43868752, member: 495043"]Kiyamam canım benim..beni biliyosan ben hamileliğinin başından beri zor bi hamilelik geçirdim 5cm acilmam var o yuzden dönsün istiyorum çünkü doktor sen kolay dogurursan dedişimdi gelelim sana ümidini kesme canım benim 2defa döndü tekrar döndü suyum az diye dönmesi zor şuan baya arastrdim kasım aralık anneleri başka siteler fln son anda bile dönen oluyomus 38de dönen var arlık annelerinde kasimdada gordum yanı erinmedim okudum hepsini yüzde 3u donmuyomus zaten oda gebelik yaşı rahim tersligi gibi etkenlermis Rabbim büyük hiç ümitsizliğe kapılma ama kimseye de bise deme valla bende gebeliğin başından beri normal dogurcam dedim gordum normali..ama sezaryan olcam korkuyorum cart curt diyen arkadaslarn normal doğurdu inş dönecek ben inanıyorum bakalm benimki dönmüş mu bugün doktor ne diyecek kafasi üstte farkindayimda
![]()
Evet canım haklisin ama sürekli yatinca artık insan bise bulamiyoEvet canim bende cok duydum son hafta donenleri.Allah hayirlisini ve sagliklisini versin.bazi seyleri dogal akisina birakmak lazim.cok kafaya takip dusunme
tüm bebek mağazalarında var canım,40 tl cıvarında,bende almayı dusunuyorum,bebek oturmaya baslayınca ıcıne oturtuyorsun yanlarından destek verıyor bebeğe,kullanıslı bısey.Ya dün bir akrabamız da gördüm böle ay şeklinde bir yastık çocuğu yatırıyor üzerine gayet rahat bir şekilde emziriyordu.Hiç almayı düşünmemiştim ama ole rahat görünce hoşuma gitti çok pratik duruyordu
Malesef... 2 erkek kardesim var. ailedeki tek cazgir benimKocana söyle valla duyarsam kıyameti koparırırm de illaki öğreniyorsun cazgır kızkardeşin var mı ?
Evet canım valla Ole demeli..bi arkadaş yürümek iyi demiş benim acilmam var diye sürekli yatiyorum ama sen nin yoksa yuru istersen bakalm canım çok dua ettm doktor ne diyecek bugün inşallah alicaz meleklerimizi kucagimiza Allah onları koruyo ne yapsak boş bi topicte okudum kız ne yapsa dönmemiş yüzmüş fln egzersize gitmiş doktor çocuğun 3kilo demiş napsa donmems mecbur çocuk sezaryanla doğmuş bi bakmışlar 4bucuk kilo diyo iyiki dönmemiş iyiki sezaryan olmuş vardır bi hayır Rabbim en hayirlisi ni bilir ama inş dönerler pıt diye dogururuzBnimkide ıkı kez döndü ama artık haftamız ılerledıgı ıcın yerı kalmamıştır dıye umitsizliğe kaıldıgım oluyor açıkcası.Senide takıp edıyorum bılıyorum durumunu canım,evet senın normal doğum olursa çok kolay olur Allah ın ıznıyle. zaten açılman varmış ne guzel.Herkes son haftalarda döener diyor,akşamları cok haraketli bebeğim,bazen dıyorum sanırım donmeye calısıyor,üzülüyorum.ben sıkıntıya gırıyorum resmen :)
inş.dönerler canım,haklısın normal yapıcam dememeli,herkes soruyo mecbur kalıyoruz anlatıyorz ama anlatmamak lazm,hayırlısı dıyıp gecmek gerek.
Ahahahha çok guldumMalesef... 2 erkek kardesim var. ailedeki tek cazgir benim![]()
Amin canım valla baya zor olmuş sizinkilerinde sen cekmezsin insallahOlabiliyo canim annem bi cocukta vakumla cekmisler bayaa zor olmus son ikisini de sezeryan olmus. Ablam ilk cocukta ölecek sandık cok zordu doğumu çatı darmış. Ikonci sezeryan oldu. Diğer ablam da 41 bitti normal olcak diye bekledi dr.u ama gelmedi bebek sezeryana aldılar. Pek iç açıcı gecmişimiz yok. Ki ablamın da 6.ayda açilma olmuştu bebek zorluyodu falan ama gelmedi.
Hakkimızda hayırlısı olsun bakalım.
Benim arkadaşım busrada oldu canım doktor dediki çok kilolu dogcak biraz yemene dikkat et kız 23kilo almıştı bana dediki eylül annesiydi oda kuzum dedi sezaryan istiyorum o yüzden kilo siknti degl yicem dedi uni.den yakın arkadasmdr sonradır neyse yemeğe devam etti baya aldı kilo sezaryana girdi bi doğdu ömer 2800 şok olduk doktor demiş böle yanılmalar oluyo buda fazla yanılma ama Ole olmuştu canim ama şuan gorsem tospik gibi maviş hemen topladı:)tam 4 kg mu doğdu peki? bana da 4 kg olcak diyor.yanılma payı oldu mu hiç?
Benim arkadaşım busrada oldu canım doktor dediki çok kilolu dogcak biraz yemene dikkat et kız 23kilo almıştı bana dediki eylül annesiydi oda kuzum dedi sezaryan istiyorum o yüzden kilo siknti degl yicem dedi uni.den yakın arkadasmdr sonradır neyse yemeğe devam etti baya aldı kilo sezaryana girdi bi doğdu ömer 2800 şok olduk doktor demiş böle yanılmalar oluyo buda fazla yanılma ama Ole olmuştu canim ama şuan gorsem tospik gibi maviş hemen topladı:)
tüm bebek mağazalarında var canım,40 tl cıvarında,bende almayı dusunuyorum,bebek oturmaya baslayınca ıcıne oturtuyorsun yanlarından destek verıyor bebeğe,kullanıslı bısey.
Bende ay şeklinde yastik aldım 4aydır kendım kullanıyorum arkadaşımın bebeği de geldiğinde çok kullanişli onunla uyuyo yanında bırı varmiş sanıyor uzun uyuyo içinde uzanip hatta oturuyor yanı muhteşem bişeyYa dün bir akrabamız da gördüm böle ay şeklinde bir yastık çocuğu yatırıyor üzerine gayet rahat bir şekilde emziriyordu.Hiç almayı düşünmemiştim ama ole rahat görünce hoşuma gitti çok pratik duruyordu