2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gordum cok ucuz o cidden.ben dedim keske bundan alsaydim diye ama uni babyi islak pamuk benim aldgm.bidahakine onu alcam
Aynen baya uygundu herhalde öyle hatırlıyorum. Güzelde sanırım hemşireler bişey demediler.. Benim bişey almaya araştırmaya fırsatım olmadığından ne bulduysak onu aldık :D daha doğrusu eşim ne bulduysa onu verdik :p bebişime bişeyler almaya daha yeni başlamıştık hastane de bulduk kendimizi

ben doğumu orda yapmıcam canım sorduk medicalde 2,5 muş doğum. ailemin yanına gdicem doğuma orda da dr ayarladım burdaki kontrollerdeki duruma göre oraya gidicem sezeryansa gününden bi kaç gün önce,normalse de sancılanmaya başlayınca gitçez buraya bi saat bnm de gideceğim hastne
Vanım biz geçen ay sorfuk 3100 tl içinde hiçbişey yok sade doğum sen nerde yapcan doğumu 1 saat demişsin ya

Gunaydinnn kızlar bugün doktora gidicen diye heyacanliydm ama artık hiç değilim gece karnım çooookkk AĞRIDI doguruyom sandim ağlamaktan gözlerim AĞRIDI bide deprem oldu nasi sallandik kendimi hiç iyi hissetmiom:KK43:(
Günaydın Canım,inş güzel haberlerle gelirsin,benim bebeğimde malesef ters,gun gectıkce umıtsızlenıyorum donmeyecek dıye,normal doğum cok ıstıyorum.Hamieleiğimn ilk gunlerınden beri hep normale endeksledım kendımı ama bebek ters kalırsa dıye endıselenıyorum.Kendinide çok sıkma,bu kadar ağlayıp daraltma,herşey olacagına varıyor.Ben kendımı daraldıgım zaman boyle teselli ediyorum.

Aynen baya uygundu herhalde öyle hatırlıyorum. Güzelde sanırım hemşireler bişey demediler.. Benim bişey almaya araştırmaya fırsatım olmadığından ne bulduysak onu aldık :KK70: daha doğrusu eşim ne bulduysa onu verdik :p bebişime bişeyler almaya daha yeni başlamıştık hastane de bulduk kendimizi
farklı bir hikayeniz var evet :nazar: kaç kg oldu peki bebiş?

Her kadın güzeldir şekerim allah bi mucize veriyo biz ambalajımı beğenmeyecez çirkin doğan güzel olurmuş büyüdüğünde kendine haksızlık etme

Senin kordon meselesi ve çatı muayenesine gelince ilk gebelik olduğu için çatı muayeneni yapacak illa ki bi de 2 tur kordonla iyi cesaretliymiş senin doktor bildiği bişey vardır elbet ama duyduğum kordon dolanma doğum hikayelerinden bildiğim kadarıyla normal doğum yaptırmıyolar
Benim ilk hamileligimde salak doktor çatı muayenesi yapmadı. 41 + 2 de suyum geldi. Sanci yok. Bebekte 4 kilo olunca beni sezaryene aldı. Halbuki önceden söyleseydi. Son zamana kadar nasıl olacağını bilir ona göre hazırlardim kendimi.

Benim ilk hamileligimde salak doktor çatı muayenesi yapmadı. 41 + 2 de suyum geldi. Sanci yok. Bebekte 4 kilo olunca beni sezaryene aldı. Halbuki önceden söyleseydi. Son zamana kadar nasıl olacağını bilir ona göre hazırlardim kendimi.

tam 4 kg mu doğdu peki? bana da 4 kg olcak diyor.yanılma payı oldu mu hiç?

depremin de siddeti nasil olursa olsun korkutuyor vallahi.. :/ yaaa dimi gece olur belki bzm canavarlar ztn artk direnmicem uykuya, oturcam.. az kaldi yani cocuklar gbi kusecem yakinda :KK48::63:
5.5 mis canım Ole valla hamile olunca daha panik oluyo insan esimn bana bi sarılması var deprem olurken gormen lazım..valla ben kustum neler diyom cimcimeye sen iyi gece poponu ısırıp uyandirmazsam görürsün diyom :D

Ben de anlamadım şeyim şişmiş afedersin o kadar baskı var ki alttan. kanalda gösterdi dr bize kafasını da.
Gerçi ablamın da kanaldaydi 41.haftaya kadar bekledi gecti de gelmedi sezeryana aldilardi :KK43: genetik değildir umarım.
İnş canım ama bu tarz şeyler genetikmi acaba benim ablamında bebegi tersti ve erken doğdu annem hamilelikleri zor geçirmiş..Allah yar yardımcımız olsun canim

Günaydın canım hadi inşAllah güzel haberlerle gelirsin... Bebişinde dönmüştür inşAllah.. NST ye bağlarlar büyük ihtimal sancın var mı diye hemen bırakma kendini toparlan canım bebeğini görceksin işte ne güzel öyle düşün...
Gunaydn canım benim inşallah ben zaten nst ye 3gunde bir giriyorum 1haftada bir doktor kontrolüne gidiyorum..haklisin bak söyledim heyecanlandım ayy kizcemi gorcem iyidir inşallah kaç kilo oldu acaba yüzünü gösterecek mi doktor sezaryan tarihi vercek mi suyum azaldı yine sanırım idrarim koyu ayy kafamda deli sorular :D

Günaydın Canım,inş güzel haberlerle gelirsin,benim bebeğimde malesef ters,gun gectıkce umıtsızlenıyorum donmeyecek dıye,normal doğum cok ıstıyorum.Hamieleiğimn ilk gunlerınden beri hep normale endeksledım kendımı ama bebek ters kalırsa dıye endıselenıyorum.Kendinide çok sıkma,bu kadar ağlayıp daraltma,herşey olacagına varıyor.Ben kendımı daraldıgım zaman boyle teselli ediyorum.
Kiyamam canım benim..beni biliyosan ben hamileliğinin başından beri zor bi hamilelik geçirdim 5cm acilmam var o yuzden dönsün istiyorum çünkü doktor sen kolay dogurursan dedi:(şimdi gelelim sana ümidini kesme canım benim 2defa döndü tekrar döndü suyum az diye dönmesi zor şuan baya arastrdim kasım aralık anneleri başka siteler fln son anda bile dönen oluyomus 38de dönen var arlık annelerinde kasimdada gordum yanı erinmedim okudum hepsini yüzde 3u donmuyomus zaten oda gebelik yaşı rahim tersligi gibi etkenlermis Rabbim büyük hiç ümitsizliğe kapılma ama kimseye de bise deme valla bende gebeliğin başından beri normal dogurcam dedim gordum normali..ama sezaryan olcam korkuyorum cart curt diyen arkadaslarn normal doğurdu inş dönecek ben inanıyorum bakalm benimki dönmüş mu bugün doktor ne diyecek kafasi üstte farkindayimda :(

İnş canım ama bu tarz şeyler genetikmi acaba benim ablamında bebegi tersti ve erken doğdu annem hamilelikleri zor geçirmiş..Allah yar yardımcımız olsun canim
Olabiliyo canim annem bi cocukta vakumla cekmisler bayaa zor olmus son ikisini de sezeryan olmus. Ablam ilk cocukta ölecek sandık cok zordu doğumu çatı darmış. Ikonci sezeryan oldu. Diğer ablam da 41 bitti normal olcak diye bekledi dr.u ama gelmedi bebek sezeryana aldılar. Pek iç açıcı gecmişimiz yok. Ki ablamın da 6.ayda açilma olmuştu bebek zorluyodu falan ama gelmedi. :(
Hakkimızda hayırlısı olsun bakalım.

[QUOdaha="cseyrac, post: 43866908, member: 699073"]yemin edrm aglicam artik. sadece uyuyamasam yine bisi,ama rahatsizm ya her gece aynisi olur mu..uzanirken dahi zorlaniyorum,diger tarafa donmek mii oo :KK43: zor geçiyor Allah yardmcimiz olsun[/QUOTE]
Sen daha erken baslamissin canım benim daha simdi simdi basladi Allah yardımcımız olsun canım sağlıcakla kucagimiza alalım da hepsini unuturuz inşallah

Aminnnn cnm benim sezeryan oldu 2300 kilosu komposto dunde içtim bugünde yapıcam bizimkiler tekrar...oğluşumu alamadım kucağıma henüz sut sagıyorum ama gelmiyor oda henuz

Güle güle büyüt bebeğini cimcim16 cimcim16 :) Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. Umarım en kısa sürede sütün de gelir.. En kısa sürede oğlunu bir güzel sarıp sarmalar koklarsın.. :nazar::nazar:

[QUOThiç korkmayın"CRAZYBEL, post: 43868752, member: 495043"]Kiyamam canım benim..beni biliyosan ben hamileliğinin başından beri zor bi hamilelik geçirdim 5cm acilmam var o yuzden dönsün istiyorum çünkü doktor sen kolay dogurursan dedi:KK43:şimdi gelelim sana ümidini kesme canım benim 2defa döndü tekrar döndü suyum az diye dönmesi zor şuan baya arastrdim kasım aralık anneleri başka siteler fln son anda bile dönen oluyomus 38de dönen var arlık annelerinde kasimdada gordum yanı erinmedim okudum hepsini yüzde 3u donmuyomus zaten oda gebelik yaşı rahim tersligi gibi etkenlermis Rabbim büyük hiç ümitsizliğe kapılma ama kimseye de bise deme valla bende gebeliğin başından beri normal dogurcam dedim gordum normali..ama sezaryan olcam korkuyorum cart curt diyen arkadaslarn normal doğurdu inş dönecek ben inanıyorum bakalm benimki dönmüş mu bugün doktor ne diyecek kafasi üstte farkindayimda :KK43:[/QUOTE]
CAnim hiç korkmayın benim bebiste tersti iki gun arayla ultrason a girmek zorunda kaldım başka sebeple doktor dönmüş dedi bukadar çabuk donecegini dusunmemistim ama hareket ve yürümek çok önemli doktor atkadasimada tetsken bol bol yürü demiş onunkide dönmüştü :)

Ben sırf su bebek ters olayı için baktım canım çok kafama taktim çünkü hanı son andada dönen olur dediler diye okudum gerçektende olmus
Evet canim bende cok duydum son hafta donenleri.Allah hayirlisini ve sagliklisini versin.bazi seyleri dogal akisina birakmak lazim.cok kafaya takip dusunme

Back
X