2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzuuumm Allah razi olsun iyiyim elhamdülillah annemin yanindayim evi tasidik teror bolgesinde oldugu için esimde doguma gelicek yaza kadar boyle idare edicez yazin tayin cikicak insallah canim
Ya gece kasiklarima agri girdi dogum korkusu sardi iyice sen nasilsin belirti varmi
Allah yardimcinz olsn insallah guzel yerlere cikar tayininiz canim. Benimde agrilarim kasılmalarm var gece hic uyuyamiyorum. Bugun dr kontrolumz vardi cok sukur hersey yolunda normal dogumu beklicez insallah. Bende cok korkuyorum zarar verirsem bebegime diye ama Rabbim yardim eder insallah. Bugun calisamaz raporu aldm artik 3 haftayi evde geciricem insallah bebisimle :))

evet uçların ucu (o nasl bı tabırse :)) kuru kuru böyle.Ben daha göğüs kremı almadım,acaba kullansammı önceden dıyorum.
İnş.bence gelir ya yeterki bebek emmek istesin.

biz anlastik o tabirle :KK48: ben de almadim krem daha.. 2 3 hafta sonra alim diyorum da bakalim son ay kullanin diyorlardi,tabi bebenin ne zaman gelcegi de belli olmaz da olsun:KK51:

Allah yardimcinz olsn insallah guzel yerlere cikar tayininiz canim. Benimde agrilarim kasılmalarm var gece hic uyuyamiyorum. Bugun dr kontrolumz vardi cok sukur hersey yolunda normal dogumu beklicez insallah. Bende cok korkuyorum zarar verirsem bebegime diye ama Rabbim yardim eder insallah. Bugun calisamaz raporu aldm artik 3 haftayi evde geciricem insallah bebisimle :))
Kızzz artık sende mi evdesinnn :)) senin patron delirmiştir :))

Back
X