2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzucugumun şalvarına bakın :D ayyy dogsada giydirsem diye gözlüyorummm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar çok moralim bozuk 2300olmus kilo alımı durmuş 36dasin artık donmez dedi suda az dedi 21aralik sezaryan verdi artık skinti olursaonce aliriz dedi
Hiç üzme kendini hayrın nerden geleceği belli olmaz belki de budur hayırlı olan:) benimde bebeğim 34 ü bitirdi ve sadece iki kilo iki hafta sonrada anca 2300 olurr seninki gibi çok üzülmemeye çalışıyorum sen de üzme kendini de bebeğini de... Bişi sormak istiyorum sana şimdi bebeğin ölçümleri varya onlar hangi haftalarda gözüküyo? Benimkilerin hepsi ayrı telden çalıyo karın bölgesi de 2 hafta geri kiloyu da belirleyen o ölçümmüş öyle olunca da kilo hep az çıkıyo:(:(:(

He kizzz evdeyim. Delirmez mi gecen hafta bana zorlaniosan gelme dedi haftaya zaten calisamaz raporu alicam 5 gn daha dayanirim dedim. Aksam surat bes karis bugunde raporu gotrdum yerinden kalkipta bi hakkini helal et bile demedi. Bende biraktm masasna bisi demedim salak salk konusuodu ole derken esim kendini gosterdi bu salak salak sirtio snra esim ii gnler dedi ben zaten çıkmıştım odasndan ne halleri varsa gorsun. Ordaki kiz 2 kere aradi acmadim sonra msj atmis du nasidi die gec cvp verdm ole az anlasin kopek
iş verene iyilik mi yarar :63: ben hepsini şikayet ettim.. şu an çok rahatım .. oturarak çalışıyorum.. su içmeye bile kalkmıyorum yanıma yardımcı verdiler

Sancı ve kasılmaları engelliyor magnezyum,belli bir haftaya kadar ıcıyorsun onu zaten,ben 10 gun sonra gıdıcem kontrole mesela,sanırım ondan sonra ıcme dıyecek,kendısı soylemişti. Bi bakıma erken doğumu engelliyo kasılmaları azaltarak magnezyum.Suyu azalttıgını ılk defa duydum :110: Fanta gibi tadı eriyince,bende de şişkinlik yapıyo içince bı sure,her gun bende ıcemıyorum acıkcası.

Ayy yok canım bende sendenim,henüz hıc bıseyımız hazır değil,ne dolap yerleşti,ne camasırlarımız yıkanıp utulendı.
36.haftam bıtınce ızne ayrılmayı beklıyorum.Şimdilk haftasonları sadece kendı camasırlarımız ve ev işlerine yetişebiliyorum destek aldıgım halde.Çalışınca çok zorr o_O

ara ara içmem lazım ama unutuyorum canım, suyum az benim o yüzden hergün içemiyorum, doktorumu aradım dinlen yat dedi, yarın gel dedi, herhangi bir şey olursa hastaneye git ben gelirim dedi, zorladığım için olabilirmiş kendimi

He kizzz evdeyim. Delirmez mi gecen hafta bana zorlaniosan gelme dedi haftaya zaten calisamaz raporu alicam 5 gn daha dayanirim dedim. Aksam surat bes karis bugunde raporu gotrdum yerinden kalkipta bi hakkini helal et bile demedi. Bende biraktm masasna bisi demedim salak salk konusuodu ole derken esim kendini gosterdi bu salak salak sirtio snra esim ii gnler dedi ben zaten çıkmıştım odasndan ne halleri varsa gorsun. Ordaki kiz 2 kere aradi acmadim sonra msj atmis du nasidi die gec cvp verdm ole az anlasin kopek
Ohhh ii yapmışsınn canımmm bunu hakedio böleleri,sevindim tatlım artık evdesn bol bol dinlen pek bişi yapma evde sonrasında vakit bulamıcaz dinlenmeye :))

Anestezi veren hemşire söylememiz lazım narkoz erken doğuma sebep olabiliyor dedi operasyondan sonra nstye bağladılar sancılarım çıktı iğne vurdular bugün geldim eve inşallah erken doğmaz daha minnacık anestezi verirlerken çok vermeyin bebeğime bir şey olmasın diye diye uyudum ağlayarak uyandım
O zaman biraz daha bek
biseler catliyo da ben goremiyom sanki :KK47: ama karnim baya buyudu ya masallahi var. umarm.ondandir bise cikmasin da oyh:110:
Canim senle hemen hemen ayni gunlerdeyiz, bu ara bebek daha hizli buyudu sanirim. Benimde gobek kasintilarim artti. Nemlendiriciyi gunde 3 kere suruyorum. Lierac kullaniyorum bide sebamedin bebek nemlendiricisini almistim onuda suruyorum,oglumdan once kendime basladim :)

O zaman biraz daha bek

Canim senle hemen hemen ayni gunlerdeyiz, bu ara bebek daha hizli buyudu sanirim. Benimde gobek kasintilarim artti. Nemlendiriciyi gunde 3 kere suruyorum. Lierac kullaniyorum bide sebamedin bebek nemlendiricisini almistim onuda suruyorum,oglumdan once kendime basladim :)
Oldum ki operasyonu zaten :))

neye göre 26? sancı cıktı mı?
Canım cuma günü 37 bitiyor 38 e giriyoruz o bakımdan. Bide benimki zaten riskli inşallah o güne kadar durur. Bebeğin eşi rahim ağzının yarısını kapatmış heran kanama vs durumu var. Allah korusun. Dr günü dolunca beklemeyelim dedi

Back
X