2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben müneccım degılım ya sonuçta
cuma deyınce bu cuma anladım. burada hepımız aynı konumdayız
stresımız, agrımız, sancımız, bulantımız vs vs oluyor.. yanı hayırlı olsun demeyınce illa yanlıs mı anlamak lazım :KK48:
senınle aramızda 2 gun var
dogal olarak '' neye dayanarak 26'' dedım. sonucta tarıhı belırleyen sen degıl, doktor :=)
ondan dolayı.

neyse, ben sadece muhabbetımız oldugu için sormak ıstedım
çünkü ben ısınamadıgım biiryle asla konusmam. o yuzden şaşırdım ve sormak istedim .
hanı konusmuslugumuz olmasa zaten etıket yapmaz ve yazmazdım.
Ama zaten mantıken tanımadığın biri niye oy versin ki o_O bide bu adaylar neye göre belirlenmiş ki ya. Adını görünce de şaşırdım. Biraz gırgır şamata gibi gelmişti ciddi bişe mi bu
Yok değilim, üzüldüm falan yazdın ya, bende hamile duygusalligi sanırım senin üzülmene üzüldüm.
Çünkü ben doğru anladım dun seni ama açıklama da yapmadım diger üyelere karışmak istemedim simdi böyle okuyunca yazmak istedim :/
:KK200:anladım canım benim. Teşekkürler inceliğin için dün çok sarsıldım ama bugün iyiyim şükür :KK33:

Aynı durumdayım canım ben sordum..bebek doğduktan sonra incek dedi,hormonların değişince gelicek dedi bilmiorum artık gelenlerinki nasıl gelioki ama ozmn dimi :KK53:
Kızlar merak etmeyin iki kere doğurdum ikisinde de önceden ne sıvı geldi ne de göğüslerim süt doldu ama doğurunca bol bol sütüm oldu. O yüzden rahat olun işin doğasında sütün gelmesi var, gelir inşallah

Ama zaten mantıken tanımadığın biri niye oy versin ki o_O bide bu adaylar neye göre belirlenmiş ki ya. Adını görünce de şaşırdım. Biraz gırgır şamata gibi gelmişti ciddi bişe mi bu

:KK200:anladım canım benim. Teşekkürler inceliğin için dün çok sarsıldım ama bugün iyiyim şükür :KK33:
verebılır elbette. muhabbetınız yoktur, çünkü ısınamamıssınızdır bırbırınıze.
neyse canım dedıgım gibi sormak ıstedım sadece
yoksa dileyen istediğini yazsın :=)

Göndericem dıyıp,oturup yemek neyin nesi ay şaka gibi,boğazlarında kalmamış mı,insan ayırmaz mı,birde gonderıcem dıye soylemışsin yani,insan ne yapar eder gönderir.Hamilesin birde,normal insana bıle soyleyıp gondermessen tuhaf olur.Boşver canım Allah bilsin,nerede oturuyosun bu arada merak ettim,ist değildin herhalde oyle hatırlıyorum.Benim bildiğim kv. sezeryan yapan gelin istemez,küçümser,doğuramadı canı kıymetli felan der,seninki gerçekden bi cinsmiş.Aman boşver herkes ettiğini bulur,kendi kızı varsa onunda başına gelir,Allah n adaleti buyuk ama senin adına üzüldüm.Sabret az kaldı,ol sezeryanını kalk ayağa inş sağsağlim.
Onun kv derdi de o zaten CRAZYBEL CRAZYBEL sezaryan doğursun da o da laf etsin beceremedi doğuramadı diye

Selam kizlar:))bugun.bizim.yaramaz da gelmeye bir niyet etti.... dun aksamdan beri sanci oluyordu. Sabah gittik nst de 80 lerde sancilar cikti. Neyseki rahimde daha acilma.olmadigi icin serumlarla biraz.rahatlattilar sancilar,simdilik durdu gibi.... insallah gene yapmaz. Bebek cok hareketli o yuzden kasilmalar biraz daha fazla.... minnosun keyfi yerindeydi. Insallah 37 ye kadar durur bu cocuk ya

Eğer söyleyince rahat edeceksen söyle canım. En azından sürekli ona sinirlenerek kendini üzmezsin. Birazda o üzülsün
Annem diyoki hiç uğraşma bise degismicek sen uzulceksin zaten sezaryan istedi çocuk zayıf olsun dışarda buyur dedi sen ne desende ne değişecek hiç muatap olma diyo bende eşime catiyom annem bakmiyo diye

Kızlar hepimiz çok gerginiz ya ben dünden beri ağlıyorum 1bucuk kilo vermisim kızım hareketsiz oda üzüldü sanrm ama dönmeye de niyeti yok cadinin..neyse benim aklıma fikir geldi en iyisi toplanıp kaynanami dovelim koca gobeklerimizle:D:D

Selam kizlar:))bugun.bizim.yaramaz da gelmeye bir niyet etti.... dun aksamdan beri sanci oluyordu. Sabah gittik nst de 80 lerde sancilar cikti. Neyseki rahimde daha acilma.olmadigi icin serumlarla biraz.rahatlattilar sancilar,simdilik durdu gibi.... insallah gene yapmaz. Bebek cok hareketli o yuzden kasilmalar biraz daha fazla.... minnosun keyfi yerindeydi. Insallah 37 ye kadar durur bu cocuk ya
İnş canım

Kızlar merak etmeyin iki kere doğurdum ikisinde de önceden ne sıvı geldi ne de göğüslerim süt doldu ama doğurunca bol bol sütüm oldu. O yüzden rahat olun işin doğasında sütün gelmesi var, gelir inşallah
Süper tecrubeli biri iştee :)) sevindimmmm inşallahhh bizimde bol bol olurrr :)

Selam Ocak anneleri, size bir sorum olucakti, benim biraz kahverengi akintim var sizinde bu haftalarda hic akintiniz oldumu? Doktorum artmadikca bir sorun olmayacagini soyledi, yarinda kontrolum var gerci baktiricam ama yinede merak etmedim degil :KK51:
Oldu canım hatta nişan sandm progestana aliyodm ben sknti olmadi

Back
X