2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2bd59aa5c28eab10b8820baaacb9f582.jpg
:KK53:
E ocak annişi ben sana dedim da bunun sabahı var topik çiçek kaynayacak
E ocak annişi sabaha topik bitki dolacak :KK70:yaptığın bir çığ gibi sayfa olarak geri dönecek ve ben ahhhhh diiip okumucam :KK70:

Bebeğimin hareketlerini hissetmediğimde aynı anda aklıma hep en kötü şey geliyor..demek istemiyorum işte.. kaybetme korkum hat safhada.. biraz dürtünce tekmeliyor tabi rahatlıyorum.. sonra kendime kızıyorum.. elimde değil.. ilk bebeğimi kaybettim çünkü .. :KK61: paylaşmak istedim.. şu an bile çok duygusalım..:cry:
sana teselli vermek isterdim ama ayni şeyleri ben de yaşadım yaşıyorum. Bir gun boyunca hic kimildamadi birinde... akşama kadar dürttum ama yok umudu kestim neredeyse başladım ağlamaya cvp vermiyor diye sonra gece yatarken bir kere vurdu. Ohh dedim canım benim yaa anneyr yapma bida öyle vur vurabildigin kadar diye konuştum..

Benim de iki kaybim var. Ve suan gebeligim riskli hareketlerini takip etmek zorundayim her hangi bir zayiflama da doktor haber etmemi istedi... (gelişim geriliği var)
Velhasıl yazını görünce gözlerim doldu. Rabbim kucağımiza saglikla almayi nasip etsin..

Yaa evet bende ondan korkuyorm.zaten ameliyat fobim var.mutlaka kuculur dedi doktor ama sonrasinda tekrar ameliyat yapmak icin diyolarsa diye de dusunuyorum.insallah yok olur giderer yaa nerdende buldu bizi illett
Kizlar doğumdan sonra sogan kürü yapin. İbrahim saracoğlunun sitesinden tarifine bakın. Küçültüyormus myomları.. ben de miyom ameliyati oldum bi tana kocamam miyom aldirdım. 5 cm den küçük miyomlarda bi kür etkili oluyormus benimki 9 cmdi küçülmez dediler mecbur yattim bıçak altına...

Doktor verdiği halde mi içmedin? Ben de kalsiyuma gerek duymadim netice de ilaç dogal seyler dururken içmek içimden gelmedi..
evet aynen öyle çalışmıyorum evdeyim ağrım sızım olmuyodu bende vücuda neden ilaç sokayım diye düşündüm... Belki de yanlış ama... Su son aylarda sırtım agrıyo oda artık ağırlaştığı için olur diyorum...

Saol cnm normal nst ye girmeye gittim sancı çıktı sonra hast.kaldım ertesi gün evde kaldım sonra tekrar gittim nst yine sancı ve suyum azalmış yine birgece kaldım hast. Sonra sabahında mecburen aldılar bebişi riskli olur dediler....bebişim hastanede kaldı
Gece gece selam cimcim. Bir sey soracagim. Bu sancilar bebegin cok hareketlerinden mi oldu. Ben de galiba ayni seyleri yasiyorum.karin agrisi gibi sancilarim var dun gittim.nst cikti 70 80 leese sancilar.serum verdiler.acilma.yok dediler. Aksama dogru eve geldim. Simdi gene agridan kivraniyoeum. Karnim tas gibi:((( sanki biyle.yesigim.biraey dokunmus gibi ama bebek de durmuyor.... seninkide boyle.mi oldu. Bana yardimci olurmusn detayini anlatarak

Gece gece selam cimcim. Bir sey soracagim. Bu sancilar bebegin cok hareketlerinden mi oldu. Ben de galiba ayni seyleri yasiyorum.karin agrisi gibi sancilarim var dun gittim.nst cikti 70 80 leese sancilar.serum verdiler.acilma.yok dediler. Aksama dogru eve geldim. Simdi gene agridan kivraniyoeum. Karnim tas gibi:KK43:(( sanki biyle.yesigim.biraey dokunmus gibi ama bebek de durmuyor.... seninkide boyle.mi oldu. Bana yardimci olurmusn detayini anlatarak
Ayni bendeki sikayetler sonuc hastanedeyim ☺

Back
X