2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kaç haftalıksın ki 2 hafta sonraya kontrol verdi Nst ye girdin mi?
Bugün tam 35 +0 im 10 gün sonra gel dedi önce sonra da ya da tam 2 hafta sonra gel de çalışamaz raporunu da al dedi tabi hersey yolunda olursa iki hafta sonra gel dedi nst nin lafını bile etmedi üstelik sancilarim oluyor dedim normal yarım saatte 3ten fazla olursa gel sen zaten normal doğum yaptın az çok anlarsın dedi öyle yani canim

Hareket var canım ama sadece tepecik oluyo geri iniyo gün içinde olurdu ama buakşam çok sık. Hani diyolar ya saatten 4 kez olursa doktora gidin diye ohooo kaç 4 kez oldu acaba 1 saattir :KK57: Ama ağrım yok işte hiçbiyerimde. magnezyumu da içmiyorum 1-2 aydır fln şimdi kasılırsın işte böyle :KK14:
dün bana da oldu baya. bn doktoruma sormustum şu toplanma işini, çok normal buldu ve saatte şu kadar olursa gel demedı
magnezyumun eksıklıgını şu 3 gündür görmeye başladım. 2 hafta falan içmemiştim. başladım yıne
eksık etme derim.

38de 9 ay bitio 40. hafta 9 ay 10 gün doluyo benim bildiğim

aynı durumdayım yaa bi de telefonuma indirdiğim uygulamalarda da tarih örtüşmüyo uyuz oluom

benim duyduğum soğanı hafif pişirip yumuşatıp (mesela fırında) bir iki saat göğüste tutup yıkamak.doğumdan önce 2-3kez yapılıomuş.bunu yapanların hiç yara olmuomuş göğüsleri

popo da olabilir ben ayaklarını çok hissedemiyom ama popoyu bi dayıyo direk elimin altında

randevuda benim de aklıma gelmiyo ben aklıma soru geldikçe telefona not kaydediyom randevuda telefona bakıp sıralıom soruları ardı ardına
Canim normalde de gelmiyor soracak bi sorum yok yaa hani burdan size de bişeyler sorabilirim ama yok çok ilginç

Kızlar şimdi benim 3.hamileliğim ve hala şu hafta hesaplama işinde kafam karışık. Doktordan geliyorum 35+3 teyiz. Normalde 36 hafta 9 ay olmuyormu?40 hafta 10 ay. Neden 36 hafta erken dogum kabul ediliyor. 9 ay 10 gün bile olsa 38 hafta yapar. Doktorada soramadım bugün kafam karıştı.
Hamilelik 40 hafta duruyor ortalama olarak. Ay ve hafta hesabı yaparken farklı çıkmasının nedeni ise 1 ayın yaklaşık 4 hafta 3 gün olmasından kaynaklı. Yani 1 ay 4 hafta değil tam olarak 30 yada 31 çekiyor aylar ondan dolyı ay ve hafta hesabı farklı çıkıyor. Ama en sağlıklıdır hafta hesabi

Normal dogum yapacaksan.38 de falan yaparlar heralde
doktordan geldim.önümüzdeki hafta yapacak çatı muayenesini.normal olsun isterim diyor ama myomlardan rahim kendini toplamayabiliyormuş.Bende önümüzdeki hafta riske atmasam sezeryan mı istesem diyorum.eğer öyle birşey olursa operasyona alınıyorsun.off kafam karışık.onun dışında bebişim iyi nst girdik ondada sorun yok kilosuda iyi maşallah

dün bana da oldu baya. bn doktoruma sormustum şu toplanma işini, çok normal buldu ve saatte şu kadar olursa gel demedı
magnezyumun eksıklıgını şu 3 gündür görmeye başladım. 2 hafta falan içmemiştim. başladım yıne
eksık etme derim.
Bende bugün korkumdan magnezyum içtim.10 gün önce nts sonrası serum yiyip gelmiştim :63: sabahtan beri kasılmaktan yorgun düştüm karnımın etleri sızlıyor :cry: sırt üstü yatmayı özledim ben ...

eksık etme derim.
Neyse bende yorgunluğa ve magnezyumsuzluğa bağlayayım şimdilik. ağrım fln olursa gider bi nst.ye girerim :KK14:

Kizlar bugun kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda nst de iyi gecti baglayan ebe dedi az mi kaldi dr ise guzel dedi yanliz 15 gun sonra cagirdi yaa uzun degil mi??? Birde cati muayenesi nezamn yaparlar???

Kizlar bugun kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda nst de iyi gecti baglayan ebe dedi az mi kaldi dr ise guzel dedi yanliz 15 gun sonra cagirdi yaa uzun degil mi??? Birde cati muayenesi nezamn yaparlar???
çok degıl bence. sancı falan cıkmadıysa normaldır 15 gün sonra cagırması
benı de 2 hafta sonra cagırdı

Bende bugün korkumdan magnezyum içtim.10 gün önce nts sonrası serum yiyip gelmiştim :63: sabahtan beri kasılmaktan yorgun düştüm karnımın etleri sızlıyor :cry: sırt üstü yatmayı özledim ben ...
hiç sevmıyorum tadını ama eksık etmıycem bundan sonra
uyurken dönmek eziyetti, işkenceye dönüştü.
artık genellıkle sağa yatıyorum. sol tarafa yatınca yanım agrıyor

Merhaba arkadaşlar bugün moralim biraz bozuk.gecen hafta doktor kontrolünde tansiyonum 14/9 çıkmıştı.doktorum idrar ve kan tahlili istedi. Normal çıktı hersey.sonra bir hafta olc tür kontrole gel dedi.bende gittim bugün doktorum yoktu.baska doktora geçtim bi görsün diye.gitmez olaydım. Beni daha görmeden nst ye gönderdi.girdim bi sorun yoktu.yanina gittim.tansiyonumu ölçü. 13/8 çıktı. Sonra ultrasona baktı. Bebek çok büyük dedi.ters dedi tansiyon var dedi.bu bebek 35.haftayi zor görür almamız lazım dedi.herhafta geleceksin nst ye gireceksiniz dedi.bide tansiyon ilaci yazdı alfamet günde 2 defa iç dedi.sok oldum.bide biraz ateşin var gibi bir serum taktırdı dedi.ben istemedim.ilacida almadım. P.tesi doktorum a gidicem bakalım o ne diyecek.erken olur diye korkuyorum yaa.napim kızlar ben simdi:(

hiç sevmıyorum tadını ama eksık etmıycem bundan sonra
uyurken dönmek eziyetti, işkenceye dönüştü.
artık genellıkle sağa yatıyorum. sol tarafa yatınca yanım agrıyor
Sırt üstü en fazla 5 dk dayanabiliyorum..sağ sola ben karar veremiyom :KK59: içerde müdür var benim :KK70:

Merhaba arkadaşlar bugün moralim biraz bozuk.gecen hafta doktor kontrolünde tansiyonum 14/9 çıkmıştı.doktorum idrar ve kan tahlili istedi. Normal çıktı hersey.sonra bir hafta olc tür kontrole gel dedi.bende gittim bugün doktorum yoktu.baska doktora geçtim bi görsün diye.gitmez olaydım. Beni daha görmeden nst ye gönderdi.girdim bi sorun yoktu.yanina gittim.tansiyonumu ölçü. 13/8 çıktı. Sonra ultrasona baktı. Bebek çok büyük dedi.ters dedi tansiyon var dedi.bu bebek 35.haftayi zor görür almamız lazım dedi.herhafta geleceksin nst ye gireceksiniz dedi.bide tansiyon ilaci yazdı alfamet günde 2 defa iç dedi.sok oldum.bide biraz ateşin var gibi bir serum taktırdı dedi.ben istemedim.ilacida almadım. P.tesi doktorum a gidicem bakalım o ne diyecek.erken olur diye korkuyorum yaa.napim kızlar ben simdi:KK43:
üzüldüm inş. kötü bişey olmaz...

Kızlar bu haftalarda bsş dönmesi yaşaysn var mı?bugün başım döndü hrp
Tansiyonum hep düşük zaten.10 a 6 idi bugün de.demir ,kalsiyum magnexyumu da içiyorum aksatmadan
Korktum valla öyle bi dönmr geliyo ki düz yolda yüreyemiyom evin içinde
bende dün bugun bas dönmesi hissettim ama hafif... günümüzde aynı ya sasırdım...

Back
X