2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

perdeyi açtım, içeri cok güzel güneş düşüyor göbüşümüde actım..oğlum kıpır kıprdı sonra aldım elime vücuduma kullandığım zeytinyağımı masaj yaptım göbüşe bebeğim kuzu kesildi birden..ay çok tatlı ya bu..

dogunca da inş onu güneşe yatırıp böyle masaj yaparım diye hayale daldım..her sey cok güzel olur inşallah

perdeyi açtım, içeri cok güzel güneş düşüyor göbüşümüde actım..oğlum kıpır kıprdı sonra aldım elime vücuduma kullandığım zeytinyağımı masaj yaptım göbüşe bebeğim kuzu kesildi birden..ay çok tatlı ya bu..

dogunca da inş onu güneşe yatırıp böyle masaj yaparım diye hayale daldım..her sey cok güzel olur inşallah

hayal ettikce insanin ici gidio dimi yaa:anneadayı:

Kızlaaar ya
Besıgın takımını makınaya granül dalin sabun ile atmıştım 30 derecede,makınayı actımki sabunlar pütür pütür aynen erimeden kalmış,sinir oldum.Düz beyaz setim,tekrar calıstrdım bu kez 60 derece kısa yıkamaya attım.Inş bişey olmaz :KK51:
Deterjanı çok atmışsın cnm çok az koyman lazım

Kızlaaar ya
Besıgın takımını makınaya granül dalin sabun ile atmıştım 30 derecede,makınayı actımki sabunlar pütür pütür aynen erimeden kalmış,sinir oldum.Düz beyaz setim,tekrar calıstrdım bu kez 60 derece kısa yıkamaya attım.Inş bişey olmaz :KK51:
60 çok değil mi canım
30 da yıkadım brn de dalan roxy hiç pütür kalmadı

İyi geceler kızlar, oku oku bitmedi valla, doğum yapanlar, babyshower lar yogun bir hafta olmuş cimcim16 cimcim16 @sevgidelisiyim di doğum yapanlar yanlış hatırlamıyorsam, allah analı babalı büyüsün, sweetgiirl sweetgiirl babyshower in çok güzel olmuş, hiç de öyle çok kilo almış gibi durmuyorsun vallahi:KK48:

Bu gidişle çoğunuz aralık annesi olacak, ben doğum yapana kadar hepinizin doğum tecrübelerinden yararlanırim herhalde zira 26 ocak gözüküyor doğum tarihi :KK53::KK53:normal epidural düşünüyorum, tabi nasip kısmet. ..
Surrender Surrender senin paylaştığın resimdeki bacak kasıma benim de çok kramp giriyor, sabahları krampla uyanıyorum, ağlayacak gibi oluyorum resmen, 10 15 dk sürüyor ve kramp girdikten sonra 2 3 gün boyunca ağrısı da geçmiyor :KK43:
:KK43: magnezyum ikiye çıkardım doktorun önerisiyle bakalım nolacak...

Bir de bugun gaz sancısindan ölüyorum sandım, muhtemelen bebiş bagirsaklari iyice sıkıstırdı, ayaklarımi da usutmus olabilirim, ikisi de birleşince tüm gün sancı cektim:KK43: gün geçtikçe şikayetler artıyor malesef...
2 gündür magnezyum alınca düzeldi şükür. çok gıcık ve acı verıcı bişi o kramp.
bende de gaz olabilir. çok zor uyudum
her yerim dökülüyordu.

Kızlaaar ya
Durulama süresi kısa kalmıştır benim makinede Bebek programı 2.15 saat, ben de hacışakir kullandım misgibi çıktı 40 derece otomatik ayarı.

Arkadaşlar doktor bebek kesin erken gelecek demedi, ancak iri bebek katılmaya sebep olabilme ihtimaline sahip, kasılma artarsa erken gelebilir dedi, ben zaten normal doğum konusunda cesur değilim, iri olduğu için de sezaryen olma ihtimali çok yüksek, tek korkum 37den önce gelmesi, 37ye kadar çalışacağım cunku
Kaç çıktı boyu kilosu cnm?

Kızlaaar ya
bende o şekilde yıkadım
hiçbişi kalmadı. senın neden öyle olmus ki?
durulama sıkma yapsaydın ondan sonra

2900 gösterdi usg doğuma girerken ama doktor güvenme demişti, 2310 gram doğdu. 44 cm :) allahtan 1 hafta önden gidiyordu. Ciğer geliştirici iğnenin büyük faydasını gördük. Küvöze girmedi. Ama ben spinal sezeryan sırasında çok kötü hissettim kendimi. Çok soğuktu ameliyathane. Uyutun dedim ama karnım toktu. Uyutmadılar son dakika olunca. Ama doğduğu andaki sesi duymak herşeye değdi. Sonrasında da hemen topladım kendimi. Ayaklarım açılınca hemen kalkıp yürüdüm. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Biz evimizdeyiz. Göğüslerim şişti ağrıyo, sağıyorum arada bir. Lansinoh krem sürüyorum bol bol. Kremleri stoklayın bence ve bol bol uyuyun :)
geçmiş olsun
kurtulmussun :=)

bebişine allah saglık versin inşallah.

Canim masallah bebisin iyimis.en ufak bir risk varsa bence kendini riske atma esin ne der bilmem ama.bazi yasanan seyler yol gosterici oluyor aslinda hayatta bunu farkina varmak onemli.
eşim bişey demez.onun için önemli olan benim iyi olmam.Hayırlısı artık bilmiyorum Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.Hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza

Kizlar pazar sabahini hastanede karsiladim. Gece bi uyandim bebegim sola dusmustu baya. Saga donuyorum saga dusuyo sola donuyorum sola dusuyo. Normalde gece gunduz hic durmayan kizimdan tik yok. Sabaha kadar bekledim hic hareket etmedi. Nasil korktum anlatamam bin tane senaryo yazdim kafada. Neyse sabah acile gittik kalp atisini duydum aglama krizine girdim zaten. Hala kendimde degilim :(

Back
X