2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

stres mi olmussun demek sennn :) dimi valla Allah yardm etmid kismet iyi dogurmus masallah. ben daha bebemin kac kg oldgnu bilmiom:/ anneme sordm bugun hatirlamio ki yaa.. kilomu da erken ya da gec dogup dogmadigimi da:63: ona gore azcik fikir yuruturdm :) sen de genetige bakınca zorlanirsn demis demek:anneadayı:
Olmuşum bu durumda di mi?neyse ki saplıklı doğmuşum
29 haziran demiş doktır dopum tarihime
2 temmuzda suyu gelmiş annemin
Bazen çok ısrar etmemek lazım normal için demekk ki
Ama allah bizi keyfi sezeryan yapan doktorlardan korusun

Olmuşum bu durumda di mi?neyse ki saplıklı doğmuşum
29 haziran demiş doktır dopum tarihime
2 temmuzda suyu gelmiş annemin
Bazen çok ısrar etmemek lazım normal için demekk ki
Ama allah bizi keyfi sezeryan yapan doktorlardan korusun

amin cnm amin.. tabi ayni zamanda israrla normal die diretenlerden de korusun. burda bildgm kdariyla oyle ama kisiden kisiye degisir. hayirlisyla olsn da yeter. sen gununu beklemissn belki senin bebe de bekler:KK51:

Nst kâğıdinda altta cizgiler oluyo ya asagi yukari eğri büyrü inip cikiyosa sancı var canim yanda da rakamlar var 10 20 30 diye gidiyo. Benimki 50lere cikiyodu
12341314_1645140955745130_8788182825962106050_n.webp bu nasıl sence? gercı çok az hareket ettı zilli
inat etti.

ben de yeni cvp yazdm senin yazdgni gormedrn. ben bugun bikac msjmda velet veledovskim dedim. hatta sen kst fln zilli diyosunz daha dun kst yazdgnds bn bile cvpta zilli kizin dedm o bile yadirgamamis iste ne tuhaf bise insanlarn boyle seylerr takmasi..ilginc
Ay ben hep oyle seviyom zilli kizlarim diye.bana cok sempatik geliyo.sende diyebilirsin canim benim kizlarima:KK48:

Back
X