- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #54.521
amiiiiiin canım çok saol. Cümlemizi inşallahhhhhh :))))Kolay gelsin canım sonlarına yaklaştın demekki Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amiiiiiin canım çok saol. Cümlemizi inşallahhhhhh :))))Kolay gelsin canım sonlarına yaklaştın demekki Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah
Canimmm cok zor surekli sanci cekmek, Allah yardimcin olsun. Kendisini hazir hissedince keyfine gore gelcek demek senin minnos. O kadarda ilacla falan tutmaya calistin, simdi o inat ediyor bak sen kuzuya.Kızlar sancı 60a kadar en fazla çıktı. Doğum için yeterli değil 10 güne gelmezse alttan muayneyle zorlayacaz dedi dr.![]()
Helal olsun valla bizden bi sen normal doğurdun tekdende mi yapacan doğumu geldim şimdi hastaneden perşembe doğuruyorum büyük ihtimal yenidoğanın doçentiyle görüşecek bugün doktor muhtemelen perşembe alırız dedi umarım ben paniklediğim için dememiştir 35+4 olacak geçen haftada bi güzel celestonladılar zaten beniŞimdi baktım da hala ankarada canım mustafa hoca zekai tahirde.yatağı yükseltmeyip 2 yastık koysan da olur. Tunceliye geldik biz bu sene canım. Diğeri normaldi bu da şimdilik normal görünüyor haftaya Kayseriye gidiyorum doğum için yolda doğurmam inşallah
kbekleyemem doğurtun beni diye hastaneye koşarım ben yakın zamanda![]()
Hee evet canim aynenbu hafta güzel doğum haberleri alalım inşallah demiştim de surrender da daha erken değil mi diye sordu.ben de dedim bu hafta gelecek bebekler var aen demişsin ya bir hafta kaldı diye![]()
Canim Allah yardimcin olsunn.hic anlamadan atlatirsin insallah.bende pazartesi gunu insallah%90 perşembe doğuracam dua edin kısceler kendime ajda babannemizden sardı korkular şarkısını armağan ederekten aklımdaki deli sorularla boğuşuyorum dua edin lütfeeeeeen 2300 fln da doğabilir sapma payından dolayı sıkıntı olmaz inşallah
Hee evet canim aynen![]()
İnşallah canım hadi hayırlısı senin ve bebişin için%90 perşembe doğuracam dua edin kısceler kendime ajda babannemizden sardı korkular şarkısını armağan ederekten aklımdaki deli sorularla boğuşuyorum dua edin lütfeeeeeen 2300 fln da doğabilir sapma payından dolayı sıkıntı olmaz inşallah
Aceleci yavrucak hayirlusi neyse o olsun canim bundan 1.5 ay once bi akrabamiz demisti ki son zamnlarda insanin psikolojisi degisiyo biranonce dogada kurtulsam olarak dusunuluyo demisti kadin hakliymisçok hareketli bi işim var ondan kaynaklı sanırım. Birde bebek iri. Geçen hafta doğmaması için serum vermişlerdi. Bu hafta istemiycem doğacaksa doğsun. Bir nedeni var ki habire gelmek istiyo bu çocuk.
Allah yardimcin olsun canim%90 perşembe doğuracam dua edin kısceler kendime ajda babannemizden sardı korkular şarkısını armağan ederekten aklımdaki deli sorularla boğuşuyorum dua edin lütfeeeeeen 2300 fln da doğabilir sapma payından dolayı sıkıntı olmaz inşallah
sallamış bencede.. kadınlarda genelde o hava vardır bak ben bu kadar doğurdum bu kadar ettim falan dieBende böyle kaldım bazen anneler abartıyorya sallaması kolay nasıl olsa o yüzden öyle demiş olabilir
Benimde oluyo hatta disimle kopariyorumKızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
Ayy evet benimde hep oyle, surekli nemlendirici suruyorum gecmiyor. Yatak odasi petegini hep kapali tutuyorum biraz rahatladi ama komple gecmiyor.Kızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
Ay inşallah ya senin niye erken inşallah sıkıntı olmaz yaCanim Allah yardimcin olsunn.hic anlamadan atlatirsin insallah.bende pazartesi gunu insallah
Amin kuzum unutmayın dua etmeyi biz sanırım yoğun bakım fln görcezİnşallah canım hadi hayırlısı senin ve bebişin için
Olmaz mı dudak derim kalmadı nerdeyse soyuluyo koparıyorum bazen kabuk kalkıyo küçücük bi deri parçası tutuyo bende koparıyorum krem sürüyorum bazen ondada sanki yemek yemişimde ağzımı yıkmamaışım gibi hissediyorum bu seferde huylanıyorum geceleri de sanki ağzımda kuruluk dilimde uyuşma oluyo1Kızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
Amin cnm dua edin bol bolAllah yardimcin olsun canim
benimde öyle ama burnumdan değil ağzımdan nefes alabiliyorum o yüzden diye düşünmüştümKızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
Kızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
Bence bi doktora tekrar görün bu haftalarda hareketleri çok ciddiye alıyolarKızlar benim haftamda olupta bebeği hareketsiz olan var mi zayifta yanı 2300niye hareket etmiyo anlamiyorum