- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #54.541
aynen saat 11 gibi uyudum öğlen uykuma yattım ohh keşke gece de gündüz olduğu kadar rahat uyuyabilsemgünaydın,
ilerleyen saatlerde bizim uykumuz gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen saat 11 gibi uyudum öğlen uykuma yattım ohh keşke gece de gündüz olduğu kadar rahat uyuyabilsemgünaydın,
ilerleyen saatlerde bizim uykumuz gelir
bizim burdaki mağazada tüm ürünlerde %50 indirim vardı dün bebek havlusu alacağıma kundak almışım ama o da havlu gibi anlamadım kiKızlar english home bebek ürünleri %50 indirimli
Eki Görüntüle 1710326
Normal doğuracam diye 41+3 te doğurdum kız çok bekledim. Erciyes kartalda yapıcam doğumu canım doktorum hazır izne gittiğimde görüşmüştüm. Hadi hayırlısı o zaman celestone yapıldıysa korkma canım iyi olmuş yaptıkları.Helal olsun valla bizden bi sen normal doğurdun tekdende mi yapacan doğumu geldim şimdi hastaneden perşembe doğuruyorum büyük ihtimal yenidoğanın doçentiyle görüşecek bugün doktor muhtemelen perşembe alırız dedi umarım ben paniklediğim için dememiştir 35+4 olacak geçen haftada bi güzel celestonladılar zaten beni
k
Dur kız azcık daha sabret yakında doğuracan zati![]()
kız ne zorluyon kendini kocana yaptırbiraz is yaptim,cok egilip kalktim ondan mi nedir asagida acayip bi baski var,resmen bacak arami tutuyorum cocuklar gibi. bi de yanio ay usuttm mu acaba yaa![]()
Bol suda içiyorum ama birşey ifade etmiyorBenimde oluyo hatta disimle kopariyorum
kız ne zorluyon kendini kocana yaptır![]()
ben sadece aşçıyım evde düşün yani kocam sağolsun herşeyimi yapar.. vardiyalarımız farklı bende göremiyorum.. o gidiyor ben geliyorum eve.. ama sağolsun hamileliğim boyunca 1 yada 2 kere süpürge yaptım..ise gitti,duzensiz calisiyo ya pek zaman tutturamiyorum da amaann cok nadir yapio zaten. ben kendimi iyi hissettgm an hemen yapiom.hos hissetmesem dahi ben yapiorumesseklik bende
![]()
Allah razi olsn esinden o zmn cnm,benimkide yapar aslinda da benden oluyoben kiyamiyorum nedense. kendim aci da ceksem kalkio yaoiyom yemegi de isleri de. cok yogun is dr yapmiom valla sdce mutfagm ve wc fln cok sk temizliyorum.supurme silme fln araliklarla. ya adam biseyapio sonra bni iyi goruo benden bise istio hahah,ne edemmmben sadece aşçıyım evde düşün yani kocam sağolsun herşeyimi yapar.. vardiyalarımız farklı bende göremiyorum.. o gidiyor ben geliyorum eve.. ama sağolsun hamileliğim boyunca 1 yada 2 kere süpürge yaptım..
bide eskiden küçük görümcem yapardı gelip onlada kavga edince btün iş kocişime bakıyor![]()
Cümlemize insallah canimm.cok sagolheyecanla bekliyoruz bebişlerimizi.allah yardımcın olsun sağlıkla gelsinler inşallah
Canım ılık suya bal limon yap iç ii gelioKızlar selam .ben hasta oldum gripilerlemeden toparlamam lazım ne yapmalıyım
![]()
Canim ikizler 38 e kadar bekleniyor en fazla.onun icin 37+3 de alinacak.solunumu tamamlamistir dedi doktor.insallah kuveze ihtiyac duymazlarAy inşallah ya senin niye erken inşallah sıkıntı olmaz ya
Amin kuzum unutmayın dua etmeyi biz sanırım yoğun bakım fln görcez
Olmaz mı dudak derim kalmadı nerdeyse soyuluyo koparıyorum bazen kabuk kalkıyo küçücük bi deri parçası tutuyo bende koparıyorum krem sürüyorum bazen ondada sanki yemek yemişimde ağzımı yıkmamaışım gibi hissediyorum bu seferde huylanıyorum geceleri de sanki ağzımda kuruluk dilimde uyuşma oluyo1
Amin cnm dua edin bol bol
Oluyor canim.surekli kopariyorum bendeKızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
ay evet benımde oluyor,özellikle dudak yanları,sürekli dişim orada kopartmak ıstıyorumKızlar sizinde dudaklarınız aşırı kuruyup kabuk oluyor mu ?
Gittim ve kızıma cici şeyler aldımKızlar english home bebek ürünleri %50 indirimli
Eki Görüntüle 1710326
Nekadar suredir hareket etmiyo.doktoruna danis canim.benim iki tane ama hic durmuyolar.Kızlar benim haftamda olupta bebeği hareketsiz olan var mi zayifta yanı 2300niye hareket etmiyo anlamiyorum
Bi yandan burnum akıyo bş yandan hapşuruyorum :) hemen yapayım bari öksürüğe çevirmeden :)Canım ılık suya bal limon yap iç ii gelio![]()
Canım hala çelısıyomusun,birde senin minnoş kaç gr?çok hareketli bi işim var ondan kaynaklı sanırım. Birde bebek iri. Geçen hafta doğmaması için serum vermişlerdi. Bu hafta istemiycem doğacaksa doğsun. Bir nedeni var ki habire gelmek istiyo bu çocuk.
ıhlamur içebilirsin canım,bol bol c vitamini al meyvelerden.Bi yandan burnum akıyo bş yandan hapşuruyorum :) hemen yapayım bari öksürüğe çevirmeden :)
canım çalışıyorum maalesef. en son 2400gr dı. şuan 2750 falan olmştur diye umut ediyorum. 15inde randevum var. bakalım belli olacakCanım hala çelısıyomusun,birde senin minnoş kaç gr?
Allah yardımcın olsunn cnmmmm%90 perşembe doğuracam dua edin kısceler kendime ajda babannemizden sardı korkular şarkısını armağan ederekten aklımdaki deli sorularla boğuşuyorum dua edin lütfeeeeeen 2300 fln da doğabilir sapma payından dolayı sıkıntı olmaz inşallah