2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:KK11: kendinize gelin kadınlar...dobi gibi olan kuzenlerim sezaeyanı normali hepüçünden bol örnek var..uykusuzluk bebek ev iş,iş hayatı...tığ gibi olcanızda o kollarınız bebeğinizi taşıyamayacak :KK11: toplayın ağlaşmayın... Surrender Surrender adresini verin gidip şuna engel olalım heral big brothera başvurmaya gitti gitti gittti :KK70:
Bal damlıyor ağzından yaa... Eski formumuzu isteriz

:KK11: kendinize gelin kadınlar...dobi gibi olan kuzenlerim sezaeyanı normali hepüçünden bol örnek var..uykusuzluk bebek ev iş,iş hayatı...tığ gibi olcanızda o kollarınız bebeğinizi taşıyamayacak :KK11: toplayın ağlaşmayın... Surrender Surrender adresini verin gidip şuna engel olalım heral big brothera başvurmaya gitti gitti gittti :KK70:
Bakalim dedigin kadar kolay olacakmi borege abanirsak zor gibi gozukuyo :kk77::KK59: Surrender Surrender bence uyuyakalmistir :p

Emzirince de verilmiyor muydu sanki:KK48:
Benim meme 10 kilo tatlim emzirince daha fena olacak diye bekliyorum bilmiyorum. Kucuk meme gorunce o kadar ozeniyorumki, emzirma isi bitip duzelmezse ameliyata bile girerim o derece kotu durumdalar :KK14::KK43: insallah sizin ciciklere zeval gelmez :KK43:

Bal damlıyor ağzından yaa... Eski formumuzu isteriz

Benim meme 10 kilo tatlim emzirince daha fena olacak diye bekliyorum bilmiyorum. Kucuk meme gorunce o kadar ozeniyorumki, emzirma isi bitip duzelmezse ameliyata bile girerim o derece kotu durumdalar :KK14::KK43: insallah sizin ciciklere zeval gelmez :KK43:
Benim cicik çatladı :KK14: o değilde o halka kısmı yayılıp gitti ya sinir oluyom :KK14:

:KK53: ayy ne işim olur orada
nerde işe yaramayan var oraya toplanmıs :KK70:

Gerçekten günler geçmiyor ,durdu :KK14: yoksa bizde bişey yapmıyoruz yatıp duruyoz elde telefon kk oku oku oku...sanki bişilerle oyalanınca zaman geçiyor :KK12: star açtım bu ne ya bu ne yaaa :KK11: offff offff napim beenn makarnamı yapsam ne :kk77:

aynen. en zor döneme girdik.
her sey zorlastı artık. ama çok az kaldı bir de heyecan var tabii
gercı heyecan bana nadir gelıyor bu aralar, çünkü kendımı düşünüyorum öncelıkle :KK53:
Banada pek heycan gelmiyor, o heycani dogunca onu gorunce anlicam sanirim. Bende bencilim galiba :KK23:Daha cok korku geliyo bana, aci cekmekten degilde dogum sonrasi sikinti cekmekten korkuyorum asil, yada dogum sancisi gelirde elim ayagim dolasirsa falan diye..

Back
X