2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aman ne ocağı ya :KK70: hamle olduımu öğrenince 4 ocakta doğsun aynıngün oğluşla kutlardık benimkini die şımardım durdum :KK16: şimdi bi 38 olsa da doğsa zate sonra pek gelişim olmuyor :KK20: aralık anaları var inatla nırmal doğum isteen sabırlarına baktım kaldım:KK57: 42 yi zorluyorlar:KK57:
Aynen okuyorumda, bende helal olsun diyorum. Benim doktor da sancini beklicem dedi, gozum korkuyo vallahi erkenden sanci olur insallah diye dua ediyorum :KK51:

Aman ne ocağı ya :KK70: hamle olduımu öğrenince 4 ocakta doğsun aynıngün oğluşla kutlardık benimkini die şımardım durdum :KK16: şimdi bi 38 olsa da doğsa zate sonra pek gelişim olmuyor :KK20: aralık anaları var inatla nırmal doğum isteen sabırlarına baktım kaldım:KK57: 42 yi zorluyorlar:KK57:
evet, en verımlı zamanlar 35-38 miş
herkesın korkuları farklı işte. kşmisi normalden kimisi sezeryandan korkuyor:KK53:

Kiz lar iyi geceler ben günlerdir sayfaya giremiyorum hata veriyordu ekşi sozluktedkadınlar klübune girilmiyor yazmışlar ama baktım sizler hep yazismissiniz nasıl oldu bu????
Bugün Dr gittim 2840 gr 49 cm olmuş kızım bi ara çok kiloluydu şimdi normal Dr vitamini kesmisti kilolu olmasın diye nst ye girdim sancı yok.daha 4 haftam varmış 36+5 bugün. Ama dayanacak gücüm kalmadı uyku yok her yerim ağrıyor. Sizlerden çok uzak kaldım ne var ne yok doguran var mı biri bana özet geçer mi
Masallah bebitoya... Bizde ayniyiz valla agrilar sizilar sikayetler vs.. 2 gun giremedik 3.gun aktif oldu, yorumlarin tarihine bakip bi deneseydin keske.. Ama dogum yapanlari sayamicam herseyi oldugu gibi, nickleride unutuyorum o_O bu arada bagirsaklarim benimde cok hareketli, bebek hareket ettikce daha cok gurulduyo..

Bende garibim ama :KK14: bakıyorum yatınca taş gibi tümsekler karnımda ağrılar sancılar ...hemen magnezyuma geri döndüm daha erken diye diye :KK17: sonrada diyom ki nolcek yaa bu vakitlerde nice tosunlar doğdu :KK76:.istemediğim tek şey küveze konuması ve bi süre ayrı kalmak bebeğimi bırakıp hstnede eve nası gelirim:KK43: tabi kimse istemez ama üzülüyorum böyle annişlere :cry: içim parça parça oluo :cry:

Bende hapını yutmaktan gına gelince maltofer yazdırdım :KK14: ayrıca hap yutma sorunum olunca vitamin hiç almadım..eritincede iğrençti..süt ve meyve tüketiosan gerek yok dedi dr ...:63:

Masallah bebitoya... Bizde ayniyiz valla agrilar sizilar sikayetler vs.. 2 gun giremedik 3.gun aktif oldu, yorumlarin tarihine bakip bi deneseydin keske.. Ama dogum yapanlari sayamicam herseyi oldugu gibi, nickleride unutuyorum o_O bu arada bagirsaklarim benimde cok hareketli, bebek hareket ettikce daha cok gurulduyo..
Girmeyi denedim ama olmadı. .doğuran var anladigim kadariyla. .ben de dogurayim istiyorum uykusuzluktan agrilardan bıktım her yerim tutuluyor

Bende hapını yutmaktan gına gelince maltofer yazdırdım :KK14: ayrıca hap yutma sorunum olunca vitamin hiç almadım..eritincede iğrençti..süt ve meyve tüketiosan gerek yok dedi dr ...:63:
Benim doktorda yediklerinden al vitamini, yazmiyorum ben deyince fazla abarttim ben bu vitamin alma isini, sadece memeler oldu 10 kilo :KK61::KK61:

Benim doktorda yediklerinden al vitamini, yazmiyorum ben deyince fazla abarttim ben bu vitamin alma isini, sadece memeler oldu 10 kilo :KK61::KK61:
:KK70: bende nasıl aldım inan bilmiyom ...adam diye bebek 2.5 kilo ise eee bu 15 kilo ne olcak dio...adamı kandırıyom e ödemi var yağı var e amniyo sıvısı felan felan :KK70: doğurunca beni eski eşi geri gelcek sani:KK70:

:KK70: bende nasıl aldım inan bilmiyom ...adam diye bebek 2.5 kilo ise eee bu 15 kilo ne olcak dio...adamı kandırıyom e ödemi var yağı var e amniyo sıvısı felan felan :KK70: doğurunca beni eski eşi geri gelcek sani:KK70:

Ben kendimi bile kandırıyor um o zaman. Gercekten dogumla eski halime döncem sanıyorum nedense

Hepsi bebekte değildir kiloların ama acı gercekle suan karşılaştım o_Oo_Oo_O

Demirden oldu hep demirden :63: ay bide hastaneden ayni kiloda gelenler varya kesin bizde oyle oluruz :KK61: emzirme diyetlerine simdiden bakmak lazim, govdemi gordukce kendimden nefret ediyorum. Bu meme isi fena gitmezde bu :KK61:

:KK11: kendinize gelin kadınlar...dobi gibi olan kuzenlerim sezaeyanı normali hepüçünden bol örnek var..uykusuzluk bebek ev iş,iş hayatı...tığ gibi olcanızda o kollarınız bebeğinizi taşıyamayacak :KK11: toplayın ağlaşmayın... Surrender Surrender adresini verin gidip şuna engel olalım heral big brothera başvurmaya gitti gitti gittti :KK70:

Back
X