2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor belki alttan muayene eder diye jilet yapiyim dedim malum yerleri goremedigim icin kanattim. Uzun zaman sonra ilk defa orda kan gorunce bi tuhaf oldum yahu :KK14: ah ne guzel lazere baslamistim ilk seanstan sonra hamile kaldigimi ogrendim simdi taa emzirdikten sonra gel dedi :KK61: burdada kil tuy herseyi konusur olduk :KK70:
ah benim verdiğim emeklerin hepsi boşa gittiiiiiiii. o konuyu açma çok dertliyim. :D

Bugün benimde doktor kontrolüm vardı bende 37. Haftadayım ve bebeğim daha 2184 gram. Bacak boyu ve karın çevresi 2 hafta küçük çıkıyor. Suyum iyi nst de sancı yok fakat bugünde doktor plesenta da yaşlanma var dedi. 40 haftayı bekleyemeyecekmişiz. Ciğer geliştirici iğne olacakmışım 4 doz 2 seferde. Birde Bebek normal doğum pozisyon almasına rağmen sezeryan olma ihtimalim çok yüksek ancak suni sancı ile başlatabilirmiş normal doğumu buda sıkıntılı olurmuş. Çok canım sıkıldı daha bebeğim çok küçük.
37. hafta doğum için erken değil canım. Plesanta yaşlanınca bebiş beslenemiyor bu yüzden doğması ve gelişimine dışarıda devam etmesi daha sağlıklı. Bozma moralini herşey yoluna girer

Ya kız bebekler yaygın erkekler top gibi olur derler saçmaa göbeğimm basketbol topundan farksız yanlarım boşşşş... Top ama yamuk top bide göbek deliğim içine göçük yanlar şişkin falan bu nedir yaaa napıosun kızımmm içerideee acabaa :KK53:

Ya kız bebekler yaygın erkekler top gibi olur derler saçmaa göbeğimm basketbol topundan farksız yanlarım boşşşş... Top ama yamuk top bide göbek deliğim içine göçük yanlar şişkin falan bu nedir yaaa napıosun kızımmm içerideee acabaa :KK53:
:KK76::KK49::KK70:
Ya benim yanlarım doldu ya,oturunca bakıyorumda şöööle bi göbeğime bazı bazı,poşete konmuş ayran kıvamındayım :rolleyes:

benimde tam tersi ama oğluşum olacak

Günaydınnnn kızlarrr :))
Benim gibi 11de yatıp 10da uyanan var mı :KK53:
Tek sorun gece 3-4kere uyanıp tualeti ziyaret etmek :))
Yarın 36.haftamız bitiooo bizimmm :)) yarından snrada randevumuz var tahliller yapılıp sezeryan için kesin tarih belirlenicek :))
En fazla 20günüm kaldı :KK53:
12 de yatıp 10da kalkıyorum bende kendime uykucu diyordum :) tuvalet zaten ikinci mekanım oldu :) kıs 20 gün sonra ayın 28i oluyo 2-3 daha beklede madem sezeryan yeniyılda olsun :)

12 de yatıp 10da kalkıyorum bende kendime uykucu diyordum :) tuvalet zaten ikinci mekanım oldu :) kıs 20 gün sonra ayın 28i oluyo 2-3 daha beklede madem sezeryan yeniyılda olsun :)
Kuzucummm ocağı falan bekleyemicem valla :))
Bize kalsa 25inde alsın ama doktorum cuma günü olmasın dio 28i pazartesi yada 29u salı olsun dioo..bu perşembe kesinleşcek gün bakalım..
Yaa 1ocak olsun istemioruzki o ne öle sanki doğum tarihini bilmionda ölesine yazdırmışsın gibi :KK53:
Birde tatlım 32.haftadan beri dönük bebeğim kanala yerleşmiş..zorunlu sezeryan olucam ben normal doğum riskinede giremeyiz..

Back
X