2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar hala hastanedeyim sancıları azaltmaya çalışıyorlar dün resmen doğum sancısı çektim yaticaksin dedi kasılmalari hafife almayın mutlaka doktora gidin ben bebegin hareketi yavaş die geldim ama bildiğin kasılmalar sanciymis bende normal diodum doguma kadar yatış verdi duanizi eksk etmeyin
Allah yardimcin olsun canim, insallah vaktinde saglikla gelir bebisin. Kasilmalari durduruyorlar bi sekilde, moralini yuksek tut.

Kizlaaaaar geldim doktordan cok mutluyumm kizimin yuzunu gordumm ilk defa bukadar net gordumm allahim cok ozledim onu!! Hersey guzel gidiyo cok sukur o vajinal akintiymis olurmus bu ay artik. Pozisyonuda uygun normal dogum icin kafasi asagida. Bakalim hersey yolunda gider boyle insallah. Buarada artik her hafta cagirdi onun icinde cok mutluyum. Her hafta gorucem artik kizimi :)) 2050gr olmus 3400 fln dogar dedi bakalim artik :)
Maşallah suphanallah hafi gozun aydın benimkide döner inşallah umudum kalmadı ama

Canim nasil oldun[/QUOTE

gece boyu bebis oldugundan dhaa hareketliydi ama kafamda bitirdim herhalde,uyumak istiyorum dedim ve baya uyudum :) sabah hafif belimde vardi agri ama gecti sukur o da cnm;saolasin :) ama bi sure burda cok takilmicam benim psikolojm bozuldu tekim evde bi de. sanki heran dogum olcak gbi hissediyrm. daha 32+4um ama cok gerildim. rahatlicm biraz :110:

Bu arada dün gece resmen uyuz gibi kasındım , bir saat içinde oldu hersey, eşim zorla duşa soktu, duş falanda almak istemiyordum, kasidikca kasidim:KK70: sonra uyumusum, şimdi gene hafif kaşıntım var ama dün geceki gibi değil, var mı benim gibi olan ...
Canım hamilelikte kaşıntı önemli. Karaciğer enzimlerinden kaynaklanabiliyor. Doktorunu bilgilendir istersen.

Kizlaaaaar geldim doktordan cok mutluyumm kizimin yuzunu gordumm ilk defa bukadar net gordumm allahim cok ozledim onu!! Hersey guzel gidiyo cok sukur o vajinal akintiymis olurmus bu ay artik. Pozisyonuda uygun normal dogum icin kafasi asagida. Bakalim hersey yolunda gider boyle insallah. Buarada artik her hafta cagirdi onun icinde cok mutluyum. Her hafta gorucem artik kizimi :)) 2050gr olmus 3400 fln dogar dedi bakalim artik :)
Çok sevindim senin adına cnm :KK6:

Kıs şimdiden üşenilirmi :) ben de yıkadım bugün cicileri ütüleyip koyayım bari çantaya :)
Ayy sorma çok üşeniorum bazen :))
Ben yıkayıp ütüledim ama yenileri gelio sürekli hepsini bidaha yıka ütüle dün akşam eşime diorumki ne yani ben artık ütümü yapcam böle sürekli :))
Koy canım az kaldı artık nolcağı belli olmaz ;)

Ayy yerim prensesi bizim kızda gelecek ck heyecanliyim nolur sağlıklı olsun canım haklisin valla doktorlar bi garip çok korkutanlar var valla ne çektik Rabbim sonunu ferah etsin evliligimin 1.senesine bile girmedim evlilikten bise anlamadm ama herşeye değer onlar :)
Sağlıkla gelsinler inşallahhj canımmm..senin sorunlu bi hamileliğin oldu ama çok şükür bak bu zamanlara kadar geldik :) gönlünü ferah tut inşallahh..anammm sen daha yeni mi evlendin hemen hamile mi kaldınnn ;)

Uyuyamiyoruuuumm. Gece kasintisindan sabaha kadar uyuyamiyorum. Kasin.aktan yorgun dusup 6-7 gibi uyuyakaliyorum ancak. Geceleri kalkip dus almaktan hastaliga davetiye cikariyorum iyice ki zaten soguk alginligim var.
Gecen hafta karaciger enzimleri normaldi acilden bakilmisti. Ama kasinti gecmeyince dun cilt doktoruna gittim artik. Enzimler biraz yukselmis safra asidi sonucu daha cikmadi. Krem yazdiricam bugun gidip. Daha yeni uyandim :(
Dog artik cocugum, dog da kurtar beni :(
Burda da vardi kasintisi olanlar. Gecem gunduz olunca okuyamaz oldum burayi. Siz ne durumdasiniz?
Herkes iyi mi?

Canim sıkma canını benim şancim olmasına rağmen suni sancı verdiler açılmayla sancı beraber gitsin ve daha kısa sürede doğsun diye doktorlar işini biliyor bi şekilde sağlıklı olsun da sezaryeni sunisi normali ne olursa olsun sonucunda bebegine kavusunca hepsini unutuyorsun kilosu da sikmasin canını bak kaç kişiye ciğer geliştirici iğne yaptılar ve onlar memnun
Allah razı olsun canım moral oldu valla. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ayy sorma çok üşeniorum bazen :))
Ben yıkayıp ütüledim ama yenileri gelio sürekli hepsini bidaha yıka ütüle dün akşam eşime diorumki ne yani ben artık ütümü yapcam böle sürekli :))
Koy canım az kaldı artık nolcağı belli olmaz :KK66:
:) nereye yetişeceği belli olmayan ev kadını :) hahahahhaha

Bu arada dün gece resmen uyuz gibi kasındım , bir saat içinde oldu hersey, eşim zorla duşa soktu, duş falanda almak istemiyordum, kasidikca kasidim:KK70: sonra uyumusum, şimdi gene hafif kaşıntım var ama dün geceki gibi değil, var mı benim gibi olan ...
Bende var o kaşıntı tatlı yiyince oluyor sanki :P

Doktorun en iyisini bilir kuzum sezeryan diyosa sezeryan ol riske atmaya değmez

O bendede var cnm özellikle akşamları görme problemi yaşıyorum ama normaldede astiğmat miyopum akşamları yine sıkıntı yaşardım görmede özellikle araba kullanırken ama bu ara daha bi körleştim sanki göz doktoruna yakın zamanda muayene oldum numaram da ilerlemiş olamaz bu kadar kısa sürede muhtemelen hamişliktendir

Ben neler diyom 5yaşındaki oğluma bi bilsen bebişede diyom tabi :) boş ver takılma
k
Sende mi ankaradasın cnm bulduk sonunda altunbileklerde ordada bulamasaydım istanbul yoluna açılan civile gidecektim ama söylediğin iyi oldu migrosa bakmak aklımıza gelmemişti bitince bulamazsam orayada bakarım artık

Evet cnm dr ne derse o. Bazilarina diyorum diyor dr da bebek buyuk normal dogumda sakatlanabilir diye olsuuun diyorlarmis.ben hayatta goze alamam.neyseki bu hafta cok kilo almamis.3200 su an.hala normal sansim var yani:)

Evet cnm dr ne derse o. Bazilarina diyorum diyor dr da bebek buyuk normal dogumda sakatlanabilir diye olsuuun diyorlarmis.ben hayatta goze alamam.neyseki bu hafta cok kilo almamis.3200 su an.hala normal sansim var yani:)

kacıncı haftadasın canım ve artı kac gunluk

bebeğin kilosu neye gore fazla diyor doktor?
boyu için bişey dedi mi?

Kızlar ilk kızımı bu kitaba göre büyüttüm şiddetle tavsiye ederim çocuğumu yatırıp iyi uykular diyip odadan çıkmak istiyorum kendi kendine uyusun istiyorum diyenler beslenme düzeni olsun uyku düzeni olsun diyenler rahat uygulanabilir bi kitap ben üç aylıkken almıştım kitabı keşke doğmadan alıp okuyabilseydim demiştim

Eklentiler

• 20151208_151302.webp
    20151208_151302.webp
    21 KB · Görüntüleme: 139
Back
X