- 9 Mart 2015
- 753
- 989
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #55.041
Evet canim ilginç ama gerçekEvet bende duyuyorum, hatta dun aksam 2 kez oldu :)
Bende baya araştırdım, kemik olabilirmiş gerçekten ama bana cok ilginç geldi o sesi bizim duyabilmemiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim ilginç ama gerçekEvet bende duyuyorum, hatta dun aksam 2 kez oldu :)
Bende baya araştırdım, kemik olabilirmiş gerçekten ama bana cok ilginç geldi o sesi bizim duyabilmemiz
Hangi kitap canım? :)Benimde dün oldu kaşıntım, ama seninki kadar ağır değildi, dusta durdum yarım saat, sonra uyumusum, zaten esime demiştim uyurum geçer yoksa sabaha kadar kasınirim diyerek... Doktorun ne diyor bu duruma canım. ..
Dün o kadar sağlıklı beslendim tatlı falan yemedim ama devam ederse doktoruma gidicem mecbur...
Bana arkadaşım verdi, okuyup bitirdim, cok begendim, harika tespitler var,son haftalarda tekrar baştan okuyacağım, eşim annem gülüyor, çocuk kitaba göre mi buyur diyerekilerde gösteririm hepinize diyorum
keşke aynayla yapsaydınDoktor belki alttan muayene eder diye jilet yapiyim dedim malum yerleri goremedigim icin kanattim. Uzun zaman sonra ilk defa orda kan gorunce bi tuhaf oldum yahuah ne guzel lazere baslamistim ilk seanstan sonra hamile kaldigimi ogrendim simdi taa emzirdikten sonra gel dedi
burdada kil tuy herseyi konusur olduk
![]()
koymadım ben. gerek yok bencekızlar hastane çantasına bebek için havlu koyulmalı mı.. yer kalmadı yeminlen![]()
bende enfeksıyon var. ilaç verdi doktor bu 2. ilaçKızlar merhabalar,
Doğum yapanlarımız arttıkça beni korku ve heyecan basıyorBugün izne ayrıldım 32. haftam dolunca. Sırt ağrımdan devam edemedim.
Kızlar bir de bende hamileliğin başından beri akıntı var. Doktora söylüyorum yeşil değilse sorun değil diyor. Benimki hep sarı renkte. Ama nette okuduğum kadarıyla enfeksiyon olabilirmiş. Böyle bir durumu olan var mı?
Canım bizimki de 31+5 te 2022 gr boyu da 45 cm di ben de ne cok kilo almş demiştm 3 haftada 700 gr almştı gittiğimizde normal istiyorum da iri olmasnda korktum ben de bizde bu cumartesi gidicez baklm ne durumdaCanım 32+0 da 2116 gr boyu da 45 cm.di. 35+0 da gidicem bidaha. Senin nasıldı peki?
Bizimde subat 2 kış gelini olmuşuzEvliliğini anlayamadan anne olucaksınnn olsunn oda güzeldirbizde şubatta evlendik eşimin doğumgününde :))
dün veya ondan öncekı gün muhabbet etmemıs mıydık senınle? nasıl oldu o yahuKızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
CnmKızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
Canim ben bugun aldim eminonunda havuzluhandan sirt cantasi rengide fusya adi sebi lullaby diye geciyoranne bebek çantası ne aldınız nsl aldınız... biraz fikir verin bana...
Hayırlı olsun canım.Kızlar sıkı durun ben doğurdum perşembeydi ya sabah doktorum aradı yemek yeyip su içtin mi dedi hayır dedim hemen gel doğuma alcam dedi doğum oldu ama bebeğim yoğun bakımda 2400 doğdu şu an kanı değişiyo organların zarar görüp görmediği 24 saat içinde belli olacak ben çok iyiyim ameliyathane soğuk değildi merak ediyodunuz ya spinal anesteziyle doğum yaptım yine herşey çok güzeldi tek kötü şey bebişim gelemedi yanıma hala
Bizimkilerin kilosu aşağı yukarı denk gidiyo ozaman. Seninki baya bi atak yapmış gerçi ben bundan önce 29+0da gitmiştim 3 haftada 538 gr almış. Bidahaki kontrolde ne olcak bakalım. İyi bi kiloda doğmaları güzel bişi ama doğurmak nasıl olur bilemiyorumCanım bizimki de 31+5 te 2022 gr boyu da 45 cm di ben de ne cok kilo almş demiştm 3 haftada 700 gr almştı gittiğimizde normal istiyorum da iri olmasnda korktum ben de bizde bu cumartesi gidicez baklm ne durumda
Bilmiyorum ama bence yediklerinle alakali degildir. Benimde dun geceden beri devam ediyo yanma, oglen gibi kalkar kalkmaz kusturdu hatta.. bende kalktigimda portakal suyu iciyorum 1 bardaktan fazla, biseyde yemedim aksama dogru biraz yogurt bi muz yedim o kadar, ama hala yaniyo. Seninle bitmedi su mide sikintimiz. Bezdim artikselam kızlar, benım mide yanmam hiç olmamıstı bu zamana kadar
2 günden beri olmaya basladı. kahvaltılarda bolca c vitamını içiyorum asitli oldugu için mi oluyor acaba ?
soguk süt içerdim onu da oda sıcaklıgında ıcmeye basladım. bu zamana kadar olmayan şey bu zamandan sonra olması yedıklerım ve içtiklerimle alakalı olabilir mi sizce?
2 gün içmiycem c vitamını emin olmak için.
bitti diğeri başladıBilmiyorum ama bence yediklerinle alakali degildir. Benimde dun geceden beri devam ediyo yanma, oglen gibi kalkar kalkmaz kusturdu hatta.. bende kalktigimda portakal suyu iciyorum 1 bardaktan fazla, biseyde yemedim aksama dogru biraz yogurt bi muz yedim o kadar, ama hala yaniyo. Seninle bitmedi su mide sikintimiz. Bezdim artik![]()