2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2800 doğdu benimkide 41+2 doğdu erken dogsa kaç gram dogardi kim bilir
Nie ole ee oluyo ya..35 e kadar biz de normaldik Dr 3400 doğar dedi.detaylı USG ye bi gittim şu az diye çocuk 29 aralıkta 2100 gramdi.güç bela 11 ine kadar 300 gram aldık. Kilosu düşük ona mi yanayım. 30 aralık 2015 olcak ona mi derken ..hadi bi hafta daha dursun dedi dr

Kocayı bulduğum yok emekliye ayrılmış gibiyim korunma yöntemim net ama kesin çözüm ilişki yok :KK70:
Bende 60 gün oldu hala kanama var 40 ona kadar anladım 40 .ondan sonra adet oluyorum sandığım 3.vaka arada kesiliyor 3 5 gün sonra gene 3 5 gün oluyor.RIA taktırdı m ondan mi acep.17 sine randevu m var smear yapcak Dr tabii kanama biterse o zaman soracagim

Bende 60 gün oldu hala kanama var 40 ona kadar anladım 40 .ondan sonra adet oluyorum sandığım 3.vaka arada kesiliyor 3 5 gün sonra gene 3 5 gün oluyor.RIA taktırdı m ondan mi acep.17 sine randevu m var smear yapcak Dr tabii kanama biterse o zaman soracagim
Riaya bağlıdır ilk 6 ay olabiliyor böyle ara kanamalar. Ben aşırı anemik olduğum için ria taktiramiyorum bu yüzden. Doktor komtrol etsin bakalım bir sorun yoktur insallah

Riaya bağlıdır ilk 6 ay olabiliyor böyle ara kanamalar. Ben aşırı anemik olduğum için ria taktiramiyorum bu yüzden. Doktor komtrol etsin bakalım bir sorun yoktur insallah
Bu benim 3.cucuk:KK46::KK46::KK46:diğerlerinde hiç bu kadar uzun süren kanama m olmamıştı. Ins bi sorun yoktur:KK17:

Nie ole ee oluyo ya..35 e kadar biz de normaldik Dr 3400 doğar dedi.detaylı USG ye bi gittim şu az diye çocuk 29 aralıkta 2100 gramdi.güç bela 11 ine kadar 300 gram aldık. Kilosu düşük ona mi yanayım. 30 aralık 2015 olcak ona mi derken ..hadi bi hafta daha dursun dedi dr
Ben son 3 ay feci diş ağrısı cektim canım. Hiçbir doktor yapmadı sabret deyip gönderdiler yemek yemezsem ağrı yoktu o yüzden yemek yemeye korkuyordum. Aç kalmamak için yiyordum resmen mide yanmam çok olduğu için zor bela yedigimi de çıkarıyordum. Doğum yapınca hemen gittim yaptırdım yoksa oğlum 3500 gr 53 cm doğmuştu kızda bu yemeye anca 2800 gr 50 cm doğdu. Buna şükür Allah sağlık versin abisinin 2 aylık kilosuna yetişti bile maşallah

Ben son 3 ay feci diş ağrısı cektim canım. Hiçbir doktor yapmadı sabret deyip gönderdiler yemek yemezsem ağrı yoktu o yüzden yemek yemeye korkuyordum. Aç kalmamak için yiyordum resmen mide yanmam çok olduğu için zor bela yedigimi de çıkarıyordum. Doğum yapınca hemen gittim yaptırdım yoksa oğlum 3500 gr 53 cm doğmuştu kızda bu yemeye anca 2800 gr 50 cm doğdu. Buna şükür Allah sağlık versin abisinin 2 aylık kilosuna yetişti bile maşallah
Benimde ikisi 3.5 kilo doğdular.ancak bunda ben pek bi koşturdum hiç dinlene medim.zaten baya asagidaydi.sıkışmış dedi durdu annem..buna da şükür. .kalça USG sinde küçük ama cin gibi maşallah dedi dr

Kızlar biz aşı yaptıranadık bizim oğlan sabahın erken vaktinde başladı viyak viyak ağlamaya iki saat naptıysam susturamadım. Doktora götürdük. Sağlık ocagını kaçırdık. Öğlen de aşı kalmamıştı. Gerginliğimi hissetti sanırım o da bas bas bağırdı sanırsın eti kopardık oncacık bebeden nasıl o kadar ses çıkıyor hayret doğrusu..
Ama çok korktum resmen kitlendi ağlamaktan morardı :( aşı olacağını anladı mı ne..

Kızlar yaa ben çok merak ediyorum benim bebiş iki aylık oldu ama hala uyanık durduğunda kendi başına sağa sola bakıp oyalanmıyor. Mamasını yedikten hemen sonra uyutmayınca huzursuzlanıyor. Sabahtan aksama kadar ne kadarı be bu işin sonu yok gece de dahil oğluma mama yedirip uyutmayla uğraşıyorum. Kendi başına uyumuyor, durmuyor önceden hamakta uyurdu simdi onu da istemiyor illa kucağımda sallıyacağım.. Ne zaman sağa sola bakınan oyuncakla avunan bir bebe olcak yaa

Back
X