- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #77.881
2 ay asisi kac saat sonra ates yapıyor arkadaslar?
Saat 10:30 da olduk, henüz atesi cikmadi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profil Resimindeki sizmisiniz. Ayy orasi market mi ne güzel ya ben mutfaga gidemiyorum bebekle. Durmuyo bas bas bağırıyor
şartlanma. belkı hiç yapmaz :=) bızde olmadı2 ay asisi kac saat sonra ates yapıyor arkadaslar?
İnsallah canim..şartlanma. belkı hiç yapmaz :=) bızde olmadı
2 ay asisi kac saat sonra ates yapıyor arkadaslar?
3 gün sonra.. ama ben 6. gün yıkadım garanti olsun diyeİnsallah canim..
Bir de kac gun sonra yikadin bebisi?
Insallah canim. Bekliyoruz bakalım.Bebekte virus varsa yani hasta olma ihtimali varsa o zaman ates yapiyormus.yani olmayadabilir ins olmaz
Sagol canim. Ben de birkaç gün daha beklemeyi dusunuyorum.3 gün sonra.. ama ben 6. gün yıkadım garanti olsun diye![]()
Bende beceremedim, ad-soyad ve kk nickname yaziyorum orda bi sikinti var kirmizi kaliyo kabul etmiyor. Benim evin altina a101 aciyolar pembe. Aklima sen geldinPrima gönderme zıvırtısı bildirime gelmiş.dolduruyorum 2. Cide adresi giriyorum ilerlemiyoneden be
Aaaa ben hayatta eşime birakamam korkuyor bebisle kalmayaAyy sevincini hissettim sanki.
Gecen bebisi esime birakip markete gideyim dedim burnumdsn geldi. Daha markete varmadan kocacim aramasin mi nerdeysen geri dön susturamiyorim nasil döndüm nasıl koştum anlatamam. Eve geldim ki oglan kitlenmis nasil... amaaann tövbe dedim aZ daha büyümeliymis
Benimki akşam 22.30 da başladı2 ay asisi kac saat sonra ates yapıyor arkadaslar?
Calpol u ates 37.5 olunca mi verdin canim?Benimki akşam 22.30 da başladı
Smear yaptirmicakmisin yaklaşık aynı seyben orayı doktora bıle elletmedım. nasıl taktırıyorsunuz şunu
bırakın adamlar korunsun![]()
Benim doktor 37.7 de ver dedi ben 37,5 verdim ağlıyordu çok ağrısı oldu büyük ihtimal....22.3 da verdim üzerini incelttim kolaltina ıslak bez falan koydum düştü sonra ama sabah 5 te uyuduk uyurkende verdim yine ateş oldu okadarCalpol u ates 37.5 olunca mi verdin canim?
Bir de kac kez verdin? Yani 6 saat sonra tekrar ates yukseldi mi?
Sagol canim. Gule gule büyüsün bebegin.Benim doktor 37.7 de ver dedi ben 37,5 verdim ağlıyordu çok ağrısı oldu büyük ihtimal....22.3 da verdim üzerini incelttim kolaltina ıslak bez falan koydum düştü sonra ama sabah 5 te uyuduk uyurkende verdim yine ateş oldu okadar