2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle mi diyosn gidiyim o zaman bu sertlikler surekli oluyo zaten iyice bosaltamyo gogsumu sagmayada her zman usenyorm benm adet olmadan öncede çok siserdi gogslerim byle semsert olrdu o zaman gtmstm doktora meme dokularm sertms
Aynen benimde bebek bosaltamiyo tam. Zaten o yuzden oluyo. 6 aydan sonra ek gidaya ne zaman gecerse belki o zamna duzelir dedi doktor dun. Ben her zaman sagiyorum, oda fayda etmiyo. Pompa ile sagdiktan sonra pompanin bosaltamadigini elimle sagiyorum. Sagmayi kendim birakmasam surekli sut verebilirim. Benimde adet olmadan 1-2 gun tas gibi siserdi onceden. Dun ultrason ile bakarken lenf bezleri bisey bisey diyodu ama o kadar kotuydumki dinleyemedim bile...

Cok yoruldum dunn cookk,esim de gunduz gitti ise taa gece geldi,o yari yardimcim resmen,yok die hep benim uzerimdeydi alpis bey..biliyom bebek daha da aglayip duruyo birakiyom on dk anca uyuyo sonra huzursuz uyaniyo yine uyku istiyo..oyhh bugun de ayniyiz simdiden..6.5haftalik ins dedigin gbi duzelir canim ya birden boyle huy degistiriyor :110:
Duzelir canim merak etme. Zeynepde o haftalarda hele gunduz hic durmuyodu. 2.ay biter bitmez birden uyumaya uslanmaya basladi allaha cok sukur... :21:

Aynen benimde bebek bosaltamiyo tam. Zaten o yuzden oluyo. 6 aydan sonra ek gidaya ne zaman gecerse belki o zamna duzelir dedi doktor dun. Ben her zaman sagiyorum, oda fayda etmiyo. Pompa ile sagdiktan sonra pompanin bosaltamadigini elimle sagiyorum. Sagmayi kendim birakmasam surekli sut verebilirim. Benimde adet olmadan 1-2 gun tas gibi siserdi onceden. Dun ultrason ile bakarken lenf bezleri bisey bisey diyodu ama o kadar kotuydumki dinleyemedim bile...
Bende pompanın sagamadigini elimle sagyrm dahada cikiyo smdi yarim saat emdi ama daha taş gbi ve sagmaya vaktm yok yarn Mevlud yapcam temzlk yapmam lazm

Birakma hemen. Senin bebeginin extra ihtiyaci var. gerci mamadada bir suru vitamin var, eger gelmiyosa yapacak bisey yok. Ama bi damlada bogazindan gecse ona kár. Kuru incir tuket. Dereotu tuket. Bol su ic. Bebis nasil? Umarim iyidir... Dua ediyorum onun icin... Profiline baktim. Keske istanbulda olsaydin..
Birsürü şey yaptım ama olmadı süt icin. Sürekli kontrollere gidiyoruz. Birkaç hafta önce idrar yolu enfeksiyonu oldu ve doktorun tavsiyesi üzerine sünnet yaptırdık. Bu arada göz sinirleri zayıfmıs beyinde baskı olduğu için umarım düzelir aslında göz takibi falan çok iyi ama bakalım. Ropta seviye 2de sürekli oksijen aldığı için rop ta sıkıntı var biraz. Kulakta da veri alamadılar 3. kere yapılacak abr testi. Bu da yetmez gibi testislerinden biri inmemiş. 1 yaşına kadar inmezse ameliyat olacak. Birkaç gün önce de samsundan aradılar topuk kanına göre bağışıklığı çok düşükmüş. İmmünoloji ye cagirdilar en gec 2 hafta içinde. Allahım yardımcımız olsun çok zor. Ama genel görüntü davranış tepki olarak normal görünüyor şu anda. Umarım zekayla ilgili sıkıntımız olmaz. Hangi profil buradaki mi. Bi de neden istanbul

Birsürü şey yaptım ama olmadı süt icin. Sürekli kontrollere gidiyoruz. Birkaç hafta önce idrar yolu enfeksiyonu oldu ve doktorun tavsiyesi üzerine sünnet yaptırdık. Bu arada göz sinirleri zayıfmıs beyinde baskı olduğu için umarım düzelir aslında göz takibi falan çok iyi ama bakalım. Ropta seviye 2de sürekli oksijen aldığı için rop ta sıkıntı var biraz. Kulakta da veri alamadılar 3. kere yapılacak abr testi. Bu da yetmez gibi testislerinden biri inmemiş. 1 yaşına kadar inmezse ameliyat olacak. Birkaç gün önce de samsundan aradılar topuk kanına göre bağışıklığı çok düşükmüş. İmmünoloji ye cagirdilar en gec 2 hafta içinde. Allahım yardımcımız olsun çok zor. Ama genel görüntü davranış tepki olarak normal görünüyor şu anda. Umarım zekayla ilgili sıkıntımız olmaz. Hangi profil buradaki mi. Bi de neden istanbul
Allahim sifa versin.. Ama ben inaniyorum cok iyi olacak minik. Yasina kadar toparlayacak insallah.. Icimden oyle geciyo yani.. Profil burdaki profil, ben mecburi sutumu sagiyorum buzluga kaldiriyorum. Ihtiyac olmayacak, sut sikintim var azaltmaya calisiyorum bende bi yandan. Paylasmak isterdim aslinda. O yuzden keske istanbul olsaydi dedim..

Ya senin mesajlarını okumaya bayiliyorum :KK70: Nutella ben evde istemyrm artk yoksa yiye yiye kilo alcam :KK70: bi büyük kavanozu yedm btrdm eşim bi daha alms bi hafta oldu mu blmyrm yarısı yok yemsm haberim yok :KK57:
Bizde de durum aynı. .Çocuklara aldığımızida ben yiyom:KK57: bi ara şekerli kurabiye ye sardiydim şincide ne bulursam..aşı olduk bugün çok pis ağladı kuzum ..ta bademciginin ustundeki küçük dili göründü. .attim arabaya çektim AVM ye kıyafet aldım e bebekten oyuncak aldim:KK59:yumurtlayan davuk yürüyen pelikan bi denede çık cik kuş. .kendimi affettirme psikolojisimi ne. .kendimede göğüs Pedi. .hala akıyor memeler..küçükken annannemlerde doğum yapmamış düeti sagdiydim sonra ineği n hep memesi aktıydi..onun cezasını mi çekyom acep..kafada deli sorular..öküz taksici beklesene geri doncem bakıyooo söyleniyo bide ..bayan var karşında nezaket siz herif..cucuk çok mik mik ediyooo inş ateş yapmaz

Şu sağlık ocagindaki bayan Dr a da uyuz oluyorum ..her gittiğimde ne bulacağını şaşırıyor. .bak ti baktı bu kez de bebeğin kafası yani Bingildagi pek bi yumuşak dedi çocuk Dr una gostermeliymisim ..bana göre baya sert ..ilk halinde biliyom ben..:KK67:uyuz

Geçmiş olsun..doğumda mi sıkıntı oldu bebek oksijensizi mi kaldı da bu sıkıntı lar var?

Allahim sifa versin.. Ama ben inaniyorum cok iyi olacak minik. Yasina kadar toparlayacak insallah.. Icimden oyle geciyo yani.. Profil burdaki profil, ben mecburi sutumu sagiyorum buzluga kaldiriyorum. Ihtiyac olmayacak, sut sikintim var azaltmaya calisiyorum bende bi yandan. Paylasmak isterdim aslinda. O yuzden keske istanbul olsaydi dedim..
Teşekkür ederim düşünmen yeter :KK52:

Insallah canimm benimki emerken bile agliyodu artik bu gaz degil dedik bi doktora gittik iyikide gitmisiz
Bizimkide emerken hep agliyordu emmiyordu hicc aklimiza gelmedi. Bu arada canim antibiyotigi 2 gun oldu kullanali oglum karin agrisindan aglamaktan catliycak ishal yapti dr aradik bagirsak duzenleyiciyi kullan dedi aklinda olsun seninde antibiyotiklerin yan etkisi ishal yapmasi biliyosun

Kızlar moralim çok bozuk ağladım agliycam. Bugün gezmeye gittim.gitmez olaydim.arkadasinda bebeği var bizimle aynı doğumlu mamayla besleniyor. Orda emzirme için bebeği kucağıma aldım. Yavrum bir ağlama krizine girdi. Susturamadim 15 dk.neyse sakinlesti uyudu biraz. Eve geldiğimizden beri çocuk catliyor ağlamaktan. Memeye kafası yanastimi ağlama krizine giriyor tekrar. Süt sagip biberonla verince içiyor. Ama Memeye yanasmiyor. Çok moralim bozuk. Arkadaş belki kem gözle bakmadi ama nazar oldu bebeğim sanırım. Okuyorum geldigimden beri. Ya birakirsa emmeyi. Napsam bilemedim. Gece ne yapıcak çok merak ediyorum. :cry::KK42:
Bizde ne zaman gezmeye gidip gelsek bizim oglanda eve dönüşte oyle oluyor disari cikmaya korkar olduk illa kotu gozle bakmasi gerekmiyor sevgi nazarida dehiuor bebeklerimize bol bol oku canim

:KK62: g.ötünden dürtüvercem şimdi...kaç kere dedim şu riskli grub besinlere dokunma diye..sabah işe giderken al ye ...al işte canım çiklota istedi iki kare milkam vardı yemiş bitimiş...:KK62:
Şeker attım ağzıma iyi mi...
Zaten ayın 15 i geldi geçti daha nutellam yok piyasada :KK62:
Uyku muyku kalmadı ...
Hamişkende gece dondurma çektiydi magnum bide...kalktı gitti benzin istasyonlarına :KK59: bida aynı şeyi yaşamamak içinde doldurmuş derin dondurucuyu :KK70: sersem sabah git al stoğu ..benzinci adam durumu anlamış

:KK70:
Yaaa :KK43: nutella yimem lazım..çok pisss çok :KK43:

:KK11: saçmalamayın aş ermiyok burda...
Bugün hiç tatlı yemedim ondan...
:KK17:şeker hastası olmiyim ..
Fıyy...
Kendi kendimi şey ediyom..:KK11:
Yatam ben kocama sarılayımda...
Napalım yemiş işte ...ben ona puding yapmıştım ama :KK62:
Bende nutella kvanozunu onume alip oturup yiyordum taki dr yasaklayana kadar bebegi huxursuz yapar karin agrisi yapar kes dedi kestim amaa depresyondayim simdide :(

Karnımda kimildamadi bir süre kalbi zayiflayinca aldılar. O esnada oksijensiz kalıp beyin kanaması geçirdi.
Cok gecmis olsun canim allah sifa versin

Bizde de durum aynı. .Çocuklara aldığımızida ben yiyom:KK57: bi ara şekerli kurabiye ye sardiydim şincide ne bulursam..aşı olduk bugün çok pis ağladı kuzum ..ta bademciginin ustundeki küçük dili göründü. .attim arabaya çektim AVM ye kıyafet aldım e bebekten oyuncak aldim:KK59:yumurtlayan davuk yürüyen pelikan bi denede çık cik kuş. .kendimi affettirme psikolojisimi ne. .kendimede göğüs Pedi. .hala akıyor memeler..küçükken annannemlerde doğum yapmamış düeti sagdiydim sonra ineği n hep memesi aktıydi..onun cezasını mi çekyom acep..kafada deli sorular..öküz taksici beklesene geri doncem bakıyooo söyleniyo bide ..bayan var karşında nezaket siz herif..cucuk çok mik mik ediyooo inş ateş yapmaz
Emzirrken kilo alcaz desene :D bak aklıma geldi ben bi Nutelladan yiyim bugn yiyemedm kahvaltıda enerjiye ihtiyacım var temzlk yapyrm yarn Mevlud okubcak kalkp iş yapasm yok inşallah ckmaz Canm ateşi bizimde 29unda 2. Asi

Emzirrken kilo alcaz desene :KK70: bak aklıma geldi ben bi Nutelladan yiyim bugn yiyemedm kahvaltıda enerjiye ihtiyacım var temzlk yapyrm yarn Mevlud okubcak kalkp iş yapasm yok inşallah ckmaz Canm ateşi bizimde 29unda 2. Asi
Çok mızı r mızı r ..bacaklarını açıp baktım bi sıkıntı yok gibi ..ama huysuz

Emzirrken kilo alcaz desene :KK70: bak aklıma geldi ben bi Nutelladan yiyim bugn yiyemedm kahvaltıda enerjiye ihtiyacım var temzlk yapyrm yarn Mevlud okubcak kalkp iş yapasm yok inşallah ckmaz Canm ateşi bizimde 29unda 2. Asi
Kolay gelsin ..hiç temizlik yapalım gelmiyor..Bu aralar..Bahar yorgunluğu. .bebek yorgunluğu ile birlesince sürekli uyku modunda yim ben

Back
X