Benimki de bir süredir öyle. 7 dakika sürüyor maksimum. Hatta doktora sormuştum. Kilo alımı da cok iyiydi. Doktor o tekniği çözmüştür artık dedi.
Akşam cok kötü oluyor ama. Gece uykusuna yatarken emzik muamelesi yapıyor. Uyumak için 1 saatten fazla memede kalabiliyor. Gündüz gazdan pek uyuyamadığı için ben erken yatırıyorum. Gece uyuması için süt bırakmıyor bazen hiç mama vermedim ama öğle yemeğini atlarsam hele süt dolmuyor.
Biz annemle bebek gezmelerine başladık. Allahtan eşimin akrabası pek yok burda. K.validenin bikaç arkadaşı var. Tutturmaz inşallah onlara gidelim diye. Bebek gezmesine teyzeme gideceğiz bu hafta inşallah kayınvalide gelmez. Ne güzel evliliğimin ilk 5 yılı çok uzakta oturuyordu. Şimdi 2 senedir izmirdeler. Bebek yokken en fazla haftada bir görüşürdük şimdi Günaşırı geliyor

kayınvalide neyse de kayınpeder fena her b.ka maydanoz. Bebeği alır gaz çıkarma bahanesiyle evi gezer yeni bişey görse sorar yeni mi bu ne bu falan diye o daha beter kaynana. Bide çocuğu vermiyor gelince kimseye kayınvalide ye diyor sen uzaktan sev. Bir kere alayım dedim çekti bebeği emzircem diyip aldım. Manyak herif başımda pisko yaa