• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum yaptirmami istedi 2. Ayda yaptiricaktm ilk dozunu ama saglik ocagi hemsiresi 3. Ayda asi yok daha rahat olur cocuk icin 3. Ayda yapalim dedi 8 nisani bekliyorum yaptrmak icin.

bakanlik karsilamadigi icin tereddutte kaliyo insan ama eger ishal olup cok kilo kaybetme gbi biseyle karsilasmak da mumkun eger yapilmazsa. Ozaman pisman olmamak icin yaptiricam insallah.
Bende 7 nisanda yaptirmaya karar verdim. Peki piyasadaki 2 dozluk mu? 3 dozluktan mi yaptiracaksin? :110:

Ben de korka korka gittim de ..çok kısa sürdü aslında ama spekulum takılırken çok canım yanıyo her seferinde
Onu atlattıktan sonrasını hiç hissetmedim
5 -6 yıl kafam rahat ama ikinci çocuk için o kadar beklemek istemiyorum
Ysş 29,5 tan 30 :KK43:

Evet bebeklerimiz kendilerine bi gelsin,2 yil sonrasi guzel olurdu :)

24 derece cocuk icin cok fazla degil mi? Genelde 22 de tutun diyorlar. Weevel marka oda olcer var bende sicaklik nem orani bozuldugunda mesela oda 25 derece falan oldugunda hemen uzgun surat oluyo ekranda.
Bende de weevel var. cok sicak oluyo ev, 35de yaniyo kombi, hic acmayincada sogur diye korkuyorum. Devamli bi havalandirma halindeyim.

Ben de korka korka gittim de ..çok kısa sürdü aslında ama spekulum takılırken çok canım yanıyo her seferinde
Onu atlattıktan sonrasını hiç hissetmedim
5 -6 yıl kafam rahat ama ikinci çocuk için o kadar beklemek istemiyorum
Ysş 29,5 tan 30 :KK43:
Benimde yas oldu 29. Aslinda bende beklemek istemiyorum ama ama ama... Cok zor ya :KK14:

Benimde yas oldu 29. Aslinda bende beklemek istemiyorum ama ama ama... Cok zor ya :KK14:
Zor valla ben de otuz da ikinciye hamile kaldım şimdi iki tane zor büyüğü kiskaniyodavranislari değişti benle bebeğe saldırıyo vuruyo birkaç yıl sonra nin hayaliyle avunuyorm

Back
X