• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uludag gazoz iceyim dedm.bi firt aldim baktim cok gazli..sana gazoz luks kizim dedim suya vurdum yine :KK70: her sey pasacik icin :confused:
Canım benim de gazoz Fanta colavcok canım istiyor :KK49:kendimi zor tutuyorum hele tatlı çok fena :anneadayı:ben hamilelikte hic yememistim akilolar çok fena artik aynaya bakmiyorum :KK11:

Minnoşun ateşi 37 37,5 civarı telaşlanmalı mıyum?ya da napayım
Battaniyeyi twk kata indirdin ikiden
Pufff :(

Canım benim de gazoz Fanta colavcok canım istiyor :KK49:kendimi zor tutuyorum hele tatlı çok fena :anneadayı:ben hamilelikte hic yememistim akilolar çok fena artik aynaya bakmiyorum :KK11:

Ben de dogumdan sonra tatliya dustum iyce ;( tatli,cikolata,biskuvi..hamileyken istahsizdim.of valla ya kilo kalmadi guya ama tipe baksan 5kg fazlam varmis gibi bende de,niye uf :(

Cocuk bildigin gazman. Gazdan dogru duzgun ememedi butun gun. Ne zaman gececek bu gazlar yaaa :110:
Dun bu sebepten hastaneye gittik.
Biogaia diye prebiyotik damla önerdi.
Aldık, iki gündür kullanıyoruz bakalım. İnsallah iyi gelir.
Henüz etkisini göremedik.
Karnının agrisindan ememiyor da yavrum, çaresiz ağlıyor gücü yettiğince...
Senin kuzuya da geçmiş olsun cnm.

Minnoşun ateşi 37 37,5 civarı telaşlanmalı mıyum?ya da napayım
Battaniyeyi twk kata indirdin ikiden
Pufff :KK43:
Geçmiş olsun cnm.
Bebeğinin kıyafetlerini incelt.
38i geçerse 2cc calpol ver. En erken 6 saat sora tekrar verebilirsin eğer atesi 38 üstü ise.
Yüksek atesi 39 a kadar tolere edebilirmis bebekler. 38i geçmeden ilaç vermemek gerekiyormuş. Atesin yükselme hızını yavaşlatmak gerekiyormuş havaleyi önlemek icin. Bebegi rahatlatmak için de onun soğuk yerlerini (el,ayak gibi) ısıtmak, sıcak yerlerini de serinletmek gerekiyor. Tüm bunlara rağmen ateş
39u bulursa ya da 3 günden uzun sürerse mutlaka doktor Kontrolü gerekli.
Çok geçmiş olsun. Dilerim atesi 38i bulmaz.

Uzun zaman sonra uykuya, memeye, emziğe, battaniyeye savaş açtı yine. Bu çocuğun ergenliği çok zor geçecek, çook... Tersi çok pis zira :):KK35:

Neyse size birkaç sorum var. Bugün 83 gün oldu ameliyat olalı. Sezeryandan sonra da birkaç gün kanama olmuştu, ondan beridir hastalanamadım. Ben kadar uzun süre hala hastalanmayan var mı?

İkincsi evdeyken sürekli sütyen takıyor musunuz? Ben nerdeyse sadece dışarı çıkarken takıyorum da merak ettim.

Son soru doğumdan sonra daha da kilo alan bi manyak ben miyim yaa:KK14:

Benim bebeğim erkke. Kızların da terliypr mudur diye merak ediyordum. Benşmkinşn çok terliyor çünkü.
Tepesindeki azcık saç, ıslanıp kıvırcıklaşıyor:))
Aynen benimde erkek aklıma da geldi kızlarda oluyor mu diye cok terliyor kolum sirilsiklam ter oluyor nette falan araştırdım kalp hastalığı falan yazı var evham yaptım biraz

Aynen benimde erkek aklıma da geldi kızlarda oluyor mu diye cok terliyor kolum sirilsiklam ter oluyor nette falan araştırdım kalp hastalığı falan yazı var evham yaptım biraz
Yolk artık naptın. Allah korusun... Erkek adamlar terleyecekler tabi. :) Ben asıl yazı düşünüyorum. Allahtan kokmuyorlar:)

Uzun zaman sonra uykuya, memeye, emziğe, battaniyeye savaş açtı yine. Bu çocuğun ergenliği çok zor geçecek, çook... Tersi çok pis zira :):KK35:

Neyse size birkaç sorum var. Bugün 83 gün oldu ameliyat olalı. Sezeryandan sonra da birkaç gün kanama olmuştu, ondan beridir hastalanamadım. Ben kadar uzun süre hala hastalanmayan var mı?

İkincsi evdeyken sürekli sütyen takıyor musunuz? Ben nerdeyse sadece dışarı çıkarken takıyorum da merak ettim.

Son soru doğumdan sonra daha da kilo alan bi manyak ben miyim yaa:KK14:
Birincisi 65 gün hastalandim ikincisi emzirme atleti kullanuyorum üçüncüsü doguma 11 kg kilo ile gittim dogum sonrasi Allah ne verdiyse:KK48:

Yolk artık naptın. Allah korusun... Erkek adamlar terleyecekler tabi. :) Ben asıl yazı düşünüyorum. Allahtan kokmuyorlar:)
iste net copluk gibi herbiseycik var evet yazın ne yapacaklar ya o değilde artık yazın kiyafet değiştirir dururuz zaten giyinmeyi sevmiyor cocuk birde bende acayip terliyorum onun sıcaklığıyla

İki yaş var aralarında yaş geciyo diye ikinciyi de yaptık valla ikincmden memnunum büyüğüm daha çok yoruyor bebek ligi de çok zordu ona rağmen ikinciyi nasıl düşündüm ben de inanamiyorm ama iyiki yapmışım birkaç yıl sonra rahatliycm ınş.su an cekiyrm ama olsn

Ben annemle bakiyorum bebege ayriyetten ablam 2,5 yasindaki dunyalar tatlisi yegenimi bize birakiyo hergun( haftasonu haric) . O da bna cok duskun hep oyun istiyo:) tek cocuk yeter diyorum hep. Ve 2 cocuga tek bakanlara hayranlikla bakiyorum :) elbet ikinci lazim ama nezamn:))

Back
X