• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

6 aylıkken diye blyrm Canm smdi oturtma sakin

Ben hafif dayatiyorum dizlerime falan,ondan sorun cikmaz insallah..kotuk altlarindan tutup.. Ya da sirtini kucagima dayiyorum yuzu one bakiyo,o sekil karnima uzandirirken hafif poposu oturur gbi oluyo ,elimi altina katiyorum tam oturmjyo tabi ki.. Karisik yazdim uff :KK48:

Benim esimde tek erkek ve bende 2 görümce var evlendirip kurtulaydim bi:KK14:
Bizimkiler evli ama kwynqnamda cikmiyorlar bekar gibler eşleri
Uyucam ben ...koca olacak beyfendi tv başından kalksa bi kap yoğurda muz doğrasa içine bi avuç yulaf ezmesi atsa :KK14:
Ökk...küzzz
:KK14:
Yarın yemek yapmıcam bakalım napcak :KK16:
Surrender Surrender nerde be ...
Cisrik de yok
Ülen ben geldim kimse yok :KK11:
İyice dağıldınız haaa...gidicem bak kasım annelerine:KK14:
Ben bugün dışardan al dedim canım çıktı akşama kadar utu çamaşır ev temizle aradım ne yemek istiyorsan getir dedim almış gelmiş :KK49:pasa kakasini yapamafi aksam yaptı cok sulur rahatladi her yer kaka oldu banyo yaptırdım uyuttum yeni :anneadayı:pilim bitti ben de uyuyacam artik:KK12: yarin kaynamaya gidecem pazrtesiye kadar ordayim:KK11: kocis adiyamana gidiyor :KK43:

Eki Görüntüle 1806433
Böyle birşey bunu internetten buldum. Bnm bebegin yanaklarında var kıpkırmızı oluyor sürekli bebeyağı ve vazelin sürüyorum ama tam geçmiyor. Umarım geçici birşeydir
Evet bizdeki de bundan ama bu kadar çok değil annem bunların normal olduğunu geçeceğini söyledi dr da egzama değil dedi onemsemedi pek bende durmadım üstünde

6 aylıkken diye blyrm Canm smdi oturtma sakin
Şimdi oturtmuyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum :) oyun halısına yatırıyorum bakıyor biraz sadece henüz sesleri, ışıkları fln ilgisini çekmiyor. Kısa zamanda da ağlıyor..

Evet bizdeki de bundan ama bu kadar çok değil annem bunların normal olduğunu geçeceğini söyledi dr da egzama değil dedi onemsemedi pek bende durmadım üstünde
Benim kızımında yanaklarında oluyor hafif doktor biodermanın atoderm preventive diye bi nemlendiricisini önerdi o geçiriyor. asbala asbala

Ben hafif dayatiyorum dizlerime falan,ondan sorun cikmaz insallah..kotuk altlarindan tutup.. Ya da sirtini kucagima dayiyorum yuzu one bakiyo,o sekil karnima uzandirirken hafif poposu oturur gbi oluyo ,elimi altina katiyorum tam oturmjyo tabi ki.. Karisik yazdim uff :KK48:
Tam oturtnadgn surece onlardan bsy olmaz cnm anladm ne demek istediğini :D geçen eşimin babannesi kucağına oturtmuş ay napcagmi bilemedm Babanne dur öyle olmaz dedm aldım kucagndan 90 yaşında biseyde diyemiyorm alınır diye

Canım 5 günde cokmus 3 günde bile ikiniyor aksam sonunda yaptı hem de fazlasiya :anneadayı:rahatladı uyuyor simdi çok sukur :KK49:
Bizimki böyle yapmaya başladı bende anlamadm ilk başta 2 gün sonra 3 4 derken 5 güne kadar yapmadığı oluyo bizimkide yaptı bugn benm zorumla dk başı zeytinyağı sur bacaklarını karnına ittir masaj yap derken çok sukur

Benim bebeğim erkke. Kızların da terliypr mudur diye merak ediyordum. Benşmkinşn çok terliyor çünkü.
Tepesindeki azcık saç, ıslanıp kıvırcıklaşıyor:))
üzerimde kadife pijama var. emzirirken terledı kafası. normalde terlemıyor çünkü ortama göre giydiriyorum. emzırırken kolum çıplak değil, genellıkle kalın şeyler gıyıp bebegın kafasını terletmemeye calısıyorum.
( ilk zamanlar terlıyordu sonradan fark ettım nedenını)

Uzun zaman sonra uykuya, memeye, emziğe, battaniyeye savaş açtı yine. Bu çocuğun ergenliği çok zor geçecek, çook... Tersi çok pis zira :):KK35:

Neyse size birkaç sorum var. Bugün 83 gün oldu ameliyat olalı. Sezeryandan sonra da birkaç gün kanama olmuştu, ondan beridir hastalanamadım. Ben kadar uzun süre hala hastalanmayan var mı?

İkincsi evdeyken sürekli sütyen takıyor musunuz? Ben nerdeyse sadece dışarı çıkarken takıyorum da merak ettim.

Son soru doğumdan sonra daha da kilo alan bi manyak ben miyim yaa:KK14:
28 aralık dogumluyuz bende olmadım daha.
evde kullanmıyorum sütyen. bazen dısarda bıle kullanmıyorum

Bizde 3 aylığız. Peki nasıl geri uyutuyorsunuz?
otomatık sallanan beşik, müzik veya fön sesi. emzik
yeni keşfim uyku maskesi. bazen uyumakta zorlanıyor gözlerini kapattıgında giidyor
uyku maskesı vardı onu bırazcık küçülttüm minnoşa göre. çok işime yatrıyor şuan
emzırme sorunumuz var, yatırdıgım zaman agzına emzık verıp maskeyı takıyorum, 3 dk sonra alıp emzırıyorum
kısacası tuzak kuruyorum :KK53:

bu söyledıklerım olmasaydı uyku konusunu biizm için büyük sorundu

Benim bebek bu supurge sesi,fon sesi,anne karnindaki sesi falan hic umursamadi ya,ha dogdugunda yapip alistirdiniz da ondan mi ise yario sizde bilemem..ben yapmadim hic ama ni ara anne deneyeyim dedm daha cok agladi :KK53:
ben uzun süredir yapıyorum belkıde ondan işe yarıyor :KK48:

Back
X