• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktor da öyle dedi
Geceleri 10-12 arası hep memede kslmak istiyo yatağına bırakınca ağlıyo dedim
O saatlerdw sizinle olmak istiyodur dedi

Kiyamam bizi hissetmek istiyorlar yanlarinda demek ki.. Bnmki birden bu kadar duskun oldu bana pts de asi var bakalim daha neler olacak

:110:

Aşıları ben istediğim için öyle oldu, 2. Ay aşılarını kızımın takibini yapan özel doktoru vurdu ama Canlı aşırı sadece sağlık ocağında yapıtımak zorunda olduğumuz için onu sağlık ocağı yaptı bugün. İyi ki de hepsi birlikte vurulmamış, çocuğum psikolojik travma yaşardı vallahi, o 2 aşı zaten mahvetti yavrumu, huyu suyu değişti, kök söktürüyor kaç gündür.

Kusma aşıdan sonra kızımda da çok arttı, resmen kusa kusa aç geçiriyor günü, kilo alımı iyice yavaşlayacak bu gidişle. Zaten süt sağdıkça görüyorum ki sütüm 1 ay önceye göre epey azalmış... :KK43:
kusma aşıdan mı yani... bende çocuğu üşüttüm diye kendime kızıyordum.

Dun gece doktoru aradi esim,dayanamadi artk susmuyor agliyor,uyumuyor.. Ama biseyi de yok sukur yani biliyoruz ama yine de aricam dedi ok dedm. Doktor ne dedi..bbeginizin biseyi yok ILGI istiyor!! Mutlu olun bebeginiz buyuyor ve sizi taniyor,size baglanma doneminde ve yalniz kalmak istemiyor.istedigini yapin yaninda oldugunuzu anlasin..gece de yataginizda uyutum uyur dedi. Eskisi gbi salonda yattik yanyana..masallah uyudu direk de daldi..

Anne karninda belliydi ilgici oldugu kusumun :KK25: her n kdar kucak isi yorsa da :KK57:
oyy.. oyyy.. paşaya bakın hele.. :)

selam kızlar nabersiniz? k. valıde bizde yıne bugun
bez almaya gıttı mınnoşa, bende yazayım o arada dedım.
kelle işkembe içicez :KK53: çok severım

bu arada ben 3 aylıkken zehirli ishale yakalanmıs hastanede yatmısım
yani bu rota kime denk gelecegı bellı olmuyor

Afiyet olsunn ben de oyle seyleri yiyemiyorum :KK12: bezi fazladan alip bizi sasirtirmis:KK76: ve de gecmis olsun ismi bile urkutuyor bu hastaligin :KK43:

Kiyamam bizi hissetmek istiyorlar yanlarinda demek ki.. Bnmki birden bu kadar duskun oldu bana pts de asi var bakalim daha neler olacak
İnşallah kolay atlatır canım
Benimki birax ateşlenfi
Gözleri sulandı
Alnında kızarıkşık oldu ama yarım saatte geçti
Biraz huzursıxluk oldu ama geçti bikaç gün içinde
Minnoşu sık sık kucağıma alıyom birlikte de yatıypz sabahları eşim gidince.zaten sezeryan bebeği diye üzülüyom.o yüzden olabildiğince ten teması kuruyorum.her gün bi saat göğsümde uyyuyo :) o anlar çpk keyifli işte

Kızlar ayni benim beiste öyle memeyle bitişik yaşıyorum aksam 10 dan sonra sürekli emmek istiyor ben de doymuyor mu acaba diye düşünüyordum ben mama hic vermedim inşallah sütum yeter gerek kalmaz bir de kızlar dünden bir bebis hic uyumadi:KK43: kayınvalide deyim yatagini arıyor olabilir mi hissederler mi acaba :KK49:

Dun gece doktoru aradi esim,dayanamadi artk susmuyor agliyor,uyumuyor.. Ama biseyi de yok sukur yani biliyoruz ama yine de aricam dedi ok dedm. Doktor ne dedi..bbeginizin biseyi yok ILGI istiyor!! Mutlu olun bebeginiz buyuyor ve sizi taniyor,size baglanma doneminde ve yalniz kalmak istemiyor.istedigini yapin yaninda oldugunuzu anlasin..gece de yataginizda uyutum uyur dedi. Eskisi gbi salonda yattik yanyana..masallah uyudu direk de daldi..

Anne karninda belliydi ilgici oldugu kusumun :KK25: her n kdar kucak isi yorsa da :KK57:
Kız cisrik :KK70:
Daktır fena gol atmış size :KK70:
Ama evet yaaa bu ara heppp ilgiii hep bep bende anlaöadım gitti..:110:
Yatağında gece kıpırdıyo pışlıyom sallıyom ama yanımızda yatınca öle bişi yok..bide bende bidamı minicik olcak diyom alıveriyom yanıma :KK53:
Alışırsa alışsın :KK14:
Yaza yatagında yatar püfür püfür :KK14:
2 gündür kömür bitmiş sabri yakmıyo..ufoyu açıuoZ..yatagına yatırdıydım ..hadi dediknsoğuk sırtı yeri sıcaktır ellemeyelim..ufoyuda kapatınca gece saat 02.00 oda soğumuş..alim emzitim dedim eller yüzzz buz gibi..:cry:
Nası alıp yanıma yaturdım Allah biliyo..bi süre sonra sıcacık oldu ama gece gecw ağladım :cry:
Isıtamamış yatağını demek...

Merhaba kızlar bende 19 ocakta doğum yaptım aslında arada Şubat annelerine yazıyorum sezeryan doğum olduğu için böyle oldu :KK54:
Bu gün e bebekten oyun halısı aldık kurulumunu tam yapamadım galiba
Uzun boru olanın ucunu tam yerlesmiyor bir bilen varmı acaba :110:
Bu arada kızım çok sevdi bir agulamalar heyecan eller ayaklar hiç durmadı maşallah :nazar:

Kızlar bugün biraz gergindim disim agriyordu kizimda hiç durmadı yemek yerken kucagimdaydi
Huuysuzlandi Defne bi sakin ol yeter dedim bir ağladı dudagini buzup ay çok üzüldüm:KK42: yok Nazlı kızım bir daha demem dedim

Banyo yaptırırken banyo sungeri kullanmaya basladiniz mi yada daha erken mi
bizede kv almıştı. ilk banyosunda görümcem vardı. süngeri sadece köpük yapmak için kullanmıştı. bende arada öyle yapıyorum. her zaman vücuduna ve saçına sabun sürmüyorum. duş gibi banyo yaptıyorum. benimki çabuk üşüyor. sıcağa çok mu alıştı nedir...

Kız cisrik :KK70:
Daktır fena gol atmış size :KK70:
Ama evet yaaa bu ara heppp ilgiii hep bep bende anlaöadım gitti..:110:
Yatağında gece kıpırdıyo pışlıyom sallıyom ama yanımızda yatınca öle bişi yok..bide bende bidamı minicik olcak diyom alıveriyom yanıma :KK53:
Alışırsa alışsın :KK14:
Yaza yatagında yatar püfür püfür :KK14:
2 gündür kömür bitmiş sabri yakmıyo..ufoyu açıuoZ..yatagına yatırdıydım ..hadi dediknsoğuk sırtı yeri sıcaktır ellemeyelim..ufoyuda kapatınca gece saat 02.00 oda soğumuş..alim emzitim dedim eller yüzzz buz gibi..:cry:
Nası alıp yanıma yaturdım Allah biliyo..bi süre sonra sıcacık oldu ama gece gecw ağladım :cry:
Isıtamamış yatağını demek...

Kiyamamm buz tutan burna kulaga yuze :(

Back
X