• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Deme be...bizde nasipse izmire gidicez :KK14: bende o cıyak cıyak ağlamalardan korkuyorum ..gelen giden cok olcak :KK14:
Pembis düzen falan kalmıyor evden çıkınca beşiğini arıyor sessizlik istiyor cocuklar var surwkli sakiniyorsun herkes kucagina aliyor zor yani tam sigara icmelik gerginim :KK14:ben is falan yapıyorum kaynana evi malum :KK11: kucağıma alınca ilgi çok istiyor memeyi bırakmıyor iki gündür rezil oldum iyiki ana kucağını getirmisim onda uyuyor simdi sen de mutlaka gotur :KK55: bugün çarşıya çıktım paşam uyuyordu eve geldim sarildim kokladim çok özledim ya yavrum benim annesi onu kimseyle paylaşamıyor tekrar içime alacam yalniz benim olsun :KK49:

bizede kv almıştı. ilk banyosunda görümcem vardı. süngeri sadece köpük yapmak için kullanmıştı. bende arada öyle yapıyorum. her zaman vücuduna ve saçına sabun sürmüyorum. duş gibi banyo yaptıyorum. benimki çabuk üşüyor. sıcağa çok mu alıştı nedir...
Bizimkide cabuk usumeye basladi sanirim sudan çıkınca ağlamaya başlıyor vücuduna kopuk sampuan kullanıyorum bizim biraz vucut yağlı olunca sampuan sabunsuz temizlenemiyoruz

İnşallah kolay atlatır canım
Benimki birax ateşlenfi
Gözleri sulandı
Alnında kızarıkşık oldu ama yarım saatte geçti
Biraz huzursıxluk oldu ama geçti bikaç gün içinde
Minnoşu sık sık kucağıma alıyom birlikte de yatıypz sabahları eşim gidince.zaten sezeryan bebeği diye üzülüyom.o yüzden olabildiğince ten teması kuruyorum.her gün bi saat göğsümde uyyuyo :) o anlar çpk keyifli işte

Gogsunde yatarken izlemek cok keyifli aynen:KK51:

Kızlar ayni benim beiste öyle memeyle bitişik yaşıyorum aksam 10 dan sonra sürekli emmek istiyor ben de doymuyor mu acaba diye düşünüyordum ben mama hic vermedim inşallah sütum yeter gerek kalmaz bir de kızlar dünden bir bebis hic uyumadi:KK43: kayınvalide deyim yatagini arıyor olabilir mi hissederler mi acaba :KK49:

Surekli emmek istiyor olabilir korkma sut yerine gelir yine,biz cok yasadik hala da yasiyoruz bu durumu.. Insallah yeter boyle devam ederiz..Evet yerini yadirgayabilir cnm valla,biz kendi odamiza ciktik ordaki besigini fln bile yadirgadi..ben kuzene bile gitmek istemiyrm sirf bu yuzden,zar zor uyuttugum anlari bile uyumuyor orda ..kucucukler konusamiyorlae falan ama cok sey hissediyorlar bicirlar :KK200:

Kızlar bugün biraz gergindim disim agriyordu kizimda hiç durmadı yemek yerken kucagimdaydi
Huuysuzlandi Defne bi sakin ol yeter dedim bir ağladı dudagini buzup ay çok üzüldüm:KK42: yok Nazlı kızım bir daha demem dedim
Biraz gerilince anlıyolarmış gibi o dudak bükmeleri yok muuuu.. Bayılıyorum o hallerine:))

Pembis düzen falan kalmıyor evden çıkınca beşiğini arıyor sessizlik istiyor cocuklar var surwkli sakiniyorsun herkes kucagina aliyor zor yani tam sigara icmelik gerginim :KK14:ben is falan yapıyorum kaynana evi malum :KK11: kucağıma alınca ilgi çok istiyor memeyi bırakmıyor iki gündür rezil oldum iyiki ana kucağını getirmisim onda uyuyor simdi sen de mutlaka gotur :KK55: bugün çarşıya çıktım paşam uyuyordu eve geldim sarildim kokladim çok özledim ya yavrum benim annesi onu kimseyle paylaşamıyor tekrar içime alacam yalniz benim olsun :KK49:
Ana kucağı dediğin hangisi? Otuz çrşit şeye ana kucağı diyolar...

Ya yaa....tahmin edebiliom :KK14:
Bide oo tekrar içeri sokma durumu bende de var..böyle tam koruyamıyom gibi..öyle karnımda benimdi ikimizdik..
Böyle kaynana kucağına alacak ya :KK62:
Gerçi hepi tıpu 3-5 dakka :KK69:
Offf be...neden bu kadar kıskancız acaba ..ama ilk bebek böle olurmuş..ikincide amannnnn deniliyomuş :KK31:
Hadi ikinciye kaldırın beyleri :rolleyes:

csyrc csyrc belki tükürüğünü yutuyordur. kuru öksürük mü boğazına bişey kaçmış gibi mi öksürüyor.
benimki dün öyle öksürdü. sırtüstü yatıyordu. zaten bu ara emerkende hep sütü kaçırıyor boğazına.

Kucagimdan bi battaniye mi yapsalar besik mi .. Cocuk baska yerde uyumaz oldu nerdeyse o_O:KK15:
Canim benimkide oyleydi, 2 gundur hamak besikte yatiriyorum, uyuyor aman Allahim 41 kere masallah diyim. Cunku artik omzum sirtim falan tutmuyordu 24 saat kollarimdaydi. Sende al bi dene istersen, kesintisiz gene uyumuyor basinda durup salliyorum ama olsun vucudum dinlendi biraz. 1 aylikken falan denedigimde aglamisti icinde durmuyordu, simdi seviyor tabi sagi solu belli olmaz benim atarli oglanin bi bakarsin yrn uyumaz.

Sabahtan beri kucagmdan inmiyo bi derdi var ama anlayamadım kucağıma alıyorum ses yok iki dk birakiyim ortalığı yikiyo aglaya aglaya emziriyorum emerken icini çeke çeke uyuya kaliyo

Back
X