Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar hani lohusalıkta kırk gün evde olunur ya da genelde olunur gibi bir algı var ya onun sebebi ne? Deneyimli anneler nasıl yaşadılar bu süreci paylaşabilirler mi🙂
3. Gün gezmeye başladım bebeğimi de alıp parka yürüyüşe çıktım yavaş yavaş da olsa 🥰 tamamen batıl inanç diye düşünüyorum. Beni kırk gün eve kapatsalar iyi saatte olsunlar basardı beni kesin kafayı yerdim 🤣🤣

Ay ben artık ne yapacağımı şaşırdım 😅
Bugün okuldaki kızlar da fermuarlı tulum al diğerlerini giydirmesi zor oluyor durmuyorlar yerlerinde dediler 🤦🏻‍♀️
Bir de bu tulumlar 1-2 ay için. Yorumlarında da büyük olduğu yazıyor. Benimkiler ikiz de olunca 3 aylıkken falan ancak giyerler diye düşündüm. İnşallah o zaman tutarlar boyunlarını 🥰

3. Gün gezmeye başladım bebeğimi de alıp parka yürüyüşe çıktım yavaş yavaş da olsa 🥰 tamamen batıl inanç diye düşünüyorum. Beni kırk gün eve kapatsalar iyi saatte olsunlar basardı beni kesin kafayı yerdim 🤣🤣
Buna ben de katılıyorum ya. Doktorlar da avm falan değil de açık havanın bebekler için iyi olacağını söylüyor. Biz kış annesi olacağımız için çok bir yere çıkamayız gibime geliyor ama

Ay az önce buna bende baktım ama kışın giymez diye düşündüm 🥹🥹🎀
Mangodada indirim var kızlar göz atmak isterseniz
Ya ben bugün mangodan biseyler aldım. Ben direkt 2-3 yaş 3-4 yaş alıyorum. Kızımın bu sene ihtiyacı yok. Seneye giyer diye aldim indirim bulunca. Diğer bebeğim de kız olunca hiç yenidoğan kıyafetlerine bakasım gelmiyor. Aldığım herşeyi ikisi de giyer mantığındayim. Ay çok mu pintilik ediyorum tam bir Türk anası oluyorum 🤣🤣🤣

Kızlar dün akşam parkta arkadaşlarla oturduk daoğuk almışım sanırım öğlenden beri midem bulanıyor ve her yerim ağrıyo. Ne yapabilirim fikir veriri misiniz? Doktora gitmek hiç istemiyorum kötü bişey olur mu Siz olsanız hastaneye gider miydiniz?
Geçmiş olsun canım ben gitmezdim herhalde ama ne kadar rahatsiz olduğunu sen biliyorsun ☺️

Kızlar haklısınız tabiiki kışın daha pahalı olcak ama bir iki haftaya kadar indirime girer diye düşünüyorum çok sık yapılıyor indirimler hele ki bu yaz zamanı kışlıklar ucuzluyor baya. Ben de kışa kalmadan alcam zaten 🤤 aman güzel günlerde giyinsin bebetolar 🥰
Aynen bende bekleyeceğim indirimleri birbirimize haber verelim canlar 🥰🥰

Aşkım onun sloganı şöyleydi “siz bebeğe göre değil, bebek size göre yaşayacak “ hala bana aynı şeyleri söylüyor, oğluda tosun gibi 8 yaşında 😂
Hayalim buydu ama yapamadim ben bebeğime göre yaşıyorum ya sıfır otorite. Patron bebek benimki 🤣🤣🤣

Buna ben de katılıyorum ya. Doktorlar da avm falan değil de açık havanın bebekler için iyi olacağını söylüyor. Biz kış annesi olacağımız için çok bir yere çıkamayız gibime geliyor ama
Ben ocakta doğum yaptım canım. Soğuk hava çok iyi geliyor bebeklere aksine. Kış bebeği kolay kolay hasta olmuyor hiç korkmayın. Çünkü uygun giydirince bebek terlemiyor.Ben yazin dogurmadim ama dogursam ne giydirecegimi şaşırabilirdim 🤣🤣🤣
Ay ben artık ne yapacağımı şaşırdım 😅
Bugün okuldaki kızlar da fermuarlı tulum al diğerlerini giydirmesi zor oluyor durmuyorlar yerlerinde dediler 🤦🏻‍♀️
Bir de bu tulumlar 1-2 ay için. Yorumlarında da büyük olduğu yazıyor. Benimkiler ikiz de olunca 3 aylıkken falan ancak giyerler diye düşündüm. İnşallah o zaman tutarlar boyunlarını 🥰
Giydirmesi kolay kuzum ama ben hiç kullanamadim. Bir sürü almıştım paketiyle duranlar var bu sebeple. Çok batiyordu ve kıpkırmızı yapıyordu gıdısını. Boynunu tuttuğu dönemde bile yatarken hep önü toplanıp boynuna geliyordu rahatsız oluyordu. Ama bu da galiba bebeğe göre değişiyor anlamadım ki 🤣 zaten diyordum ben de bunları ürettiklerine göre herhalde memnun olanlar var 🤣🤣🤣

Kuzu bak direk böyle aradım hiç detaylandırmadan bide Eki Görüntüle 3609466
Tamam kuzucum bende bakayim tekrar.
Sağlıklı haberini alacağız yakında canım benim içini rahat tut 🙏🏻 asıl tam tersi söylemesi lazım usg daha önemli bu test hata oranı yüksek bi test sadece analiz yapıyor zaten ki milyon örneği var hataların. Tövbe yarabbi bunlarda tedbirli olacağız diye iyice korkutuyorlar. Sınavın Buda senin az kaldı sonucun çıkınca rahatlayacaksın bak eminiz hepimiz 🙏🏻💕
İnşallah canim saglikli haberlerini alalım yavrumun🙏🙏 hata orani yüksek evet biliyorum ama bu sekilde çıkınca insan o sıkıntıyı stresi ne yazik ki icinden oyle kolay atamiyor.. sorma korkutuyorlar gerçekten ama iste onlar da tedbirli davraniyorlar. Insallah kuzum test sonucumuz bir gelsin fetal dna miz bir temiz gelsin Allahın izniyle 🙏🙏

Canım kızlar sanki artık rahat uyuyamıyorum gibi hissediyorum destek yastığı alıcam ama nasıl bişey almalıyımm hiç bilmiyorum. Bunlardan hangisi ya da farklıysa nasıl bir şey

Eklentiler

• IMG_7393.webp
    IMG_7393.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_7394.webp
    IMG_7394.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 37
Canım kızlar sanki artık rahat uyuyamıyorum gibi hissediyorum destek yastığı alıcam ama nasıl bişey almalıyımm hiç bilmiyorum. Bunlardan hangisi ya da farklıysa nasıl bir şey
Burdan arkadaş şunu almıştı bir bak istersen canım
Günaydıın :) Nil olacak inşallah, dün rüyamda doğuma gidiyordum hastaneye hastane eve yolluyordu geri :)

Kızlar dün ebebekten babymom diye hamile yastığı aldım şiddetle tavsiyemdir, gece zor uyuyordum sola dönsem kalbim sıkışıyor düz yatsam belim ağrıyor sağa dösem yine bi yerlerim ağrıyordu sabaha kadar dönüp duruyordum maşallah diyeyim dün gece hareketsiz uyudum ve uyandım gece hiç uyanmadan :) lütfen gidin alın, 1300 ama indirimle 1000 tl ye geliyor, alın aldırın diyorum 🥰 link attım,

Eki Görüntüle 3606974

Ya ben bugün mangodan biseyler aldım. Ben direkt 2-3 yaş 3-4 yaş alıyorum. Kızımın bu sene ihtiyacı yok. Seneye giyer diye aldim indirim bulunca. Diğer bebeğim de kız olunca hiç yenidoğan kıyafetlerine bakasım gelmiyor. Aldığım herşeyi ikisi de giyer mantığındayim. Ay çok mu pintilik ediyorum tam bir Türk anası oluyorum 🤣🤣🤣
Ev ekonomisine katkı kanka, bende her şeyi kaliteli alacam 2.düşünerek 😂🤣🤣

Tamam kuzucum bende bakayim tekrar.

İnşallah canim saglikli haberlerini alalım yavrumun🙏🙏 hata orani yüksek evet biliyorum ama bu sekilde çıkınca insan o sıkıntıyı stresi ne yazik ki icinden oyle kolay atamiyor.. sorma korkutuyorlar gerçekten ama iste onlar da tedbirli davraniyorlar. Insallah kuzum test sonucumuz bir gelsin fetal dna miz bir temiz gelsin Allahın izniyle 🙏🙏
Artık güzel haberlerini bekleyeceğiz beraber canım benim rabbim hepimizle olsun 🙏🏻💕

Back
X